Svaka slika ista poza.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato je napisao/la:Evo Marotta izjavi na ovoj pres konferenciji povodom dolaska Llorentea kako Juve nema namjeru traziti vise napadaca. Jovetic je bio u planovima, ali ga Fiorntina nije htjela pustiti nama. To je to sto se napada tice znaci.
Llorente odmah krenuo po italijanskom, kakav car. Pregotivno mi je kako se trudi da odgovara ljudima na njihovom jeziku. Bravo majstore.
Prikovan za klupu? Ti stvarno mislis da ce Tevez i Llorente cijelu sezonu izvuc na svojim ledjima i stalno igrat a hoce Juve da pokusa osvojit sve sto se igra?O ostalim "napadacima" tipa Vucinic,Quag i slicni njih ni ne brojim, cekam samo kad ce ih prodat.golden je napisao/la:Ne vjerujem da će Jovetić doći, glupo bi bilo davat tolike pare za igrača koji će biti prikovan za klupu tokom cijele sezone.
Pa vidi, Tevez i Llorente će većim dijelom sezone biti starteri, a nešto ne vjerujem da će se Jovetić zadovoljit sa činjenicom da će biti samo zamjena nekom od njihEnzoFerrari je napisao/la:Prikovan za klupu? Ti stvarno mislis da ce Tevez i Llorente cijelu sezonu izvuc na svojim ledjima i stalno igrat a hoce Juve da pokusa osvojit sve sto se igra?O ostalim "napadacima" tipa Vucinic,Quag i slicni njih ni ne brojim, cekam samo kad ce ih prodat.golden je napisao/la:Ne vjerujem da će Jovetić doći, glupo bi bilo davat tolike pare za igrača koji će biti prikovan za klupu tokom cijele sezone.
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa Vucinic ako ostane i on ce procvjetat kraj Teveza i Ljorentea. I ovako je uz Vidala bio glavni igrac i donio titulu. I on ce biti puno bolji kad bude imao s kim igrat. Sa Matrijem, Kvaljarelom, Markizijomje on morao igrat i opet odlucivao utakmice.
takodjer mislim da bi i Djovinko mogao biti puno bolji naredne sezone, posebno u momentima kad/ako se predje na 4-3-3. On ili ce dati puno vise nego prosle sezone ili u januaru napusta tim. A imam neki osjecaj da ce biti bolji igrac. Dobili smo dva spica koji znaju igrati lopte odmah ce i ovim ostalim u ekipi koju znaju igrati lopte biti mnogo lakse.
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 2 gosta.