Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Signore
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Signore » 16 jun 2015, 09:47

Zasto mi se stalno ovo desava kada sam na 'Tvoji postovi' i ocu sa stranice 1 prebaciti na stranicu 2 ili obratno.
Trenutno ne možeš koristiti Pretražnik.
Pokušaj ponovo za: 2 sekunde.
Nekad je u pitanju 1 sekunda, nekad 2, a nekad 3. Nije tesko refresovat, al zivcira.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 19 jun 2015, 02:51

Ja shvatam da si ti @admine na strani moderatora, jer si sam izabrao i znaš ih, jelte. Logično. Niti želim da se žalim, niti da šta savjetujem, jer me to niti zanima, niti ću šta promijeniti. Ja bih volio samo da dobijem odgovor na pitanje, a to je zašto je ovaj post dobio ban od 14 dana:
PaskalHens je napisao/la:Bošnjo uzeo slobodno na poslu, dobio gripu u školi, preskače predavanja na faksu samo da ostane na forumu i psuje/pljuje/stavištahoćešnegativno Vranješa. Puca ku.rac i Vranješu i Džeki i Spahiću i Kolašincu i ostalim za granicama i državom kao takvom. Ko misli da nije tako, taj je naivan. Svi oni su većinom gov.nari sami po sebi, pogotovo Džeko i Spahić, samo što su drukčije obojeni jbg..

Meni je krivo isključivo zbog onih izjava (ako su tačne bile) kako je Bosanac, kako je izabrao Bosnu, jer je tu rođen. Krivo mi je i radi ovacija koje je dobio na Bilinom. Krivo mi je i zbog toga što se jedno vrijeme gurao u prvi plan u svim sferama medijskog života. Međutim, jbg, ovo je realnost, to se treba prihvatiti. S gorčinom u ustima, al' se treba prihvatiti.

Hvala.
Viva la France, as they say in Rome.

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 jun 2015, 17:04

Signore je napisao/la:Zasto mi se stalno ovo desava kada sam na 'Tvoji postovi' i ocu sa stranice 1 prebaciti na stranicu 2 ili obratno.
Trenutno ne možeš koristiti Pretražnik.
Pokušaj ponovo za: 2 sekunde.
Nekad je u pitanju 1 sekunda, nekad 2, a nekad 3. Nije tesko refresovat, al zivcira.

i kod mene se to desava

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 jun 2015, 19:28

objavim post,odem na prvu stranicu mojih postova,na prvom mjestu je tema u kojoj je taj post i objabvljen,odem na drugu stranicu mojih postova,u vrhu stranice na prvom mjestu opet ista tema sa tim tek objavljenim postom

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 jun 2015, 00:16

"slike koje smo sami uslikali"

Zbog cega je ova tema zakljucana?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jun 2015, 08:46

gdje je ta tema?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 jun 2015, 09:03

Treca stranica u "diskusijama"..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jun 2015, 09:06

eto je

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 jun 2015, 17:21

Tema FK Rudar Prijedor iz podforuma 1.liga RS i dalje stoji tamo, zasto se ne prebaci u podforum PL, s obzirom da je Mladost DK vec prebacena.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 jun 2015, 10:23

Zasto mi se konstantno samo od sebe odjavljuje s foruma? Pisem malo duzi post, ocu ga objaviti i samo me baci tamo na logovanje. Ides nazad i nema nigdje ni posta, nit iceg (u mozda 5% slucajeva uspijes spasiti napisano). Jbt, pa nisam otisao na deseti portal i za tri sata se vratio na forum, nego sam na forumu, tipkam i kad otipkam vise nisam na forumu. A znam nekad zaboravit odjavit se, dodjem sutradan i bude prijavljeno. Zasto tad nije odjavilo kad je trebalo??

Jedini spas je svako pet minuta ici na 'prikaz' pa valjda osvjezi il sta vec. Tad nece sje*at, mada se i tad znam zapucat, tipkat malo duze, kliknem na prikaze i izbaci me.

Nebi bilo lose kad bi barem znali koliko vremena prodje od tog da se samo odjavi. Tad bi bilo lakse za paziti.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jun 2015, 10:26

Signore je napisao/la:Zasto mi se konstantno samo od sebe odjavljuje s foruma? Pisem malo duzi post, ocu ga objaviti i samo me baci tamo na logovanje. Ides nazad i nema nigdje ni posta, nit iceg (u mozda 5% slucajeva uspijes spasiti napisano). Jbt, pa nisam otisao na deseti portal i za tri sata se vratio na forum, nego sam na forumu, tipkam i kad otipkam vise nisam na forumu. A znam nekad zaboravit odjavit se, dodjem sutradan i bude prijavljeno. Zasto tad nije odjavilo kad je trebalo??

