FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 13 avg 2014, 22:44

Naravno da je utakmica bila bitna. :kafa:
Steta za Javia, mislim dacemo vidjeti koji novi stoper sad kad nam nema Javi dugo. :plac:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 13 avg 2014, 22:48

Sve ono da nemamo odbrane, da je treba dići na viši nivo. Treba uzet benatiju. Da neki igrači nisu za bayerna poput šaćira ili badstubera, da treba uložit novce u kvadrada i benatiju. Da treba tražit zamjenu robbenu i riberyu to je tako.. Al bayern boli **** i većinu naših navijača.. Treba se brukat kao i do sada.. :D

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 avg 2014, 22:49

jesu prednji križni ? :problem:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 13 avg 2014, 22:55

Jesam popio al ne mogu više ovo gledat da nam prosječni klubovi drže lekciju, jbm mu škrtost više i sranje! ja ovo ne mogu podnijet! Uzmite di mariju ili kvadrada i benatiju u odbranu jbm ti više martineza koji nije za odbrane i prosječnog badstubera i dantea! DOSTA VIŠE!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 13 avg 2014, 22:59

Evo ne mogu spavat' što smo izgubili :kafa:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 avg 2014, 23:00

rotweiss je napisao/la:Jesam popio al ne mogu više ovo gledat da nam prosječni klubovi drže lekciju, jbm mu škrtost više i sranje! ja ovo ne mogu podnijet! Uzmite di mariju ili kvadrada i benatiju u odbranu jbm ti više martineza koji nije za odbrane i prosječnog badstubera i dantea! DOSTA VIŠE!!!
Pravac u Minhen i sve im tako reci mozda se sazale :urnebes:

Par losih utakmica i odma vese ni ribery, ni roben,ni dante ,niko nevalja,pa imaju i oni pravo izgubiti :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 avg 2014, 23:03

Dante se danas izgubio, katastrofa. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 13 avg 2014, 23:05

Ma nije u tome što smo izgubili, nego što igraju ljudi koji nebi trebali igrat jbm mater. I ljudi to ne vide.. hoćeš bitti najbolji plati igrače koji su na tome nivuo a ne kupi otpadke i polovnjače.. Uzmi štopera ako hoćeš odbranu, uzmi veznjaka ako hoćeš vezu ili krilo...
Nije u tome stvar da oni ne valjaju ljudi su u godinama ovaj naš robbery al odbrana je sranje!
Neka su oni izgubili , nije u tome al klempu ovako neće dobit znam..

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 avg 2014, 23:06

Nerminovic je napisao/la:Dante se danas izgubio, katastrofa. :kafa:
Hoce to poslije guzenja i pijancenja po Copacabani. :P
Muller nije istrcao 2 postena sprinta, kud ces dalje. :kafa:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 avg 2014, 23:26

Ista situacija je bila i prosle godine. Rastavise nas na proste faktore u Superkupu, a onda ih cijelu sezonu nema nigdje. Vjerujem da ce Pep uspjeti izgurati ovaj sistem igre, ali da ce nam pokidati jos dosta zivaca dok se to ne desi.

Javi :damn:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 13 avg 2014, 23:35

jes ovaj navalio da Badstuber ne valja :crazy: ,a Badstuber do one povrede bio najbolji stoper Bayerna i sad je 100%...
On i Boateng cine najbolji Bayernov stoperski tandem, buduci kapiten Bayerna (kako bi navijaci Rome rekli "El Capitano Futuro" :D )

a sto se tekme tice nista , samo da se svi igraci vrate i vraća se dominacija nad Bvb
Zadnja izmjena: phily, dana/u 13 avg 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 avg 2014, 23:36

A kako je BVB prošle godine dospio u Super Cup bili drugi u ligi a nisu igrali u finalu kupa ..valjda je štutgart trebo igrat :eh:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2014, 23:48

Besic je napisao/la:A kako je BVB prošle godine dospio u Super Cup bili drugi u ligi a nisu igrali u finalu kupa ..valjda je štutgart trebo igrat :eh:
Super Cup Njemacke igra prvak protiv osvajaca kupa...
Ukoliko je ekipa X osvojila duplu krunu, onda ta ekipa Super Cup utakmicu igra protiv drugoplasirane ekipe prvenstva.

Sezona 2012/13 - Bayern osvojio duplu krunu, BVB bio viceprvak
Sezona 2013/14 - Bayern osvojio duplu krunu, BVB bio viceprvak

Takodjer na utakmici Super Cupa pobjednika kupa Njemacke, odnosno viceprvak prema pravilniku DFL-a ima prednost domaceg terena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2014, 00:54

Ne znam, stekao sam dojam da je ovdje pojedinima drazi Guardiola od samog Bayerna :?
Pustite se suplje price nije bitna utakmica, svaki trofej je bitan ali jednostavno Guardiola unistava ono sto se gradilo godinama. Ja ne spadam ni u grupu Pepomrzca ili Pepoljupca kako nazivate te pojedine frakcije. Ja sam za snazni Bayern, a takav nece postati postavljanjem prahistorijske formacije 3-5-2 u zamjenu za 4-2-3-1 ili 4-5-1 koja je djelovala tako mocno. Danas se moglo vidjeti kako nam Dortmund bokove probija kada god je htio, ova formacija ne valja! Misljenja sam da i mnogo slabiji timovi bi pobijedili ovakav Bayern. Dobro sezona nije pocela, mnogi igraci su umorni i treba im jos vremena da se vrate u optimalnu formu, medjutim veliki sam skeptik po pitanju ove formacije i Guardiole kojemu je previse dopusteno. Samo se pitam da li bi Uli dopustio ovakvu saradu da je jos uvijek glavni u Bayernu. Podredit ce se Bayernu my ass :roll:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 01:18

Bundesliga je napisao/la:Ne znam, stekao sam dojam da je ovdje pojedinima drazi Guardiola od samog Bayerna :?
Pustite se suplje price nije bitna utakmica, svaki trofej je bitan ali jednostavno Guardiola unistava ono sto se gradilo godinama. Ja ne spadam ni u grupu Pepomrzca ili Pepoljupca kako nazivate te pojedine frakcije. Ja sam za snazni Bayern, a takav nece postati postavljanjem prahistorijske formacije 3-5-2 u zamjenu za 4-2-3-1 ili 4-5-1 koja je djelovala tako mocno. Danas se moglo vidjeti kako nam Dortmund bokove probija kada god je htio, ova formacija ne valja! Misljenja sam da i mnogo slabiji timovi bi pobijedili ovakav Bayern. Dobro sezona nije pocela, mnogi igraci su umorni i treba im jos vremena da se vrate u optimalnu formu, medjutim veliki sam skeptik po pitanju ove formacije i Guardiole kojemu je previse dopusteno. Samo se pitam da li bi Uli dopustio ovakvu saradu da je jos uvijek glavni u Bayernu. Podredit ce se Bayernu my ass :roll:
Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ;) ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
Šteta zbog povrede Martineza :? stvarno je momak peh

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2014, 01:31

let3 je napisao/la:Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
Dobro druze shvatam da ti i ostali navijaci Barcelone imate potrebu da glumite advokata Guardioli s obzirom na sve sto je uradio za taj klub, ali vjeruj nema potrebe za tim dovoljno on zaradjuje igrajuci se managera u Bayernu pa moze priustiti odlicnog advokata.
Nije on nista shvatio kao trening, na press konferenciji pred Supercup je rekao da Bayern ide na pobjedu i da zeli taj trofej.
I taj mec u finalu je bio neizvjestan, a Borussia je bila desetkovana povredama, 3-5-2 se vec pokazala kao smijesna formacija s kojom Juventus u Europi nista nije mogao uraditi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2014, 01:37

Bas nam je taj Dortmund uklet.
Badstuber je u mecu sa njima pokidao ligamente a evo i Javi je izgleda dozivio istu sudbinu.
Zao mi momka pravo, jer se prosle sezone nije naigrao a evo ove ce izgleda jos manje. :cry:

I daj, prebolite vise taj supercup, kao da se radi o finalu LP-a.

Probali smo sa najnovijom formacijom, ne ide bas najbolje a kako i bi kada se ista uigrava svega mjesec dana, cak i manje.
Mozda ne bi bilo lose da sacekamo ligaske utakmice pa da vidimo kako ce to sve izgledati pa tek onda mozemo osuti paljbu, ovako smatram da je jos uvijek prerano.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 01:41

Bundesliga je napisao/la:
let3 je napisao/la:Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
Dobro druze shvatam da ti i ostali navijaci Barcelone imate potrebu da glumite advokata Guardioli s obzirom na sve sto je uradio za taj klub, ali vjeruj nema potrebe za tim dovoljno on zaradjuje igrajuci se managera u Bayernu pa moze priustiti odlicnog advokata.
Nije on nista shvatio kao trening, na press konferenciji pred Supercup je rekao da Bayern ide na pobjedu i da zeli taj trofej.
I taj mec u finalu je bio neizvjestan, a Borussia je bila desetkovana povredama, 3-5-2 se vec pokazala kao smijesna formacija s kojom Juventus u Europi nista nije mogao uraditi.
ok druže, shvatam ja tebe da ti jedva cekaš poraz sopstvenog tima i da imaš povoda da opleteš po mrskom Pepu kojeg ocito imaš na piku od prvog dana, ali cinjenice ostaju cinjenice....3-5-2 nije nikakv "prahistorijska formacija", vec nepoznavanje fudbala i višak provedenog vremena na football menageru

Finale kupa Njemačke 2014 (Bayern - Borusija 2-0)

u fazi napada
http://spielverlagerung.com/wp-content/ ... fensiv.png" onclick="window.open(this.href);return false;

u fazi odbrane
http://spielverlagerung.com/wp-content/ ... fensiv.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Pep sam sebe nije doveo u Bayern ;) vec se bavarci borili sa Čelzijiem i Cityem da ga dovedu sebi...slomili se da bi ga doveli i još ga placaju 14 miliona po sezoni....i sad on treba da bude copy-paste Juppove taktike :lol: how yes no...mislim, to je mogao i neki Juppov pomocnik za 10 puta manje para...što je najgore i za vrijeme Juppa, Borusija je dominirala i uzela dvije titule.
Valjda ste vi umislili da se mogu triple uzimati svake godine, ko iz pic.ke - pa je sad drvlje i kamenje na Pepa kad se negdje izgubi...može, ali u Q ;)
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 avg 2014, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2014, 01:47

Dzaba ti to objasnjavas, kada ovi jedva cekaju da Bayern izgubi i da odma krene pljuvacina po Guardioli.
E jest bitan taj Supercup nema govora :lol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2014, 02:33

let3 je napisao/la:ok druže, shvatam ja tebe da ti jedva cekaš poraz sopstvenog tima i da imaš povoda da opleteš po mrskom Pepu kojeg ocito imaš na piku od prvog dana
Jest ja jedva cekam poraz Bayerna, kakva psihoanaliza :clap:, boli me ona stvar za Pepom, zanima me jedino Bayern i uspjeh tog tima.
let3 je napisao/la:i sad on treba da bude copy-paste Juppove taktike
Niko mu ne trazi da bude copy paste trener, ali covjek forsira taktiku koja ne moze proci u Bayernu i na taj nacin ga slabi.
let3 je napisao/la:što je najgore i za vrijeme Juppa, Borusija je dominirala i uzela dvije titule.
Kakvo dominiranje? Prvu sezonu pod Juppom, Bayern u svemu bio drugi (LP,Bundesliga i DFB kup), a klupe gotovo da nije ni imao, umor je na kraju prevladao i izgubili su se trofeji. Borussia s druge strane ispala u grupnoj fazi Lige Prvaka i odmorna docekala najbitnije utakmice u Bundesligi i DFB kupu. Vidjeli smo zato sljedece godine kada je Bayern pojacao kadar ko je dominirao, ista ta Borussia je bila iza Bayerna u Bundesligi, u DFB kupu izgubili od Bayerna koji je i osvojio to takmicenje i na kraju izgubili u finalu LP od Bayerna.
let3 je napisao/la:Valjda ste vi umislili da se mogu triple uzimati svake godine, ko iz pic.ke - pa je sad drvlje i kamenje na Pepa kad se negdje izgubi...može, ali u Q
Boze sacuvaj da sam ja umislio da se Triple moze uzimati svake godine, to niko ne moze traziti, medjutim vidi se iz aviona da je Guardiola unazadio Bayern eksperimentisanjem prvenstveno postavljanjem igraca na neprirodne pozicije, forsiranjem formacije koja ne odgovara Bayernu, gusenjem krila kao najjacih oruzja itd. I mnogi ne shvataju da nama ovdje nije krivo toliko zbog izgubljenih trofeja, krivo nam je sto Guardiola onemogucava ovaj tim da pokaze svoj maksimum. Protiv Reala je potpuno promasio strategiju, danas je promasio strategiju, ali ocigledno je da ce mnogima trebati jos poraza kako bi shvatili da Bayern prvenstveno mora biti Bayern, onaj stari da igra igru koja mu odgovara. Eto samo primjer Barcelone, dok su igrali tiki-taku koja im lezi bili su najbolji, cim je to postala neka mjesavina kontraskog fudbala i posjeda lopte odmah je ta dominacija nestala.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []