Safet Sušić - Pape

azma82
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la azma82 » 09 okt 2010, 00:46

szlaja je napisao/la:
krenulo je
podrzavam

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 okt 2010, 00:47

azma82 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
krenulo je
podrzavam
http://www.facebook.com/group.php?gid=150181101664572
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 09 okt 2010, 00:51

ajmo skupit po 2 mace :)

nas 100.000 dacemo mu 200.000 da ode :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 00:57

steta sto nisam na ovom klinci fcb-u, no imate moju bezrezervnu podrsku!

pisite senadu hadzi face tu face, on moze malo pogurati u javnost, svi su drugi misevi.
eeej, niko da mu pitanje postavi da li planira podneti ostavku! 7 utakmica koje je najbolje zaboraviti i nesecati ih se. repka je za manje od godine izgubila kredibilitet i ime, niko je se ne boji...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 okt 2010, 00:58

mogu ga jedino podrzat kad bude davo ostavku
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 okt 2010, 01:00

Elegant je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:Lako je govorit nevlaj Susic, i stvarno nije nesto kao trener ali ljudi moji koga dovesti, ja nepoznajem nijednog normalnog da bi htjeo sjesti na klupu za ove pare.
Pa ko god dodje ne moze biti gori. Ovaj je DNO DNA.

Za ove pare ce sigurno:
Bazdarevic
Osim
BArbarez
Kodro
Samo on NE
sto jel sto nije sarajlica ???

:? :? :?

p.s. na kodru ne racuna vise niko :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 09 okt 2010, 01:05

Da mi imamo para pa da platimo VAHU da nam svima bude bolje ;)

Dzeko - Ibisevic - Mravac - Mismiovic ... hvala vam i mrs iz repke ....

Hocu da gledam Zeca - Ibricica - Pjanica i ostale momke koji ce uz Spahica poginuti na terenu ... a ne umisljati da igraju u Juventusu ... da su bili prvi stijelci polusezne u njemackoj ili da je najlbolji asisntet svih vremena ....

ma ovo je igra bez glave i repa .... ej koliko je Ciro bio pametan tek sada vidim .... covjek spsuti igrace na zemlju .... i pobjedi hladno ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 okt 2010, 01:09

Robovlasnik je napisao/la:Da mi imamo para pa da platimo VAHU da nam svima bude bolje ;)

Dzeko - Ibisevic - Mravac - Mismiovic ... hvala vam i mrs iz repke ....

Hocu da gledam Zeca - Ibricica - Pjanica i ostale momke koji ce uz Spahica poginuti na terenu ... a ne umisljati da igraju u Juventusu ... da su bili prvi stijelci polusezne u njemackoj ili da je najlbolji asisntet svih vremena ....

ma ovo je igra bez glave i repa .... ej koliko je Ciro bio pametan tek sada vidim .... covjek spsuti igrace na zemlju .... i pobjedi hladno ;)
dzeko-ibisevic

stvarno kakvih pacenika ima ovdje.

pa salihamidjicu svaka ti cast i ne trebas igrat,ovoj nasoj bagri samo rata i treba...sevap nam je atomsku bacit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 09 okt 2010, 01:12

ma dajte prestanite vise pljuvati po dzeki, pa covjek se citavu utakmicu izvlacio, pravio prostor ibisevicu, pa cak se i vracao da pomogne odbrani. A to sto je ukupno dobio mozda 3,4 upotrebljive lopte stvarno nije njegov problem. Pa sta bi ovde neki htijeli, da se Dzeko vrati do naseg kaznenog prostora, uzme loptu sve ih predribla i dadne gol??? :?
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 okt 2010, 01:13

Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??

Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 09 okt 2010, 01:15

kontam ja sve to, ali da bi napadac dao gol mora mu neko dodati loptu. Neznam jesi li primjetio, ali dzekin jedini sut veceras je bio onaj pokusaj glavom iz malte ne auta. A tako je malo teze dati gol. znaci opet se vracamo na ono da mu neko mora dodati loptu, a da to nije 40 metara od naseg gola.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 okt 2010, 01:16

Mora sam sebi centrirati, stignuti loptu, i zabit gol
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 okt 2010, 01:16

care u 7-8 tekmi dijamant da samo 1 luksemburgu - to je za otjerat ne na klupu - da ne kazem gdje vise :cry:

razumijem 2-3 past al past toliki period - ma izgleda boli njega vise za nas - mene definitivno vise za njeg :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 okt 2010, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 09 okt 2010, 01:17

szlaja je napisao/la:Mora sam sebi centrirati, stignuti loptu, i zabit gol
[youtube][/youtube] :mrgreen: :mrgreen:
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 okt 2010, 01:17

bparena je napisao/la:Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??

ja smjesnih likova
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 01:18

U Srbiji vec nakon prve utakmice Vladimra Petrovica Pizona (1:3 poraz) u medijima se poteze pitanje o ostavci...

Hoce li o ovome sutrasnja BH stampa uopste polemisati, ipak je ovo sedma utakmica?!

Safete, ako citas, reaguj!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 okt 2010, 01:22

Kod nas nikad niko u drzavi nije dao ostavku sa neke pozicije,pa nece ni Safet a ovi u savezu ga nesmiju ni otpustit jer im valja isplatit ostatak i nac novog selektora,a i zaboli ih za reprezentaciju tako da..... :cry:
RIP SALE VILENJAK

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 okt 2010, 01:22

cole-ch je napisao/la: Safete, ako citas, reaguj!
Safet ne čita, je l' ti lakše ili si razočaran? :D
Vom Jäger zum Gejagten

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 09 okt 2010, 01:25

geronimo je napisao/la:
cole-ch je napisao/la: Safete, ako citas, reaguj!
Safet ne čita, je l' ti lakše ili si razočaran? :D
Čita,vidio sam da i tokom utakmice otvara laptop,čita naše vidjenje postavke ekipe u Albaniji,stoga apelujte sve do ujutru možda se smiluje pa ode :D
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 01:29

Safete, ima neki "cudotvorac" u Sarajevu Mekki Torabi, svrati sutra iz Tirane direkt do Zetre da vas malo ispipa... :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.