Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

111
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la 111 » 23 avg 2013, 11:42

RickBlaine je napisao/la:Iniesta kaze da ne zeli preci u Real, ali ja mislim da zeli i to je jedino ispravno.
To on sad trenutno govori, ali jedno 150 miliona od strane velikodušnog Pereza (kojem pare nisu nikakav problem) bi znatno omekšalo stavove Sandrusca ,a i samog Inieste :mrgreen: :D

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 11:43

Johny je napisao/la:Nema Real para da ga plati , i to je jedino ispravno.
Ali on zeli u Real, bez obzira sto kaze da ne zeli i Barca ga tako drzi u ropstvu. Koji ljigavi separatisticki klub. Bljak.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2013, 11:43

Ne ulazim u razloge odlaska (otjeran ili ne), ali i mrtav Raul je bolji od Benzeme i Higuaina. S tog aspekta mi je nelogicno sto su ga se "rijesili".
Inace, Juventus i Real su pali u mojim ocima sto su dozvolili Del Pieru i Raulu da napuste klub.
Inace, @Portillo me iz posta u post kupuje induktivnim logickim metodama. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 avg 2013, 11:45

RickBlaine je napisao/la:
Johny je napisao/la:Nema Real para da ga plati , i to je jedino ispravno.
Ali on zeli u Real, bez obzira sto kaze da ne zeli i Barca ga tako drzi u ropstvu. Koji ljigavi separatisticki klub. Bljak.
Zelje se ne ispunjavaju bas svima.Za primjer dajem Ozila,Ronalda,Modrica
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 avg 2013, 11:49

Monolog je napisao/la:Ne ulazim u razloge odlaska (otjeran ili ne), ali i mrtav Raul je bolji od Benzeme i Higuaina. S tog aspekta mi je nelogicno sto su ga se "rijesili".
Inace, Juventus i Real su pali u mojim ocima sto su dozvolili Del Pieru i Raulu da napuste klub.
Raul je na presici rekao da je prije odlaska osjetio da se blizi njegov kraj, i radi toga je sam htio da se iskusa u nekim drugim ligama. Real mu nije htio stati na put, a Raul je uvijek bio jedini nedodirljiv sto se statusa tice.

Vjerovatno je covjek mislio da Benzema i Higuain nadolaze, tj da ce biti sami vrh sto se napadaca tice, sto ovaj drugi i jeste.

Kroz godinu-dvije ocekujem Raula u nekoj stozernoj ulozi na Bernabeu.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 23 avg 2013, 11:51

Moze Raul pricat sta hoce, al' znamo mi sta je istina 8-)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 11:56

Johny je napisao/la:Zelje se ne ispunjavaju bas svima.Za primjer dajem Ozila,Ronalda,Modrica
Samo Ozila i Modrica. Sreca pa su se na vrijeme oduprli lobotomizmu i presli na pravu stranu. Sto pak nisu uradili Casper i Geymar kojima je oduvijek bio san igrati u Real Madridu.
Damian je napisao/la:Moze Raul pricat sta hoce, al' znamo mi sta je istina 8-)
Culesi (lobotomci) nista ne znaju. Sve im moraju drugi reci.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 avg 2013, 12:16

Rick je svojevremeno govorio da od Garetha nema ništa a u stvari je molio Budu, Krišnu i co. za njegov dolazak :D .Zanimljivo je kako će to sve izgledat''. Carlo uz Pepa (ovog novog iz Minhena dakako) ima najjaču mašineriju na svijetu, kockice su tu, eh samo još da ih mozaično posloži kako treba i to je to. Čestitke na transferu ovim pravim madridistima ovdje. Njemu (Garethu) i nije potrebna neka vrsta adaptacije, čojk bi se za heftu prilagodio i uslovima safarija na obližnjem Serengetiju a kamoli Bernabeu. Neki smatraju da će Ronaldo izgubit' taj prima ego dolaskom Balea al' od toga nema ništa. Gareth je dobar al' sad konačno ima šansu da uči od najboljeg (posle Bilala :mrgreen: ). Simple, oni će jedan drugog tjerat' da budu još bolji, a ako se i dese neke nepredvidjene stvari tu je Zizu pred kojim obojica trebaju da se klanjaju. Dodao bih i ovo za Ozila što se priča o nekom odlasku. Onakvog igrača je grehota pustit', relativno je mlad i mislim da njegove najbolje godine tek dolaze, a boljeg Real na 10 teško da može pronaći.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 avg 2013, 12:18

juznjak> je napisao/la:slika
:mrgreen:
Aj mi samo objasni, posto ne mogu da zakljucim kad je pravljeno i sl. Znam prevod, ali je li ovo uvreda Raulu ili ismijavanje realovih navijaca?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 avg 2013, 12:25

Kompleks se ne brise jednom pobjedom, covjek je opsjednut vecim klubom iz Madrida :ugeek: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 12:28