Jedini spas je svako pet minuta ici na 'prikaz' pa valjda osvjezi il sta vec. Tad nece sje*at, mada se i tad znam zapucat, tipkat malo duze, kliknem na prikaze i izbaci me.

Nebi bilo lose kad bi barem znali koliko vremena prodje od tog da se samo odjavi. Tad bi bilo lakse za paziti.
Rjesenje - otvori forum u jos jednom tabu i za vrijeme kucanja posta "osvjezis" i to je to. Ili, prije negoli objavis post, kopiras cjelokupan tekst (za svaki slucaj).
Nije mi se jednom desilo - zna fakat iznervirati covjeka. Odnosno, znalo je. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 jun 2015, 10:30

Pa uglavnom kopiram ili idem dolje na 'prikaz' da bi mi osvjezilo, al znam nekad zaboravit i onda belaj. Upravo mi se sad desilo isto. Nisam nesto dugacko kucao, ali sam u pola posta isao jest, mada se nisam dugo zadrzao i kad sam se vratio dovrsim post, kliknem na objavu i puska. Srecom sam uspio spasiti tekst kad sam se vratio nazad, ali je znalo biti da tipkam neku statistiku po 2-3 sata i onda popusim sve to, i kad se vratim nazad nema nista. Poslije tog logicno ne tipkas ispocetka.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 jun 2015, 11:08

admin je napisao/la:Aplikacija za forum će uskoro biti povučena iz upotrebe.

mobilna varijanta sada jako dobro radi, nema potrebe za aplikacijom, a javljaju se problemi u održavanju.
Evo sinoc mi dodje obavijest o tome, da se ukida 31.7.

Preko cega sada da imam posebno na mobitelu forum ss.ba ? Tapatalk ili ?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2015, 13:15

Belmin6 je napisao/la:
admin je napisao/la:Aplikacija za forum će uskoro biti povučena iz upotrebe.

mobilna varijanta sada jako dobro radi, nema potrebe za aplikacijom, a javljaju se problemi u održavanju.
Evo sinoc mi dodje obavijest o tome, da se ukida 31.7.

Preko cega sada da imam posebno na mobitelu forum ss.ba ? Tapatalk ili ?
Koristiš forum kroz browser.
Unaprjeđeni forum je sada bolji od aplikacije, pa je aplikacija postala besmislena.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 jun 2015, 13:27

Ne je*e admin mene ni 1%. Koliko vremena treba proci od posljednjeg klika na forumu do trenutka kada me forum sam od sebe odjavi?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2015, 14:37

druže, ako je to nešto što se samo tebi dešava, onda ti admin nema šta odgovarati niti ti može pomoći. Logično je da je do neke postavke kod tebe, a ne kod nas, zar ne?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 jun 2015, 15:37

Pa kolega rece da se isto desavalo i njemu, ali je nasao caku kako to izbjeci. Tako slicno izbjegnem i ja, ali nekad se zaboravi pa me odjavi. Ovakve postavke budu postavljene na online kladionicama i stranicama gdje je u interesu zastiti korisnika, pa se stavlja automatska odjava nakon 30-45 minuta nakon posljednjeg klika na stranici. Smijesno mi je da me odjavi s foruma, al OK, samo me zanima koji je vremenski period u kojem odjavljuje. Tipkam dva sata post od kilometra i kad ocu objaviti prebaci me na logiranje, a post popusio, kao i dva sata tipkanja i rovarenja internetom u potrazi za informacijama.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 jul 2015, 09:25

Koja ti je caka?

Nije pitanje zastite korisnika, vec resursa na serveru. Ako te drzimo logiranog beskrajno dugo, ti podaci stoje negdje zapisani i trose neki ram. Pomnozi to sa 10.000 korisnika, nije svejedno.

Jednostavno, ne moze sve, i beskrajno duga sesija i brz forum i besplatna usluga...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 jul 2015, 09:30

On otvori drugu temu koju svako malo refresuje i ne odjavi mu se. Ja idem na ono 'prikaz' i tako refresujem, al nekad predugo tipkam i onda me odjavi.

Za kladionice znam, jer sam slao jednoj online kladionici upit zasto se odjavljuje i dobio sam odgovor da je u pitanju zastita korisnika i da se moze desiti da se netko kladi u web caffeu, a nakon njega netko drugi sjedne i sje*e mu racun. To mi je razumljivo. Poslije gdje god sam se online kladio odjavljivalo me nakon pola sata, najvise 45 minuta.

Samo me zanimalo koliki je vremenski period, al ajde, nebitno sad.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 jul 2015, 11:17

mijenja se vremenski period.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []