Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 19 okt 2014, 22:16

Ajax je napisao/la:Evo Emire posto te postujem da prekinemo ovo kako treba. Reci mi sta te zanima samo prosla sezona ili zadnje dvije i tacno cu ti napisati koliko je igrao koju poziciju. Ove sezone je igrao 7 utakmica i nijednu nije bio bek niti ce biti ali pustimo to sad. Znaci dali zelis zadnju sezonu ili zadnje dvije posto si spominjao sam Petkovica ?? Aha sad vidim znaci tebe zanima iskljucivo sta je bilo prije dvije sezone. Ova sadasnja i prosla te ne zanimaju. Jesam li dobro razumio ??
Ne moze niko odigrati dobro kada drzi cijelu stranu , u formaciji 4-4-2.
Drugas prica je formacija 3-5-2, ali besmisleno je pricati o tome kada je Susic u pitanju, njemu je prioritet napraviti mjesto za TSS, a rezultat ko j.ebe:
Lulic i jeste zavaljen jer mu Tino nije pomagao, a morao je u formaciji dijamant.
Zato imamo 2 boda iz tri utakmice, zato se provaljujemo, kao protiv Nigerije...najgore je vidjeti dobru ekipu, koja je limitirana debilizmom trenera.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2014, 22:23

Pa sve je pocelo tako sto je Ajaxu danas bilo smijesno kako Lulic koji u reprezentaciji (ponekad) igra beka u Laciju moze igrati krilo i zabijati golove. A ne konta da i u Laciju kada se Radu povrijedi ili bude suspendovan, taj isti Lulic ce i u tom istom Laciju igrati na beku, kao sto je bio slucaj mnogo puta do sada. Ali nemojmo mu zamjeriti, meni se cini da je i sam rekao, ako ga nisam zamjenio sa nekim (a ne da mi se kopati po starim postovima) da je poceo pratiti reprezentaciju od nedavno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 22:45

SEZONA 2011/12 LAZIO
15 x lijevo krilo
2 x desno krilo
1 x centralni vezni
1 x lijevi bek

SEZONA 2012/13 LAZIO
21 x lijevo krilo
8 x lijevi bek

SEZONA 2013/14 LAZIO
12 lijevo krilo
6 lijevi bek
7 lijevo-krilni napadac
3 centralni vezni

SEZONA 2014/15 LAZIO
3 x centralni vezni
2 x lijevo-krilni napadac
1 x lijevo krilo

Znaci 18,29% je igrao beka i to vise manje zbog povrede svojih saigraca je krpao te pozicije inace nebi. U Svici skoro pa nikako. 8,53% centralnog veznog i 73,18 % krilo ili krilni-napadac.

Znaci kako to moze biti CESTO ako je manje od 20% i to sam silom prilike jer se im je povrijedio bek. Da Lulic posjeduje defanzivne kvalitete trener/i bi ga vise gurao na beka a nije ga nijedan do sada osim Papeta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 okt 2014, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 okt 2014, 22:49

Ajax je napisao/la:SEZONA 2011/12 LAZIO
15 x lijevo krilo
2 x desno krilo
1 x centralni vezni
1 x lijevi bek

SEZONA 2012/13 LAZIO
21 x lijevo krilo
8 x lijevi bek

SEZONA 2013/14 LAZIO
12 lijevo krilo
6 lijevi bek
7 ljevo-krilni napadac
3 centralni vezni

SEZONA 2014/15 LAZIO
3 x centralni vezni
2 x lijevo-krilni napadac
1 x lijevo krilo

Znaci 18,2% je igrao beka i to vise manje zbog povrede svojih saigraca je krpao te pozicije inace nebi. U Svici skoro pa nikako. 8,5% centralnog veznog i 73,2 % krilo ili krilni-napadac.

Znaci kako to moze biti CESTO ako je manje od 20% i to sam silom prilike jer se im je povrijedio bek. Da Lulic posjeduje defanzivne kvalitete trener/i bi ga vise gurao na beka a nije ga nijedan do sada osim Papeta.
U prevodu to znaci da je cesto igrao lijevog beka, za razliku od tebe koji tvrdi da je rijetkost. Presaberi se covjece.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 22:53

Cuj cesto 18% jesi li ti normalan. I to samo zbog povrede drugih igraca dali je to tebi jasno. On je igrao SAMO ZBOG POVREDE/A SVOG SAIGRACA svoju neprirodnu poziciju. Da nije bilo POVREDE/A SAIGRACA on nebi odigrao ni 10% vjerovatno ni 5% beka. I to nije cesto covjece to se zove silom prilike. Par likova ovdje je tvrdilo da Lulic nikad nije igrao krilo u Laziu i slicne izjave prije dan-dva pa ti vidi ko se treba presabrat.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 okt 2014, 22:56

slika
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 22:57

calcio je napisao/la:meni se cini da je i sam rekao, ako ga nisam zamjenio sa nekim (a ne da mi se kopati po starim postovima) da je poceo pratiti reprezentaciju od nedavno.
:urnebes: :urnebes: Zamjenio si momak ili mozda izmislio. Ja to nikad nisam rekao :nene: ali eto desava se i najboljima vjerovatno lapsus. Eto ne trebas kopati po starim postovma da ti olaksam. Pratim od prve zvanicne utakmice neznam dali sam propustio i jednu utakmicu cak i sve prijateljske sam odgledao osim one protiv Rijeke ili neke za koju nije bilo prijenosa.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 okt 2014, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 19 okt 2014, 22:59

Ajax :clap: :clap:
Kakvo samaranje :bow:

Imam jednu dobru izreku, pa neka se pronadju: "Glupom ne mozes objasniti da je glup" :bow:
DD

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 okt 2014, 23:01

Ajax je napisao/la:Cuj cesto 18% jesi li ti normalan. I to samo zbog povrede drugih igraca dali je to tebi jasno. On je igrao SAMO ZBOG POVREDE/A SVOG SAIGRACA svoju neprirodnu poziciju. Da nije bilo POVREDE/A SAIGRACA on nebi odigrao ni 10% vjerovatno ni 5% beka. I to nije cesto covjece to se zove silom prilike. Par likova ovdje je tvrdilo da Lulic nikad nije igrao krilo u Laziu i slicne izjave prije dan-dva pa ti vidi ko se treba presabrat.
Ti si tvrdoglavo bice. Ako je neko po vokaciji lijevo krilo i u 3 sezone odigra cak 15 utakmica na lijevom beku, normalno je da je to cesto. Sad trazis izgovore u povredama, smjesan si i gubis svaki kredibilitet koji si imao sa ovim glupostima.

Imas podrsku od @Burundjije, dovoljno da se primjeti dokle si dogurao, kad te takvi tipovi podrzavaju.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 19 okt 2014, 23:05

Recimo da je 18% cesto.
I sta je zakljucak svega ? Da je trebao igrati beka u zadnje 3 utakmice repke ?

Glavno pitanje je "Da li je Lulic stavljen na beka da se oslobodi mjesto za Tinu ili je to bila jedina/najbolja opcija ? "
Ako je Salihovic bio spreman u prvoj utakmici protiv Kipra, logicno je da je (Salihovic + Lulic) bolje rjesenje od (Lulic + Tino).
A ako Salihovic jeste povrijedjen (u drugoj i trecoj utakmici), da li je Zukanovic + Lulic bolje rjesenje ?

Pitanje je da li je Lulic na lijevom beku bolji od bilo kojeg drugog kandidata za ovu poziciju (Sejo, Zuka),
a na lijevom krilu je sigurno dosta bolji od Susica.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 okt 2014, 23:10

bvb je napisao/la:Recimo da je 18% cesto.
I sta je zakljucak svega ? Da je trebao igrati beka u zadnje 3 utakmice repke ?

Glavno pitanje je "Da li je Lulic stavljen na beka da se oslobodi mjesto za Tinu ili je to bila jedina/najbolja opcija ? "
Ako je Salihovic bio spreman u prvoj utakmici protiv Kipra, logicno je da je (Salihovic + Lulic) bolje rjesenje od (Lulic + Tino).
A ako Salihovic jeste povrijedjen (u drugoj i trecoj utakmici), da li je Zukanovic + Lulic bolje rjesenje ?

Pitanje je da li je Lulic na lijevom beku bolji od bilo kojeg drugog kandidata za ovu poziciju (Sejo, Zuka),
Kad je to Lulic pokazao da na lijevom krilu je 'sigurno dosta bolji od Susica', ja se ne sjecam kad je to zadnji put pokazao u reprezentaciju.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 okt 2014, 23:11

bordobijeli je napisao/la:a nije mi jasno oko cega vodite raspravu :?: jasno je lulic je bolji na krilu ali kad nemas pravpg beka on moze sasvim dobro to popuniti i to je i pape uradio sasvim logicno .
E,ovo je problem...LOGICNO...to forumasi ne razumiju,jer je ispisano Kineskim...

Cuj ovog 'ogara...Tino nije pomagao Lulicu...o Allahu dragi,smiluj mu se...sta reci,koji video,sliku poslati.. :facepalm: Pa gdje je bio Tino kod gola Belgije a gdje Lulic?

