Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Volim ovaj Bozic,zbog ovih filmova,iako ga ne slavim
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koji je ovaj zole debil to sam tek sad otkrio 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
SRETAN BADNJAK SVIM KATOLICIMA I DA GA PROVEDU U ZDRAVLJU VESELJU KAO I BOZIC SUTRA NEK JE SRETAN I RADOSTAN
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ljudi, treba mi pomoc, al samo ozbiljni odg dolaze u obzir....u kuci imamo 3 telefona sa wi-fi (samsung galaxy, SE j20 hazel, i SE P1i, al ovaj tel dolazi aBd za 2-3 dana) i nikako ne mogu da otkrijem kako da koristim wi-fi (wireless) ?? ne mogu da vjerujem da je ovako komplikovano, izgleda da moras imati 3 fakulteta da se spojis na net....ukljucim ja i wi-fi, nadje mi potrebnu stanicu za spajanje i kao, spojim se, al nece pa nece....et ako iko koristi wi-fi (ne mora od ovih navedenih mob) neka mi pomogne kako zna i umije...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
papak !Emir ZENICA je napisao/la:SRETAN BADNJAK SVIM KATOLICIMA I DA GA PROVEDU U ZDRAVLJU VESELJU KAO I BOZIC SUTRA NEK JE SRETAN I RADOSTAN
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedva čekam, ipak je i Jet Li upao.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pa netreba im nitko drugi osim Chucka, on sam sredi sve 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
de na temu muzika malo..
pogovoto vi koji se malo bolje razumijete...
pogovoto vi koji se malo bolje razumijete...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Tacno mi dodje da napravim dijete da mogu s njime gledat Dragon Ball i raspravljati se ko je najaci

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dobro jutro dobri narode 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Au pa ti gori od mene , ja sam u 2 ustao ...Veceras opet nocna smjenainsider je napisao/la:Dobro jutro dobri narode
Ja ustajem nekoliko dana već oko 16:30-17:00... I pravo da ti kažem, bojim se za svoju karijeru.HZ_ilidzaa je napisao/la:Au pa ti gori od mene , ja sam u 2 ustao ...Veceras opet nocna smjenainsider je napisao/la:Dobro jutro dobri narode... u 4 te ocekujem
- legenda reala
- Kontakt:
Moja rano ,kakav je vakat došo djeca bi da prave djecuDylan Dog je napisao/la:Tacno mi dodje da napravim dijete da mogu s njime gledat Dragon Ball i raspravljati se ko je najaci![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sreca ti pa si anoniman inace bi te prijavili kod bakira na sheset minutzeninsider je napisao/la:Ja ustajem nekoliko dana već oko 16:30-17:00... I pravo da ti kažem, bojim se za svoju karijeru.HZ_ilidzaa je napisao/la:Au pa ti gori od mene , ja sam u 2 ustao ...Veceras opet nocna smjenainsider je napisao/la:Dobro jutro dobri narode... u 4 te ocekujem
Pa hajd` svi al` vlast na forumu prvih aksamom ustaje iz kreveta.insider je napisao/la:Dobro jutro dobri narode
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Šuti, danas osamdeset propuštenih iz stranke, nisam mogao ustati. Čuj neki sastanak pred Božić...Rooney88 je napisao/la:Pa hajd` svi al` vlast na forumu prvih aksamom ustaje iz kreveta.insider je napisao/la:Dobro jutro dobri narode
Hahahahahahahainsider je napisao/la:Šuti, danas osamdeset propuštenih iz stranke, nisam mogao ustati. Čuj neki sastanak pred Božić...Rooney88 je napisao/la:Pa hajd` svi al` vlast na forumu prvih aksamom ustaje iz kreveta.insider je napisao/la:Dobro jutro dobri narode
Odgovornost na nivou, mah hajd` mogu valjda bez tebe na predblagdanskom sastanku.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ko se nasmije, nema dušu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti si nisi nasmijao?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko se nasmije, nema dušu.![]()
[youtube][/youtube]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- legenda reala
- Kontakt:
Dylan Dože pozdravio te komšija iz Pariza
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.