FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Matematicar kako, kojom logikom, prekontaj se brate.
-
batigol777
- Kontakt:
Komsije Sta bi danas vidin da vam je odma igraca istjero da olaksa mladosti. Vi ste bili moj favorit za PL . Nista mi ako ispanemo u subotu bit CE derbi opet .pozz is gradacca
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ne treba kriviti nikoga. Da smo danas bili bolji i zabijali golove pobjedili bi. Ovako cestitam ekipi Mladosti i sretno u nastavku. Pozdrav !
1947!
Otprilike, koliko je sudija jedva dočekao da pokaže crveni karton, toliko je Kovačević nepromišljeno dobio 2 žuta kartona u roku od 3 minute... Još i autogol Đezića, a njih dvojica su standardni i jako dobri tokom cijele sezone, kad neće jbg onda.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ne treba kriviti nikoga. Da smo danas bili bolji i zabijali golove pobjedili bi. Ovako cestitam ekipi Mladosti i sretno u nastavku. Pozdrav !
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Žali Bože prosutih bodova kući. Da smo to dobili već bi bili sigurni. Uvijek ima ono ''da smo'' i ''ali''....
1947!
Svaka cast momcima koji su danas bili u Kaknju za podrsku svojoj ekipi. Nakon 3:0 ste se culi jos jace. Samo ne razumijem onih par levata kojima qrcina ne ispada iz usta, razumijem sve brate, al bez ikakvog povoda srednji prst pokazivat, pokusavat isprovocirat neko sranje, ne ide. Ovim ostalim kapa dole, uljepsali ste derbi maksimalno. A s ovim Ljumanom95 cu popricat posebno, je.bem li ga stidna...Pozdravite i Amela, budala ce da fasuje upalu pluca, na onom vjetru go do pasa 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Re: RE: Re: FK Budućnost Banovići
Nisu vam trebale one psovke i provokacije ali uvijek se nadje neki hajvan... nema veze, dobra je bila atmosfera. A sto se tice prozivki da kopiramo manijake samo da znate da onu pjesmu pjeva pola evrope. Pa i manijaci su je uzeli od crystal palaca a oni opet od st paulija. Ima Legija pjesama svojih i pjevali smo ih, ne znam kako niste culibega_afc je napisao/la:Svaka cast momcima koji su danas bili u Kaknju za podrsku svojoj ekipi. Nakon 3:0 ste se culi jos jace. Samo ne razumijem onih par levata kojima qrcina ne ispada iz usta, razumijem sve brate, al bez ikakvog povoda srednji prst pokazivat, pokusavat isprovocirat neko sranje, ne ide. Ovim ostalim kapa dole, uljepsali ste derbi maksimalno. A s ovim Ljumanom95 cu popricat posebno, je.bem li ga stidna...Pozdravite i Amela, budala ce da fasuje upalu pluca, na onom vjetru go do pasa
Re: RE: Re: FK Budućnost Banovići
Sve je to fino i krasno, samo koji dio od ovog boldanog nisi razumio...Addict je napisao/la:Nisu vam trebale one psovke i provokacije ali uvijek se nadje neki hajvan... nema veze, dobra je bila atmosfera. A sto se tice prozivki da kopiramo manijake samo da znate da onu pjesmu pjeva pola evrope. Pa i manijaci su je uzeli od crystal palaca a oni opet od st paulija. Ima Legija pjesama svojih i pjevali smo ih, ne znam kako niste culibega_afc je napisao/la:Svaka cast momcima koji su danas bili u Kaknju za podrsku svojoj ekipi. Nakon 3:0 ste se culi jos jace. Samo ne razumijem onih par levata kojima qrcina ne ispada iz usta, razumijem sve brate, al bez ikakvog povoda srednji prst pokazivat, pokusavat isprovocirat neko sranje, ne ide. Ovim ostalim kapa dole, uljepsali ste derbi maksimalno. A s ovim Ljumanom95 cu popricat posebno, je.bem li ga stidna...Pozdravite i Amela, budala ce da fasuje upalu pluca, na onom vjetru go do pasa. Pozdrav Ljumanima, vidimo se.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Budućnost Banovići
Mozda je do mene ali ja boldano brate ne vidim...bega_afc je napisao/la:Sve je to fino i krasno, samo koji dio od ovog boldanog nisi razumio...Addict je napisao/la:Nisu vam trebale one psovke i provokacije ali uvijek se nadje neki hajvan... nema veze, dobra je bila atmosfera. A sto se tice prozivki da kopiramo manijake samo da znate da onu pjesmu pjeva pola evrope. Pa i manijaci su je uzeli od crystal palaca a oni opet od st paulija. Ima Legija pjesama svojih i pjevali smo ih, ne znam kako niste culibega_afc je napisao/la:Svaka cast momcima koji su danas bili u Kaknju za podrsku svojoj ekipi. Nakon 3:0 ste se culi jos jace. Samo ne razumijem onih par levata kojima qrcina ne ispada iz usta, razumijem sve brate, al bez ikakvog povoda srednji prst pokazivat, pokusavat isprovocirat neko sranje, ne ide. Ovim ostalim kapa dole, uljepsali ste derbi maksimalno. A s ovim Ljumanom95 cu popricat posebno, je.bem li ga stidna...Pozdravite i Amela, budala ce da fasuje upalu pluca, na onom vjetru go do pasa. Pozdrav Ljumanima, vidimo se.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Budućnost Banovići
Mozda je do mene ali ja boldano brate ne vidim...bega_afc je napisao/la:Sve je to fino i krasno, samo koji dio od ovog boldanog nisi razumio...Addict je napisao/la:Nisu vam trebale one psovke i provokacije ali uvijek se nadje neki hajvan... nema veze, dobra je bila atmosfera. A sto se tice prozivki da kopiramo manijake samo da znate da onu pjesmu pjeva pola evrope. Pa i manijaci su je uzeli od crystal palaca a oni opet od st paulija. Ima Legija pjesama svojih i pjevali smo ih, ne znam kako niste culibega_afc je napisao/la:Svaka cast momcima koji su danas bili u Kaknju za podrsku svojoj ekipi. Nakon 3:0 ste se culi jos jace. Samo ne razumijem onih par levata kojima qrcina ne ispada iz usta, razumijem sve brate, al bez ikakvog povoda srednji prst pokazivat, pokusavat isprovocirat neko sranje, ne ide. Ovim ostalim kapa dole, uljepsali ste derbi maksimalno. A s ovim Ljumanom95 cu popricat posebno, je.bem li ga stidna...Pozdravite i Amela, budala ce da fasuje upalu pluca, na onom vjetru go do pasa. Pozdrav Ljumanima, vidimo se.
Pozdrav prijateljima iz Banovica. Zna li se vec sada kakve su vam ambicije za narednu sezonu ukoliko ovu ne udjete u Premijer ligu ? Hocete li opet sa ovako pola snage hebavati ostatak levata iz federalke ili cete ubaciti u cetvrtu
Sve najbolje u iduca dva kola
Sve najbolje u iduca dva kola
samo Sloboda
2-3 pojačanja pa da pucamo na vrh tabele od početka. Ove sezone smo usrali na početku prvog dijela sezone, i na početku drugog, ali na kraju možemo biti prezadovoljni i momcima svaka čast na dostojanstvenoj i poštenoj igri, izvukli su koliko su mogli, iako je moglo i više, ali im se nema šta prigovoriti. Idemo dalje, još jače, do najvećeg kantonalnog derbija 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Makar vam ova brkata spodoba neće moć zacijenit u zadnjem kolu....a bio vas je naumioo globit do bola,,,,LjumanM95 je napisao/la:2-3 pojačanja pa da pucamo na vrh tabele od početka. Ove sezone smo usrali na početku prvog dijela sezone, i na početku drugog, ali na kraju možemo biti prezadovoljni i momcima svaka čast na dostojanstvenoj i poštenoj igri, izvukli su koliko su mogli, iako je moglo i više, ali im se nema šta prigovoriti. Idemo dalje, još jače, do najvećeg kantonalnog derbija
- Aerodromsko
- Kontakt:
Kakav vam je ovaj Husic sto se poceo spominjati stalno?
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
-
reddragon001
- Kontakt:
Mozel info kakav je mali Ibric Nedim znam da je kao klinac mnogo obećavao???
Đezić, Husić i Delić napustili Budućnost, svima je ugovor istekao. Tri standardna odoše, dobro Delić se ustalio tek u drugoj polusezoni, ali je odigrao vjerovatno najbolju sezonu do sada. Đezić je u Orašju, dok su druga dvojica u Zavrču (slovenska prva liga).
-
reddragon001
- Kontakt:
Bogami ibric mali top igrač ne znam zašto ga niste koristili vjerovatno sto.nema nikog iza sebe.
Husic i Delic su u Kaknju u Mladosti a da li ce ostati to cemo vidjeti
- ASD
- Kontakt:
Steta bi bila da Djezic ode u Orasje jer nije nikakav napredak u odnosu na Buducnost.LjumanM95 je napisao/la:Đezić, Husić i Delić napustili Budućnost, svima je ugovor istekao. Tri standardna odoše, dobro Delić se ustalio tek u drugoj polusezoni, ali je odigrao vjerovatno najbolju sezonu do sada. Đezić je u Orašju, dok su druga dvojica u Zavrču (slovenska prva liga).
Nadam se ce otici u Premijer Ligu ili u neki klub koji ima sansi za ulazak u Premijer Ligu poput Zvijezde i Metalleghea.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: VibeTribeX i 3 gosta.