Centre forward je napisao/la:Rick je svojevremeno govorio da od Garetha nema ništa a u stvari je molio Budu, Krišnu i co. za njegov dolazak :D
Govorim i sada. Samo sto se nisam mogao obratiti niti jednoj komzickoj sili jer sam ateista :mrgreen: Zamolio sam druge da to urade :kava:

[youtube][/youtube]
Eto sta ka'e Pedrerol. Makar mi malo nestvarno zvuci podatak da ce Balet imati samo 5 miliona godisnje. Ici ce uz bok Ronaldu i Kaki sa 10. Vrlo vjerojatno.
Nogomet moze biti zahvalan Peri jer ce upariti Ronalda i Baleta. Di Stefano y Puskas de nuevo. Ahora.
Cekamo da nas izvjeste vise o tom fakin transferu da mogu uzivat ko peruanski tapir u sezoni parenja.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 avg 2013, 12:29

Dan nakon ove velicanstvene veceri u kojoj je Najveci odigrao oprostajni mec, ovako izgleda naslovnica Marce!
Yebem im majku svima u picku, i njima i ovom klempavom inbridu! :x :oops: :evil:
Da hoce Jesse preci negdje pa da nas za 2-3 godine potopi u LP svojim golovima...

slika
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 12:31

Pa nije to sluzbena Realova novina da objavljuju samo usko vezane stvari za Madrid. Oni su privatni medij i logicno je da ce staviti bombasticniju naslovnicu da privuku sto veci tiraz.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 23 avg 2013, 12:39

prosjecan igrac stig'o u prosjecnu ekipu, poboljsanja nema na vidiku, pacenje s Betisom i sutanje od ostalih klubova.. Trofej LP ostaje pusta zelja, a spansko prventsvo 1 u 5 godina, mnogo ide real naprijed... ;) ;) ;)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 23 avg 2013, 12:41

Bar će imati 2 majmunolika lika u momčadi - Pepea i Balea.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 avg 2013, 12:47

RickBlaine je napisao/la:Pa nije to sluzbena Realova novina da objavljuju samo usko vezane stvari za Madrid. Oni su privatni medij i logicno je da ce staviti bombasticniju naslovnicu da privuku sto veci tiraz.
Nemoj, bogati! Cijelo ljeto nas bombarduju jeftinim fotosopovima raznih lica u Realovom dresu i da se barem jedan dan vrate u stvarnost i posvete Kapitenu naslovnicu... :roll: Sve je Perez kriv! Sentiment vise ne stanuje na SB... Sve je biznis.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 12:55

Consigliere je napisao/la:Nemoj, bogati! Cijelo ljeto nas bombarduju jeftinim fotosopovima raznih lica u Realovom dresu i da se barem jedan dan vrate u stvarnost i posvete Kapitenu naslovnicu... :roll: Sve je Perez kriv! Sentiment vise ne stanuje na SB... Sve je biznis.
Ti imas izbor: citati privatne medije kojima je glavni cilj tiraz i velik broj prodanih novina. Ili s druge strane gledati Real Madrid TV u kojemu ce biti sadrzano sve ono sto zelis. Uz to jos mozes posjecivati realmadrid.com i biti siguran u sve sto zelis. Izabrao si ovo prvo i zalis se?! Nema smisla. Marca NIJE medij Real Madrida i oni imaju pravo raditi sto hoce. Ukoliko njihov direktor smatra da na naslovnici treba biti Irina Shayk kako bi povecala broj prodanih novina, onda ce to njihovi urednici i uraditi.

I uspio si u vezu sa Marcom dovesti covjeka koji je prije samo par mjeseci rekao kako je Marca jeftini zuti medij i da samo seru, lazu i izmisljaju. Evo ti es.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 avg 2013, 13:11

Blaszczykowski je napisao/la:Bar će imati 2 majmunolika lika u momčadi - Pepea i Balea.
Kad kurd predje imaćemo tri.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 13:16

slika

:kava:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2013, 13:44

111 je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la:Slika :lol:
Da sam svaki put dobio po marku objasnjavajuci da je Raul svojevoljno napustio klub, danas bi bio na Phy Phy otocima uzivao u blagodatima njihove prirode i ljepotama tog otocja. Stoga, ti si razuman pa ces shvatiti to i vjerovati Raulu na rijec kada je to rekao.

Ili pak... ti je mrznja udarila u glavu :kava:
[youtube][/youtube]
Budi do kraja korektan pa napiši - da je Raul (ta velika legenda Madrida i tome slicno) zamoljen da "svojevoljno" napusti klub ;) :P pa je onda on svojevoljno i velikodušno napustio, da ne bi kome slucajno smetao ili uzimao mjesto u timu 8-)
Ma vidiš da je postao plaćenika ba, šta bi od onakvog navijača :x :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []