Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nerkolfc
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nerkolfc » 30 jan 2014, 01:41

Nisam to vidio. Samo mirno, nemoj da ti se tlak digne kad te neko citira :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jan 2014, 02:54

Dzeko je za Ibisevica Aguero.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jan 2014, 02:55

Cartman je napisao/la:Dzeko je za Ibisevica Aguero.
Objasnio!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 30 jan 2014, 03:50

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :)
Sta je ovo ubrzano, fali samo jos Yakety sax od Benny Hill-a :)

Bravo Dzeko, neka si pogodio, lijep gol. U Dojclandu i Vedad pogodio, super. Ne zelim nikome nesto lose, ali ne bih se ljutio da su Aguero i Messi na klupi protiv nas kada budu igrali. Poslje tekme sa nama, neka se raspucaju koliko hoce :)
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 30 jan 2014, 07:07

Mozambik je napisao/la:Al vi svi olako koristite tu rijec NAJBOLJI. Mora Aguero jos pure pojest da dodje na taj nivo ;)
I maslenice,da nije svake 2,5 utakmice povrijedjen ;)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 30 jan 2014, 07:46

Sabinho je napisao/la:
FliX je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Ma Hamajlija nasa Bosanska , bravo za sve veceras i na zalaganju i na odlicnim pasovima i na golu i na tome sto smo uzivali na utakmici :mrgreen: :mrgreen: sjaj sjaj nas Dijamantuuuuuuuuuu ....
Da je gol dao jeste, da je Ibisevic bio umjesto njega dao bi tri. - zavrsen citat.
Saberi se.
Nista momak nije pogresno napisao, samo se vi palite odmah i pravite poredjenja.
Edin je i za mene odigrao veoma dobru utakmicu, sjajno ucesce u igri kroz citavu utakmicu(ono sto mu je najvise zamjereno).

Eh sad one sve "zicere" Vedo bi sigruno pospremio u mrezu jer zivi od tih lopti u 16 ali to ne znaci da je bolji igrac.
Bravo Edine, samo nek zabija jer na kraju svega brojke se pikaju.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jan 2014, 08:20

Saurman je napisao/la:Fino je pospremio loptu u mrežu jer da je ono fulio onda,...važno je da popravlja statistiku.
Samo neka trpa, eto famozni Negredo koji igra sezonu snova je zabio 9 golova u ligi, a nas Dzekson kojeg saltaju ko sansku kozu, samo '7'.
Covjek nema svoju noc i zabije gol i dva asista, sto pokazuje kakva je klasa Edin Dzeko.

Vedo ima svoju temu i Vedo je ubica, samo u repki igra na potpuno pogresnom mjestu, ali to je vec za njegove teme.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 30 jan 2014, 11:09

Mozambik je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:naravno da nije najbolji igrač svijeta, ali generalno po kvalitetu, tj. po fudbalskom umijeću, za mene je uz Ibru ponajbolji napadač na svijetu, jer frajer znači posjeduje doslovno sve
To je tacno, meni je cak i bolji od Ibre. On, Suarez i Radamel TOP 3
Radmel je **** za Ibru. Trojica najboljih napadaca su Suarez, Ibra i Aguero u tacno tom redosljedu.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 30 jan 2014, 11:20

Doslo je i nase vrijeme. Balkan TIME.
slika
slika
Jedino mi malo zao Yaye da ga onoliki covjek zajase. A i Yaya je imao povredu ledja prije 10-tak dana. I non stop se pati covjek sa tim ledjima. :( :(
slika
A jest i Jojo fakin. Na White hart lane-u naso prosljavljat golove kao Bale, hehehehe :lol: :lol:
slika

Sada je jedino pitanje. Osim ako Pelle opet nesto ne zasere. Dali pocinju 4/5/1 Dzeko i Jovetic ili 4/4/2 Dzeko i Negredo protiv Chelsea.
Velika steta da Dzele nije zabio bar jos jedan gol. Trebao je pucati vise po zemlji a ne u raslje. Na taj nacin bi zacepio usta bas svima. Mislim na pojedine engleske Negredo fanove i one koji nevole licno naseg Dzeleta. Nama ovdje je ionako skoro svima jasno koliko Dzeko moze, vrijedi.
Samo me zanima gdje su sada oni. Nesto se ne javljaju. Koji su pricali da Negredo "grize" po terenu. I da ni kod njih nebi Dzeko igrao ( jer ne grize ) :) :) Nesto se ne javlja covjek. /viKK/ A kad je Dzeko lose igrao redovno je komentarisao, hehe O Stomakliji bolje da ne pricam.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 30 jan 2014, 11:50

Evo ja i dalje kazem da je Negredo tada miljama bio ispred Dzeke, ali posto su se Dzeki upalile ocito njegove lampice u glavi, dosao je rame uz rame sa Alvarom, jer se poceo truditi i ucestvovati sve vise i vise u igri. Kakve to ima veze sad, prije nije zasluzio igrati i nije nas trebalo cuditi sto sjedi na klupi jet je bip nevidljiv kad je igrao. Negredo i dalje trpa nemilosrdno, i sad je teska odluka na Pellegriniju izabrati jednog od njih 2, pored Aguera, mada protiv Chelsea svakako ce faliti Kun.

Ne znam cemu sada pametovanje tipa Ha Ha dje su oni koji su rekli da Negredo treba ispred Dzeke.. Nije trebao, popravio se i redovno ga hvalim zbog toga. Realizacija mu je jucer bila uzasna, ali ostatak je bio maestralan. Ucestvovao u svim golovima.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2014, 11:54

Gdje su oni što su pričali o klanovima :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Romanista10
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Romanista10 » 30 jan 2014, 11:58

Goalgetter je napisao/la:Evo ja i dalje kazem da je Negredo tada miljama bio ispred Dzeke, ali posto su se Dzeki upalile ocito njegove lampice u glavi, dosao je rame uz rame sa Alvarom, jer se poceo truditi i ucestvovati sve vise i vise u igri. Kakve to ima veze sad, prije nije zasluzio igrati i nije nas trebalo cuditi sto sjedi na klupi jet je bip nevidljiv kad je igrao. Negredo i dalje trpa nemilosrdno, i sad je teska odluka na Pellegriniju izabrati jednog od njih 2, pored Aguera, mada protiv Chelsea svakako ce faliti Kun.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Da uvijek uletis kada spomenem viKK-a. Sada ce i Virtua4L brzo. Mada nema veze jer se slazem sa 95% tvojih postova. Za razliku od Virtua4L-ovih. Ja mislim da je Dzeko igrao nezainteresirano jer ga je psihicki ubilo u pojam da je dao Negredu 10 tekmi zaredom a njega posadio na klupu. Poslije prvih losih odigranih 45 min. Pri tome je znao u kojim sve klubovima bi bio starter. Na njegovu srecu povreda Aguera mu je dosla kao narucena i podigao je svoju formu i psihicki ojacao. ( Da nije bilo povrede Aguera. **** bi Dzeko bio ovako rastrcan kad bi dobivao tekme na kapaljku ). Ako se ispostavi da opet Aguera nece biti duze vrijeme ( 3-4 sedmice ). Dzeko ce biti nezaustavljiv. Mislim da ce preteci Negreda po golovima i generalnom ucinku. A i sada za razliku od prije mjesec dana ima iza sebe Jovetica koji ceka ko zapeta puska. Hehe ;) ;) :D :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 jan 2014, 14:17

Odlicna partija Edina sinoc, steta sto nije zabio jos jedan gol, ali nema veze...doci ce i to vremenom...nekome ce sve to naplatiti, tesko chelseau, ali nikad se ne zna. Mnogi mu spocitavaju zbog propustenih prilika (10 sinoc, rpije 2 tekme 11), ali bar se nadje u njima...drugi ni to ne znaju (citaj negredo - sreca njegova sto maltene ima stopostotan ucinak...a kada ga sreca napusti, nece ga nigdje biti)...a valjda je to odlika pravih napadaca - jos samo da popravi prosjek uspjesnosti u zavrsnici.
Ono sto sam ja primjetio jeste da Edinu mnogo vise odgovara 4 5 1 formacija...ako sam dobro primjetio? :D

@Romanista...dzaba se zamaras...nikad to nece prihvatiti...da je zavrsio na klupi zbog losih 45min, a alvaro ima 10 u nizu u prvoj postavi, od toga makar 3 katastrofalne... i ta prica o nezainteresovanosti...pa ko bi bio zainteresovan da te neko baci na klupi iz spomenutog razloga...i ne da ti priliku narednih 10 tekmi...ubaci te ponekad zadnjih 10ak minuta kod rezultata 3:0...sta je trebao raditi...orati na terenu....daj molim vas...

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 30 jan 2014, 14:22

Solidna partija, Dzekson bio dosta rastrcan, pravi prostor, u duelu mu nista ne mogu, imao jako dobar pas pred kraj utakmice itd. Mora popraviti realizaciju jer s onim sutanjem preko gola nece nista postici. Iducu po meni vjerovatno pocnju Edin i Negredo, s tim da ako Dzeko nastavi ovim tempom moguce je da Jovetic postane izbor prije Negreda kod Pellegrinija. Steta zbog Aguera, ali ja mislim da Dzeku psihicki koci Aguero. Puno bolje i slobodine igra Dzeko kad je Aguero na klupi i bas kao sto neko rece dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Nadam se da je ovo samo pocetak onoga sto cemo gledati od Edina u nastavku sezone jer je dokazana klasa i nece biti problema. Samo naprijed Dzeko ponosu nas :)
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jan 2014, 16:36

slika

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jan 2014, 17:33

znal' se koliko ce aguero bit odsutan ?

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 30 jan 2014, 18:48

mirzatele je napisao/la:znal' se koliko ce aguero bit odsutan ?
sutra ce se znati :D
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 jan 2014, 18:50

mirzatele je napisao/la:znal' se koliko ce aguero bit odsutan ?

Imas 3 stepena ozljede tetive. Kod najblaze 1-3 sedmice pauze. Kod najteze 3-6 mjeseci i operacija. Buduci da je Aguero odsetao ozljedu bice da nije toliko opasna dakle navise 3 sedmice.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 jan 2014, 19:07

Svi se povrijedjuju samo nasoj stijeni niko nista ne moze. Sir i kajmak majka. Ne ureklo se

Sent from my HTC One V using Tapatalk

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 30 jan 2014, 19:58

Gledajući sinoć onako "normalno"čovjek skonta koja je sila Edin.Mislim da je dobio sve zračne duele,odvlači jednog-dvojicu na sebe i ostavlja prazan prostor.Nadam se samo da će ostati zdrav do SP jer me svarno strah koliko povreda u posljednje vrijeme.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica, Zglavkar i 54 gosta.