I tako...na kraju dodjosmo i do Lulica...kao sto rece...Lulic igra sve pozicije po lijevoj strani,jedino nije dobar defanzivno,ali igra i tu poziciju....ja nisam vidio forumasa da tvrdi drugacije...znaci vodite bitke sami sa sobom... :thumbup:

Ja koliko znam,velika vecina je TVRDILA da Lulic igra lose na krilu(za repku)...mozete otici i procitati na temi Lulic... :hmmmmm:
U cemu je problem?? Pobijate sami sebe... :facepalm: a nas pljuskate :zviz:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 23:12

E pa vidis Emire da zavrsim sa tim moje konacno misljenje je da nije isto ako je neko silom (ne) prilike odigrao beka jer nema ko drugi da igra i ako se je trener sam odlucio da to igra jer on misli da je dovoljno dobar na toj poziciji. I uzdrzi se tih epiteta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2014, 23:12

Pitanje je koliko su tacni podaci sa tm sto se tice pozicije koju je igrao. Mozda oni dobiju zapisnik sa svake utakmice ali puno je tu prostora za greske, bio sam i ja na stranici i vidio da sa mnogih utakmica uopste nemaju podatke o pozicijama, samo minutaza koju je odigrao.
Ali recimo da je 18%, to je petina. To je znaci svaka peta utakmica.

Ajax, moguce da sam te zamijenio sa nekim, desava se.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 19 okt 2014, 23:15

Nerminovic je napisao/la:
bvb je napisao/la: Pitanje je da li je Lulic na lijevom beku bolji od bilo kojeg drugog kandidata za ovu poziciju (Sejo, Zuka),
Kad je to Lulic pokazao da na lijevom krilu je 'sigurno dosta bolji od Susica', ja se ne sjecam kad je to zadnji put pokazao u reprezentaciju.
A kako ce, kao takav, cuvati cijelu lijevu stranu tj. igrati i beka i krilo ?

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 19 okt 2014, 23:16

Ocigledno da neki imaju drugacije shvatanje rijeci CESTO, pa im je 15 utakmica na beku od 82 koliko je odigrao u tri godine CESTO, od tih 15 je vjerovatno pola bilo sto zbog povrede sto zbog suspencije klasicnih bekova. :D
DD

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 19 okt 2014, 23:19

...jer branjenje Sušića je jedino bitno. :guz: :urnebes:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 okt 2014, 23:19

Od prve minute je krenuo terorizirati obranu Slavena, mučio je na sve moguće načine, od efektnog rješavanje lopte iz prve i razigravanja suigrača, preko opasnih udaraca s distance, do izvlačenja na bok i oštrih ubacivanja, ali i lažnjaka nakon kojih bi uslijedili okomiti prodori prema golu. Bio je u niz navrata na pravom mjestu, što ne može biti samo slučajnost, uostalom i kod gola je imao idealno kretanje i spreman je dočekao odbijanac te potom smireno plasirao loptu tamo gdje je vratar nije mogao zaustaviti.

Nije se osjetio ni njegov fizički pad u igri pred kraj susreta, spremno je preuzeo ulogu onoga koji će stati na loptu, a onaj prodor po lijevoj strani pred kraj susreta i "tunel" braniču bio je samo šlag na tortu svega. Kao što je ovaj susret samo još jedan u nizu kojima je potvrdio koliki je njegov napredak u odnosu na razdoblje kad je stigao u Hajduk.
Pa vi recite da je Safetu velika plata, covjek mora pisati clanke da prehrani porodicu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 23:19

:nene: :nene: :nene: :nene: :nene:
Dragi druze koji navijas za Juventus. Inace znas da ja tebe ne citiram previse a ni ti mene sto je svakako posteno i najbolje. Samo ovdje ipak moram reagovati. TI licno si izjavio prije dva dana da neznas zasto se kritikuje jedan forumas koji je izjavio da LULIC SKORO NIKAD NIJE IGRAO KRILO ZA LAZIO I DA NE VIDI RAZLIKU PO CEMU JE LULIC VISE KRILO OD MISIMOVICA. :? Izvini ali vise puta si rekao da neznas sta je tako krivo izjavio i da nema razloga za kritiku. Izvini sa ovom izjavom ( iako se vidi da imas poprilicno fudbalskog znanja ) si izgubio dobar dio kredibiliteta. Jednostavno isao si braniti neobranljivo. :salut: Vidi se da sam bio u pravu kada sam rekao prije dva dana da je Lulic bar 4 od 5 utakmica za Lazio igrao krilo ili krilnog napadaca a nisam znao za te procente koje sam nocas izracunao. Toliko od mene.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 okt 2014, 23:21

calcio je napisao/la:Pitanje je koliko su tacni podaci sa tm sto se tice pozicije koju je igrao. Mozda oni dobiju zapisnik sa svake utakmice ali puno je tu prostora za greske, bio sam i ja na stranici i vidio da sa mnogih utakmica uopste nemaju podatke o pozicijama, samo minutaza koju je odigrao.
Ali recimo da je 18%, to je petina. To je znaci svaka peta utakmica.

Ajax, moguce da sam te zamijenio sa nekim, desava se.
Naravno ovo za @Ajax i @Burundjija mu nije cesto za jedno krilo :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Jarodwest i 5 gostiju.