Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
sunjic mora biti ispred bicakcica, a i ne moze stilic u prvih 11 nikako. i duljevic ne moze biti medju 23 nasa najbolja igraca.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Medunjanin na klupi?
mirzatele odlazi!

mirzatele odlazi!
Ne mora, moze i mozejasmin10 je napisao/la:sunjic mora biti ispred bicakcica, a i ne moze stilic u prvih 11 nikako. i duljevic ne moze biti medju 23 nasa najbolja igraca.
calcio
povrijedi se besic i imate papetovu taktiku bez dcma i opt propuh,a i 10ka nepotrebna...
@emire79
Pricas napamet tvrdite ovdje da je igrao puno ili cak cesto a poslje govoris da neznas koliko tacno. Znaci govorite napamet. Daj nekakav dokaz koliko je igrao utakmica beka a koliko krilo , krilnog napadaca. Svi znaju da je ogromnu vecinu utakmica odigrao ili kao krilo ili kao krilni napadac kod svih trenera Lazia opet se izvrce ovdje. Kao sto ste pricali prije par dana da je opravdano da Avdija igra ispred Mujdze jer Mujdza kao nije standardan. A sada ste se usutili i nikom nista. Svako ko je pratio Lazio zna je Lulic koristen kao ofanizvni igrac osim u slucaju povreda i slicnih situacija. Danasnja utakmica je tipicna utakmica Lulica u Laziu i nastavit ce da igra ovu poziciju ( na zalost nekolicine vas ) za svoj klub a ne beka.
Pricas napamet tvrdite ovdje da je igrao puno ili cak cesto a poslje govoris da neznas koliko tacno. Znaci govorite napamet. Daj nekakav dokaz koliko je igrao utakmica beka a koliko krilo , krilnog napadaca. Svi znaju da je ogromnu vecinu utakmica odigrao ili kao krilo ili kao krilni napadac kod svih trenera Lazia opet se izvrce ovdje. Kao sto ste pricali prije par dana da je opravdano da Avdija igra ispred Mujdze jer Mujdza kao nije standardan. A sada ste se usutili i nikom nista. Svako ko je pratio Lazio zna je Lulic koristen kao ofanizvni igrac osim u slucaju povreda i slicnih situacija. Danasnja utakmica je tipicna utakmica Lulica u Laziu i nastavit ce da igra ovu poziciju ( na zalost nekolicine vas ) za svoj klub a ne beka.
Salihovic.Micron je napisao/la:povrijedi se besic i imate papetovu taktiku bez dcma i opt propuh,a i 10ka nepotrebna...
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma da lulic je bolji kao krilo to je jasno ,ali mi smo imali povredjenog kolasinca i ja bi isto stavio lulica na beka prije kvesica ili zukanovica ipak je lula iskusni a vec je igrao tu poziciju i moze to odigrati .Ajax je napisao/la:@emire79
vala kako se pocelo sa sejom jos ga na go niste stavili, mada eto i to bi kao moglo ali kad ne bi bilo te 10ke na terenu nego npr i medunjanin i pjanic ispred sa defanzivnim zadacima mada bi i tad fino puhalo al etmirzatele je napisao/la:Salihovic.Micron je napisao/la:povrijedi se besic i imate papetovu taktiku bez dcma i opt propuh,a i 10ka nepotrebna...
Nisi upratio dobro. Ovdje se koriste ciljano rijeci da je on MASU PUTA i CESTO igrao beka i izvrcu se stvari. To jednostavno nije tacno dali razumijes taj dio. On je jako rijetko igrao beka kroz njegovu karijeru. Ove sezone mislim da nije odigrao ni jednu utakmicu beka za svoj klub i to ti govori dovoljno.bordobijeli je napisao/la: ma da lulic je bolji kao krilo to je jasno ,ali mi smo imali povredjenog kolasinca i ja bi isto stavio lulica na beka prije kvesica ili zukanovica ipak je lula iskusni a vec je igrao tu poziciju i moze to odigrati .
Prvo Besic se nece i ne smije povrijeditiMicron je napisao/la:vala kako se pocelo sa sejom jos ga na go niste stavili, mada eto i to bi kao moglo ali kad ne bi bilo te 10ke na terenu nego npr i medunjanin i pjanic ispred sa defanzivnim zadacima mada bi i tad fino puhalo al etmirzatele je napisao/la:Salihovic.Micron je napisao/la:povrijedi se besic i imate papetovu taktiku bez dcma i opt propuh,a i 10ka nepotrebna...
Salihovic je igrao na razlicitim pozicijama jer nije imao ko, a na zadnjem veznom itekako moze dobro odigrati
Ne pricam napamet , nego je kod Petkovica isljucivo igrao na beku, ne samo u Laziu nego i u Svicarskoj. Ne pricam ja gdje je on bolji, nego da mu bekovska pozicija nije strana. Ko je to molim te govorio da je Avdija bolji od Mujdze? Ko to mi, vi, oni? Nadji mi jedan post gdje sam to ja napisao i istog trena cu se samobanovati sa ove stranice.Ajax je napisao/la:@emire79
Mujdza je najbolji desni bek kojeg je BIH ikada imala, i ja ti sigurno nisam Avdiju stavljao ispred njeg, van svake pameti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ne mozes na klupi ostaviti poslije spahica naseg najboljeg stopera. duljevic nije ni blizu da bude na spisku od 23 igraca, a neozbiljno je pomisliti da stilic moze izbaciti medunjanina.mirzatele je napisao/la:Ne mora, moze i mozejasmin10 je napisao/la:sunjic mora biti ispred bicakcica, a i ne moze stilic u prvih 11 nikako. i duljevic ne moze biti medju 23 nasa najbolja igraca.
