tako je hantro AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJetSet_Hantraga je napisao/la:Što se mene tiče, preseravanje navijača.
Utakmica kao i svaka druga, fin uvod u sezonu. Koan Neuer, koan Neuer...![]()
Naravno da je Bayern mogao zadržati Kroosa.
Stvar je u njihovoj procjeni kvalitete igrača u odnosu na platu koju zahtijeva. Jednostavno, želio je imati platu veću nego igrači koji se smatraju boljim od njega.
Sasvim logičan potez uprave, ti ljudi su nepogrješivi.![]()
Kako loš termin tekme danas.![]()
Bit će lijepo vidjeti ove omaldince u službenoj utakmici (ili komercijalnoj).
Još će ljepše biti vidjeti Batistutu, iz Poljske Batistutu.
Ajmoooooooooooooooooooooo!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Al be zzayebancije glupi su vam ti navijači 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Gay goonersinedim93 je napisao/la:Al be zzayebancije glupi su vam ti navijači
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Bayern XI vs BVB:
Neuer - Martínez, Lewandowski, Shaqiri, Gaudino, Boateng, Bernat, Rode, Müller, Alaba, Hojbjerg
BVB XI vs Bayern:
Langerak - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Hofmann, Kehl, Kirch, Mkhitaryan - Aubameyang, Immobile
Neuer - Martínez, Lewandowski, Shaqiri, Gaudino, Boateng, Bernat, Rode, Müller, Alaba, Hojbjerg
BVB XI vs Bayern:
Langerak - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Hofmann, Kehl, Kirch, Mkhitaryan - Aubameyang, Immobile
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Cini mi se da prenosi EuroSport 2 tekmu samo u koliko igrate bavarci da vas gledam i da osvojite taj trofej 
04.10.2009 !!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
18hsarajlija je napisao/la:Cini mi se da prenosi EuroSport 2 tekmu samo u koliko igrate bavarci da vas gledam i da osvojite taj trofej
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- gerdmuller
- Kontakt:
I Telekom Cup su bojkotirali iz istog razloganedim93 je napisao/la:Al be zzayebancije glupi su vam ti navijači
A dobro svatko ima svoje misljenje.Meni je recimo glupo da Superkup igra viceprvak a jos gluplje da se utakmica ne igra na stadionu prvaka Bundeslige.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Jadni vi ako vam je on dirigent,tyler durden je napisao/la:novine raspisale od dirigentu veznog reda sinoc
a to pokazuje koliko krupnu gresku u onom polufinalu je Pep napravio,
izgubio od ekipe kojoj je Kros dirigent.
Vrhunski potezi su bili otpustanje Krosa i Mandze, fino se zaradilo
Pozelio sam se one prave dominacije Pepove, ono kad protivnik ne zna odakle ga bije.
Cekam ovu utakmicu veceras sa velikim nestrpljenjem.
Ma kakvi ti svapski simpatizeri, koji okrecu glavu i svadjaju se najboljim potezima uprave.
Mi smo najbolji, hebes gerdmullera i ove huligane.
- Omerbavarac
- Kontakt:
I tamo sezona moze poceti. 
Sretno ekipi danas, da se uzme jos jedan u nizu trofeja.
Sretno ekipi danas, da se uzme jos jedan u nizu trofeja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko rece da nece biti navijaca?
Miktariyan

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Yebem mu spansko porijeklo, J*** mu dijete eto 
Mrs ubleho spanska, yebo ti gaudino familiju...
Mrs ubleho spanska, yebo ti gaudino familiju...
Bezidejni Bayern.
Sreca pa niste jos par komada primili
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Omerbavarac
- Kontakt:
Katastrofalno izgledamo, konfuzno u odbrani i bezidejno u napadu.
Previse soliraju s tim dodavanjima ispred svog gola tako da se i nije moglo nesto napraviti s obzirom na sjajan presing zutih.
Imamo jos jedno poluvrijeme da pokusamo nesto vise napraviti no ako ovako nastave primicemo jos najmanje dva gola.
Steta za povredu Javija, iskreno se nadam da nece biti nista ozbiljno.
Previse soliraju s tim dodavanjima ispred svog gola tako da se i nije moglo nesto napraviti s obzirom na sjajan presing zutih.
Imamo jos jedno poluvrijeme da pokusamo nesto vise napraviti no ako ovako nastave primicemo jos najmanje dva gola.
Steta za povredu Javija, iskreno se nadam da nece biti nista ozbiljno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaki napad BvB-a prilika, ubitačna 3-5-2 formacija ili je ovo 3- 5- 1- 1.
Gaudino je dobar kakvih je odluka bilo. Dante klupa, a Javi stoper, moguće da je povrijedi ligamente, tako da će biti van terena 4 - 6 mjeseca.
Ovo izmišljanje mi ide na živce. Ravnodušno gledam utakmicu, nisam ni očekivao pozitivan rezultat ali ovakva formacija je presmiješna, makar se zvali Bayern Munchen.
Neuer, Boateng i tu i tamo Bernat, Lewandowski zadovoljili.
Gaudino je dobar kakvih je odluka bilo. Dante klupa, a Javi stoper, moguće da je povrijedi ligamente, tako da će biti van terena 4 - 6 mjeseca.
Ovo izmišljanje mi ide na živce. Ravnodušno gledam utakmicu, nisam ni očekivao pozitivan rezultat ali ovakva formacija je presmiješna, makar se zvali Bayern Munchen.
Neuer, Boateng i tu i tamo Bernat, Lewandowski zadovoljili.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Zasad lose, prvenstveno sto nam nema sredine nigdje znaci Bernat-Rode-Gaudino-Hojbjerg ...dosta trckacki al bezidejno zaista.
Shaqiri u 2-3 navrata lijepo krene i umjesto da doda ili suta on loptu mazi do korner zastavice i onda trazi neki korner.
Ako se sta ne promjeni ovo Dortmund glatko uzima, i dobija prednost bar sto se psiholoske strane tice.
p.s Javi nadam se da nije nista opasno
Shaqiri u 2-3 navrata lijepo krene i umjesto da doda ili suta on loptu mazi do korner zastavice i onda trazi neki korner.
Ako se sta ne promjeni ovo Dortmund glatko uzima, i dobija prednost bar sto se psiholoske strane tice.
p.s Javi nadam se da nije nista opasno
FC Bayern !!!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ubleha, umjesto da stavi Dantea na stopera a Javija u vezu od pocetka, eto sta se desi, covjek se povrijedi... yebem mu dijete...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.