FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sušić o Slobodi i Tušnju
Tri decenije prošle su otkako je Safet Sušić ponovo kročio na tušanjski stadion.
Mnogi ne znaju, ali selektor naše A reprezentacije još kao golobradi mladić bio je na korak od potpisa ugovora sa Crveno - crnim. Nažalost, tadašnja struka sa Tušnja procijenila je da šesnaestogodišnji Zavidovićanin nije "materijal" za Slobodu. Sušić je potom postao član Sarajeva i sada možemo samo pretpostavljati kakve bi naš klub ostvario rezultate da je popularni Pape zaigrao u crveno - crnom dresu.
Najboljeg fudbalera BiH svih vremena ne vežu lijepe rezultatske uspomene za Tušanj. Naime, nastupajući za Sarajevo Sušić nikada nije slavio pobjedu u hramu tuzlanskog fudbala. Tušanjski travnjak bio je neosvojiva tvrđava za Papeta i njegove saigrače.
"Sjećam se da smo jedne sezone bili blizu pobjede, ali sam na Tušnju promašio penal. Te godine smo zamalo ispali iz lige", prisjeća se Sušić igračkih dana.
Nakon 30 godina došlo je vrijeme da se sruši neugodna tradicija i da Sušić u grotlu Tušnja konačno slavi trijumf. Ovoga puta kao selektor Zmajeva, ponosa naše države!
Tri decenije prošle su otkako je Safet Sušić ponovo kročio na tušanjski stadion.
Mnogi ne znaju, ali selektor naše A reprezentacije još kao golobradi mladić bio je na korak od potpisa ugovora sa Crveno - crnim. Nažalost, tadašnja struka sa Tušnja procijenila je da šesnaestogodišnji Zavidovićanin nije "materijal" za Slobodu. Sušić je potom postao član Sarajeva i sada možemo samo pretpostavljati kakve bi naš klub ostvario rezultate da je popularni Pape zaigrao u crveno - crnom dresu.
Najboljeg fudbalera BiH svih vremena ne vežu lijepe rezultatske uspomene za Tušanj. Naime, nastupajući za Sarajevo Sušić nikada nije slavio pobjedu u hramu tuzlanskog fudbala. Tušanjski travnjak bio je neosvojiva tvrđava za Papeta i njegove saigrače.
"Sjećam se da smo jedne sezone bili blizu pobjede, ali sam na Tušnju promašio penal. Te godine smo zamalo ispali iz lige", prisjeća se Sušić igračkih dana.
Nakon 30 godina došlo je vrijeme da se sruši neugodna tradicija i da Sušić u grotlu Tušnja konačno slavi trijumf. Ovoga puta kao selektor Zmajeva, ponosa naše države!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sloboda - Lillestrøm 2:1, Inter Toto Kup, 22.07.1978. godine
Strijelci: 0:1 Hansen (21), 1:1 Alibegović (65), Sarajlić (89).

- Probisvjet
- Kontakt:
Bio sam na ovoj utakmici.Zodiac je napisao/la:Sloboda - Lillestrøm 2:1, Inter Toto Kup, 22.07.1978. godine

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
nisam bio ni rođen kad se igrala ova tekma

- nesvrstani
- Kontakt:
jest neko uzeo lovu na prelazZodiac je napisao/la:Sloboda - Lillestrøm 2:1, Inter Toto Kup, 22.07.1978. godine

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- betting1902
- Kontakt:
Da li je neko zna sta je sa 500 karti sto su pustene naknadno u prodaju ,hoce li biti sta ispred stadiona
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ja,isamke12345 je napisao/la:

-
- Kontakt:
Kol'ko glupa slika, Boze !
Semafor !!! Nisam gledao utakmicu.Kako radi . . .
-
- Kontakt:
Malo opisa o semaforu, za nas sto nismo bili tuTuzlak04 je napisao/la:Semafor !!! Nisam gledao utakmicu.Kako radi . . .

-
- Kontakt:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Malo opisa o semaforu, za nas sto nismo bili tuTuzlak04 je napisao/la:Semafor !!! Nisam gledao utakmicu.Kako radi . . .?

Ko kaze da mi smeta krst nego ne volim kad u majcama moraju izaci u tome je poenta, ne smeta meni uopste ni nacija ni nista, opustite se momci
, sta je ba problem svi sad nesto napadate pogresno ste me shvatili nista vise 

04.10.2009 !!
Da je velik,i nije,nek ima video zapis,kad se kupuje nek se uzme kako treba.Može se nadogradit semafor što se veličine tiče,kako sam čuo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Malo opisa o semaforu, za nas sto nismo bili tuTuzlak04 je napisao/la:Semafor !!! Nisam gledao utakmicu.Kako radi . . .?
Bilo je predstavljanje igrača i to,al se slabo šta vidi

Nad tobom sunce najljepše sja
jesu l' ovo posudili mreže od Gradine? nadam se da nisu kupili, u tom slučaju bi trebale biti crveno-bijele, kao prošle sezone 

Montazna tribina se uklanja poslije ove utakmice, to nisam znao 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zar u onom prilogu Dzasko ne rece da ostaje ?fukara87 je napisao/la:Montazna tribina se uklanja poslije ove utakmice, to nisam znao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Onda je to veliki minus za vas, jer kad dođu Manijaci, moraće biti veliki razmak na zapadnoj tribini, a tim ćete i manje karti prodati.. Pretpostavljam da idemo na zapadfukara87 je napisao/la:Montazna tribina se uklanja poslije ove utakmice, to nisam znao
Ja te volim, volim Željo..
Mozeli mi ko reci gdje ce biti smjesteni gostujuci navijaci koja tacno trbina?, hvala 

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.