Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Kad kupuješ Rooneya ne kupuješ samo odličnog fudbalera i zvijezdu, kupuješ i poštovanje protivnika i sudija. Zato se kupovina Rooneya i pošteno isplati.
Ako ode iz Uniteda i ja mislim da će to biti Chelsea ili možda kakav bogati klub izvan četri najjače lige. I, ne vjerujem da United može na njemu uzeti 40 miliona funti, 30 je po meni gornja granica.
Ako ode iz Uniteda i ja mislim da će to biti Chelsea ili možda kakav bogati klub izvan četri najjače lige. I, ne vjerujem da United može na njemu uzeti 40 miliona funti, 30 je po meni gornja granica.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Čisto sumnjam da bi bilo preko 50, pitanje je da li bi i za Cavanija uzeli 60 da nema te otkupne klazule.
Nekih 30-35 miliona bi za Hamšika bilo taman, a te pare bi se možda mogle i dobiti prodajom Rooneya (u krajnjem slučaju).
A to što su planirali već da potroše 60+ miliona na WC igrača, nek' bude Bale, nemam ništa protiv.
Eh, maštanja.
Nekih 30-35 miliona bi za Hamšika bilo taman, a te pare bi se možda mogle i dobiti prodajom Rooneya (u krajnjem slučaju).
A to što su planirali već da potroše 60+ miliona na WC igrača, nek' bude Bale, nemam ništa protiv.

Eh, maštanja.

Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 15 jul 2013, 01:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav sad Rooney dragi Arnele, mi ovdje o veznom redu, a ti o Rooneyu, ne pratiš 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bale i Gundogan i da napadamo sve frontove
CF: RvP, Chicharito, Welbeck
SS/AMF Rooney, Kagawa
LW/LM Bale, Zaha
RW/RM: Nani, Januzaj
CM: Clevz, Gundogan, Powel
DMF: Kerik, Jones,
LB: Evra, Fabio, Butner
RB: Rafael, Varela
CB: Rio, Vida, Jones, Smaling, Evans
GK: De Gea, Lindegard, Amos
In: Bale, Gundogan
Out: Anderson, Valencia, Young, Giggs (transfer u trenere
) i jos ovi sto nikad nisu ni bili za United poput Makede, Bebea i sl

CF: RvP, Chicharito, Welbeck
SS/AMF Rooney, Kagawa
LW/LM Bale, Zaha
RW/RM: Nani, Januzaj
CM: Clevz, Gundogan, Powel
DMF: Kerik, Jones,
LB: Evra, Fabio, Butner
RB: Rafael, Varela
CB: Rio, Vida, Jones, Smaling, Evans
GK: De Gea, Lindegard, Amos
In: Bale, Gundogan
Out: Anderson, Valencia, Young, Giggs (transfer u trenere

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Rockefeller
- Kontakt:
Stranica nazad.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav sad Rooney dragi Arnele, mi ovdje o veznom redu, a ti o Rooneyu, ne pratiš

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To je još prije par dana biloRockefeller je napisao/la:Stranica nazad.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav sad Rooney dragi Arnele, mi ovdje o veznom redu, a ti o Rooneyu, ne pratiš

Daj nam reci nešto o veznom redu, preporuči kakvog veznjaka za United

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Rockefeller
- Kontakt:
Nick Powell.rio_Ferdy88 je napisao/la:Daj nam reci nešto o veznom redu, preporuči kakvog veznjaka za United

Većini fali fajterskog žara kakav je odlikovao veznjake Uniteda. Pa mi je onda najlogičnije da United razvije svog veznjaka.
Koga bi ti?
Meni Alcantara nešto nije igrač za United.

Razocara me Arnel, ja sam kontao sada ce on izroviti nekog iz Nizozemske lige ili Championshipa a on nista. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma od toliko priče o veznjacima više ne znam ni samRockefeller je napisao/la:
Koga bi ti?

