Ne treba.MaliPrinc je napisao/la:Juve treba Lulića našu mašinu
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Ne treba.MaliPrinc je napisao/la:Juve treba Lulića našu mašinu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
- Kontakt:
caseres je napisao/la: Prandelli, Pirlo, Bonucci, svi oko njega i tjese ga![]()

Trazili ga na pocetku mercata, Lazio ne da ispod 18 mil. €.MaliPrinc je napisao/la:Juve treba Lulića našu mašinu
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
10-12 mil € realnocaseres je napisao/la:Trazili ga na pocetku mercata, Lazio ne da ispod 18 mil. €.MaliPrinc je napisao/la:Juve treba Lulića našu mašinu
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
Genijalni autor Šljivak na ss.ba, baš me zanima odakle mu ova konstrukcija, svako se bavi pisanjem danas.Bez obzira što ima mnogo onih koji ne vole Buffona, mora se priznati da je Gigi jedan od najboljih golmana svih vremena, a na terenu je uvijek bio pravi gospodin.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
I ja sam tu zastao ono
tuga..

Ne znam da li neko moze da ne voli takvog smekera, gospodina, bogaoca, van terena i na njemu zaista. Kako mozes da ne volis takvu facu ???
Mozes samo ako si hejter najveci i najgore vrste............ma kakvi, cak i takvi vole ovog asa...
Mozes samo ako si hejter najveci i najgore vrste............ma kakvi, cak i takvi vole ovog asa...
ne postoji covjek koji ne voli Buffona
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
- Trequartista
- Kontakt:
A Šljifka i ofiraže. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jao Gigija hahah jebu ledja kod slobodnjaka i odbitaka nije malo, al kad krene il kad vidi dje ce lopta nema mu ravnog 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovo mi se svidjelo. Primjer: Emmanuele Giaccherini. Ne mogu opisati divljenje koju osjećam prema tom momku, čak i kada me iznervira svojim predvidljivim prodorima i biciklima. Svaka čast Conte-u što ga je doveo u klub, njegova kupovina me podsjeća na onu Zambrotte, a i generalne tradicije kluba koji je uvijek stvarao zvijezde umjesto što će dati €60m za jednog igrača.L'Avvocato je napisao/la: Vucka cu uvijek da kritikujem i to iz razloga jer posjeduje klasu za najvece domete, a to rijetko kada ispolji. Takve igrace nikada nisam gotivio, za razliku od onih koji onaj minimum talenta iskoriste i trudom izgrade karijeru.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa i sam Conte je primjer toga. Nikad nije bio neki super talentovani veznjak, al je zato trcao ko ludjak i pljuvao krv po potrebi kako bi postigao vrhunske rezultate.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Zato i ostaju Giacherinni i Padoin... malo me podsjećaju na Birrindellija i Pessota... borba i trka...
Gigi je kralj, jeste da je malo ''popustio'' sa refleksima - đale i operacije ali i takav je među 5 najboljih golmana današnjice... neka njega nama još... kao nasljednika u Juveu vidim Marchettija za nekih 3-4 godine možda ... red je da Gigi podigne klempu vala, sanjam taj momenat.
Gigi je kralj, jeste da je malo ''popustio'' sa refleksima - đale i operacije ali i takav je među 5 najboljih golmana današnjice... neka njega nama još... kao nasljednika u Juveu vidim Marchettija za nekih 3-4 godine možda ... red je da Gigi podigne klempu vala, sanjam taj momenat.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Sredinom sedmice stize nova pojacana ponuda Monaca za Marchisia, ako bude preko 35 ja bi ga prodao.
Citam Jovetić ide na vjencanje Vucinica, a naravno i cijeli Juve, taman da se jos sta dogovore

Citam Jovetić ide na vjencanje Vucinica, a naravno i cijeli Juve, taman da se jos sta dogovore

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Pogba je napisao/la:Ne treba.MaliPrinc je napisao/la:Juve treba Lulića našu mašinu

Ja te volim, volim Željo..
Kol'ko taj Marchetti ima godina? Điđi sigurno još 3 sezone brani.
Allegri je gospodin!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne vjerujem da ce Gigi jos 3, naredna zbog Brazila i onda jedna oprostajna bi nekako bilo realnije. Vidi i on da ne moze vise, nije to to. Da nije bilo operacije ledja mogao je hladno do 40-e branit, ovako je vec sklon primanju fuseraja. Tako bi bilo najbolje i za njeg i za ekipu, mi znamo ko je i sta je, ali novinari i javnost brzo zaboravljaju, da ode kako mu dolikuje a ne da ode upamcen po nekim kiksevima. Pametan je Gigi zna on kad ce mu bit dosta, a vec i on primjeti da stvari nisu kakve su bile- ne mogu ni bit, **** je to operacija za golmana.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ruku dajem da će za nas još 3 sezone igrat'. Slažem se da poslije Brazila Pirlo i on neće više igrat za repku ali za klub itekako može još 2 sezone odigrati. Taman da se Leali spremi 

Allegri je gospodin!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma može Buffon još pet godina na ovome nivou braniti, ja očekujem bar do 40 da bude među stativama. Jedino je upitan motiv, ali on ga ima sigurno...
Nije osvojio LP, Gigi će braniti dok ne osvoji aBd. Nedveda mi je žao što je bez tog trofeja otišao, hoću da vidim Gigija sa peharom LP aBd.
Nije osvojio LP, Gigi će braniti dok ne osvoji aBd. Nedveda mi je žao što je bez tog trofeja otišao, hoću da vidim Gigija sa peharom LP aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.