calcio
-
bordobijeli
- Kontakt:
da rijetko igra beka odnosno samo kad mora ,kod nas je igrao beka pa kad je se papac vratio lulic isao na krilo kad je kolasinac tu on ce na krilo ,mislim da je sad nije bilo puno izbora i morao je na beka .ja se sjecam jedne utakmice u reprezentaciji na beku je igrao bio je najbolji igrac nisam siguran bjelorusija ili rumunija kuci smo igrali .Ajax je napisao/la:Nisi upratio dobro. Ovdje se koriste ciljano rijeci da je on MASU PUTA i CESTO igrao beka i izvrcu se stvari. To jednostavno nije tacno dali razumijes taj dio. On je jako rijetko igrao beka kroz njegovu karijeru. Ove sezone mislim da nije odigrao ni jednu utakmicu beka za svoj klub i to ti govori dovoljno.bordobijeli je napisao/la: ma da lulic je bolji kao krilo to je jasno ,ali mi smo imali povredjenog kolasinca i ja bi isto stavio lulica na beka prije kvesica ili zukanovica ipak je lula iskusni a vec je igrao tu poziciju i moze to odigrati .
Za mene je Bicakcic bolji stoper, al hajd o ovom prvom bi se dalo diskutovat,pitanje ukusa.. Duljevic nije blizu ? Jel Visca bolji od njega ? Ja kazem - nije..Stilic igra na poziciji na kojoj sam ga stavio, dok se Medunjanin tu ne snalazi to smo se mogli uvjeriti u zadnja dva mecajasmin10 je napisao/la:ne mozes na klupu postaviti poslije spahica naseg najboljeg stopera. duljevic nije ni blizu da bude na spisku od 23 igraca, a neozbiljno je pomisliti da stilic moze izbaciti medunjanina.mirzatele je napisao/la:Ne mora, moze i mozejasmin10 je napisao/la:sunjic mora biti ispred bicakcica, a i ne moze stilic u prvih 11 nikako. i duljevic ne moze biti medju 23 nasa najbolja igraca.
calcio
emir79 je napisao/la: Ne pricam napamet , nego je kod Petkovica isljucivo igrao na beku, ne samo u Laziu nego i u Svicarskoj. Ne pricam ja gdje je on bolji, nego da mu bekovska pozicija nije strana.
Mujdza je najbolji desni bek kojeg je BIH ikada imala, i ja ti sigurno nisam Avdiju stavljao ispred njeg, van svake pameti.
Molim DOKAZ to za Petkovica pa cemo da uporedimo ko je igrao beka a ko nije jer pircas napamet.
Sto se tice Avdije desetak vas je ovdje opravdavalo taj potez ( ne kazem da si to ti bio ) da igra umjesto spremnog Mujdze protiv Kipra time da nije standardan za svoj klub. Mozda si propustio tu epizodu. Opravdavalo se je svim i svacim na njegovoj i drugim temama eto kao Mujdza nije spreman jer ne igra cak u jednom Freiburgu koji nije nista posebno u Bundesligi. Tacno ovim rijecima se je pisalo nije standardan u malom Freiburgu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 okt 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
ako nije visca, onda je sigurno zec bolji igrac od njega. ma kako god okrenes, trokut na sredini medunjanin, besic i pjanic se ne smije dirati. to bi trebalo biti nase najjace oruzje.
Sezona 2012/2013 pogledaj koliko ti je puta stajao kao lijevi bek u Serie A. LV na njemackom Linker Verteidiger ili ti ga lijevi bek.Ajax je napisao/la:
Molim DOKAZ to za Petkovica pa cemo da uporedimo ko je igrao beka a ko nije jer pircas napamet.
Sto se tice Avdije desetak vas je ovdje opravdavalo taj potez ( ne kazem da si to ti bio ) da igra umjesto spremnog Mujdze protiv Kipra time da nije standardan za svoj klub. Mozda si propustio tu epizodu. Opravdavalo se je svim i svacim na njegovoj i drugim temama eto kao Mujdza nije spreman jer ne igra cak u jednom Freiburgu koji nije nista posebno u Bundesligi. Tacno ovim rijecima se je pisalo nije standardan u malom Freiburgu.
Mani se price da je rijetko igrao na beku.
http://www.transfermarkt.de/senad-lulic ... aison/2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Evo Emire posto te postujem da prekinemo ovo kako treba. Reci mi sta te zanima samo prosla sezona ili zadnje dvije i tacno cu ti napisati koliko je igrao koju poziciju. Ove sezone je igrao 7 utakmica i nijednu nije bio bek niti ce biti ali pustimo to sad. Znaci dali zelis zadnju sezonu ili zadnje dvije posto si spominjao sam Petkovica ?? Aha sad vidim znaci tebe zanima iskljucivo sta je bilo prije dvije sezone. Ova sadasnja i prosla te ne zanimaju. Jesam li dobro razumio ??
-
bordobijeli
- Kontakt:
a nije mi jasno oko cega vodite raspravu
jasno je lulic je bolji na krilu ali kad nemas pravpg beka on moze sasvim dobro to popuniti i to je i pape uradio sasvim logicno .
E ovako hajmo redom. Prvo si rekao da je pod Petkovicem igrao u Young Boysima puno puta beka sto nije tacno to si rekao napamet. A sto se tice Lazia slijedi analiza za 10-15 minuta pa cemo da vidimo dali je istina ovo sto govore pojedini da je CESTO igrao beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.