Ma s obzirom da je bio najbliži, barem po medijimaRockefeller je napisao/la:Meni Alcantara nešto nije igrač za United.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Rockefeller
- Kontakt:
Sad ti rekoh nema.
Fali veznjaka. Grenier je produžio ugovor, Maher je preofanzivan. Eriksen za mene nije neko ko bi mogao postati WC igrač, a nije ni ono što hoćete. Za ove starije svi znamo, Alcantru ste spominjali. Verattija ionako isto svi znamo.
Vama ne treba, bar vi ne tražite, čisti ofanzivni veznjak, niti hoćete čistog defanzivnog veznjaka, tražite onog "izmedju dvije kutije", a takvog, dovoljno kvalitetnog za United ne vidim, sem ako nije prešao 26 godina. Njih i vi možete nabrojati.
Klepite Strootmana ili Modrića, mada zadnjeg nisam fan iz očiglednih razloga, a ni prvog ne mirišem bog zna koliko.
Eh, doduše ima onaj Jordy Clasie, al' ga ja nisam pretjerano gled'o. Kažu fajter (guglo kad se poveziv'o sa Arsenalom), pa eto on bi vam bio možda i najbolje riješenje.

Fali veznjaka. Grenier je produžio ugovor, Maher je preofanzivan. Eriksen za mene nije neko ko bi mogao postati WC igrač, a nije ni ono što hoćete. Za ove starije svi znamo, Alcantru ste spominjali. Verattija ionako isto svi znamo.
Vama ne treba, bar vi ne tražite, čisti ofanzivni veznjak, niti hoćete čistog defanzivnog veznjaka, tražite onog "izmedju dvije kutije", a takvog, dovoljno kvalitetnog za United ne vidim, sem ako nije prešao 26 godina. Njih i vi možete nabrojati.
Klepite Strootmana ili Modrića, mada zadnjeg nisam fan iz očiglednih razloga, a ni prvog ne mirišem bog zna koliko.

Eh, doduše ima onaj Jordy Clasie, al' ga ja nisam pretjerano gled'o. Kažu fajter (guglo kad se poveziv'o sa Arsenalom), pa eto on bi vam bio možda i najbolje riješenje.
Kakvo je stanje sa Lukicom, računa li Ancelotti na njega?
Moglo bi se kupiti šta iz PSG-a il' Reala, nadam se da imaju nezadovoljnih veznjaka.
Moglo bi se kupiti šta iz PSG-a il' Reala, nadam se da imaju nezadovoljnih veznjaka.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sta mislite o James McCarthyu iz Wigana ?
Mlad, siguran s loptom.. Meni licno baca na Fletchera.

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Luka bi bio dobro rjesenje ali sumnjam da ce ga Real tek tako pustiti nakon godinu dana...
City ce vjerovatno uzeti Psg-u Ibru, ne znam koga bi jos mogli pustiti...

City ce vjerovatno uzeti Psg-u Ibru, ne znam koga bi jos mogli pustiti...

Dex je napisao/la:Mogo bi se on za 25 miliona izvuć, al onaj Napolijev je ko i Levy, ne znaš ko gore pregovara

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
što da ne Modrić? Ne bi Realu bilo prvi put da nakon godinu dana 'pusti' nekog igrača. Cijena mu sigurno ne bi bila veća koju su oni platili Tottenhamu 

- EmirSioux89
- Kontakt:
Na kraju ćemo se zadovoljit ovim, što uopšte i ne izgleda loše:
--------- Van Persie -----------
--- Rooney-------------XXXX--
-----------Kagawa-------------
-----Carrick----Fellaini----------
Umjesto Fellainia možda Strootman ako ga potpišemo.
Umjesto XXXX može igrat Welbeck, Nani, Zaha, Young, Valencia. S tim da bi prednost dao Naniju ako može održat konstantan level dobre forme, pa onda Welbecku i Zahi, zavisno od zadatka prvi je dosta bolji defanzivno, drugi ofranzivno. Roony se može rotirat sa Kagawom, Rooney svakako može igrat dobar presing sa te pozicije, i naravno može ići u paru sa Robinom u vrhu napada. Zanimljiva postava koja bi trebala funkcionisat.
Šta vi mislite? Očekujete?
Sa obzirom da smo toliko tanki na sredini terena i da imamo samo jednog veznjaka na kojeg se možemo oslonit ( Carrick ) jednog u usponu ( Claverly ) i jednog otpisanog ( Anderson ) te još njih mladih u usponu ( Powell, Adnan ) volio bi kad bi potpisali dva veznjaka, idealno bi bilo Modrić i Strootman za primjer. Ili Modrić i Fellaini, Fellaini i Strootman. Ma ko god, i šta god, samo da se nešto desi u sredini terena
--------- Van Persie -----------
--- Rooney-------------XXXX--
-----------Kagawa-------------
-----Carrick----Fellaini----------
Umjesto Fellainia možda Strootman ako ga potpišemo.
Umjesto XXXX može igrat Welbeck, Nani, Zaha, Young, Valencia. S tim da bi prednost dao Naniju ako može održat konstantan level dobre forme, pa onda Welbecku i Zahi, zavisno od zadatka prvi je dosta bolji defanzivno, drugi ofranzivno. Roony se može rotirat sa Kagawom, Rooney svakako može igrat dobar presing sa te pozicije, i naravno može ići u paru sa Robinom u vrhu napada. Zanimljiva postava koja bi trebala funkcionisat.
Šta vi mislite? Očekujete?
Sa obzirom da smo toliko tanki na sredini terena i da imamo samo jednog veznjaka na kojeg se možemo oslonit ( Carrick ) jednog u usponu ( Claverly ) i jednog otpisanog ( Anderson ) te još njih mladih u usponu ( Powell, Adnan ) volio bi kad bi potpisali dva veznjaka, idealno bi bilo Modrić i Strootman za primjer. Ili Modrić i Fellaini, Fellaini i Strootman. Ma ko god, i šta god, samo da se nešto desi u sredini terena

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Al me fakat zanima koga će dovesti Moyes od veznjaka,jer realno,nešto ne vidim da ima neki predobar veznjak koji je dostupan trenutno..Gundogan bi mi bio prvi izbor,ali neće ga Dortmund pustiti..Možda bi Modrić mogao ući u taj izbor,jer Real sad ima stvarno dosta veznjaka,mislim da će otići ili Luka ili Khedira..
Fabregas se i dalje spominje,ali ovo fakat mislim da je neostvarivo..
Po onom interview od jučer il kad je već bio,čini se da će se dovesti neko veliko ime ovo ljeto,sad na kojoj poziciji,to ne znam..Nešto se utišalo ovo oko Balea,zadnjih dana se ne spominje puno njegov transfer u neki drugi klub,na kraju bi on mogao i ostati u Spursima..
Fabregas se i dalje spominje,ali ovo fakat mislim da je neostvarivo..
Po onom interview od jučer il kad je već bio,čini se da će se dovesti neko veliko ime ovo ljeto,sad na kojoj poziciji,to ne znam..Nešto se utišalo ovo oko Balea,zadnjih dana se ne spominje puno njegov transfer u neki drugi klub,na kraju bi on mogao i ostati u Spursima..
-
- Kontakt:
Ma koga ce on dovesti, mozda nekog iz Evertona (Darron Gibson) hahahaha iskreno ko ce doci Moyes trener?
Eto opet smo izvisili za vezanjak, Thiago potpisao za Bayern.
Nema mora se konkretno ici dovest igraca a ne sve ocekivati da ti dodje na vrata da te zamoli da ga u klub dovedes.
Eto opet smo izvisili za vezanjak, Thiago potpisao za Bayern.
Nema mora se konkretno ici dovest igraca a ne sve ocekivati da ti dodje na vrata da te zamoli da ga u klub dovedes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.