podrzavamszlaja je napisao/la:krenulo jedrH je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Susicu-Na ... 3031407261
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
http://www.facebook.com/group.php?gid=150181101664572azma82 je napisao/la:podrzavamszlaja je napisao/la:krenulo jedrH je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Susicu-Na ... 3031407261
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
ajmo skupit po 2 mace 
nas 100.000 dacemo mu 200.000 da ode

nas 100.000 dacemo mu 200.000 da ode

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
steta sto nisam na ovom klinci fcb-u, no imate moju bezrezervnu podrsku!szlaja je napisao/la: http://www.facebook.com/group.php?gid=150181101664572
pisite senadu hadzi face tu face, on moze malo pogurati u javnost, svi su drugi misevi.
eeej, niko da mu pitanje postavi da li planira podneti ostavku! 7 utakmica koje je najbolje zaboraviti i nesecati ih se. repka je za manje od godine izgubila kredibilitet i ime, niko je se ne boji...
mogu ga jedino podrzat kad bude davo ostavku
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
sto jel sto nije sarajlica ???Elegant je napisao/la:Samo on NEszlaja je napisao/la:Pa ko god dodje ne moze biti gori. Ovaj je DNO DNA.edo3majka je napisao/la:Lako je govorit nevlaj Susic, i stvarno nije nesto kao trener ali ljudi moji koga dovesti, ja nepoznajem nijednog normalnog da bi htjeo sjesti na klupu za ove pare.
Za ove pare ce sigurno:
Bazdarevic
Osim
BArbarez
Kodro

p.s. na kodru ne racuna vise niko

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Da mi imamo para pa da platimo VAHU da nam svima bude bolje
Dzeko - Ibisevic - Mravac - Mismiovic ... hvala vam i mrs iz repke ....
Hocu da gledam Zeca - Ibricica - Pjanica i ostale momke koji ce uz Spahica poginuti na terenu ... a ne umisljati da igraju u Juventusu ... da su bili prvi stijelci polusezne u njemackoj ili da je najlbolji asisntet svih vremena ....
ma ovo je igra bez glave i repa .... ej koliko je Ciro bio pametan tek sada vidim .... covjek spsuti igrace na zemlju .... i pobjedi hladno

Hocu da gledam Zeca - Ibricica - Pjanica i ostale momke koji ce uz Spahica poginuti na terenu ... a ne umisljati da igraju u Juventusu ... da su bili prvi stijelci polusezne u njemackoj ili da je najlbolji asisntet svih vremena ....
ma ovo je igra bez glave i repa .... ej koliko je Ciro bio pametan tek sada vidim .... covjek spsuti igrace na zemlju .... i pobjedi hladno

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
dzeko-ibisevicRobovlasnik je napisao/la:Da mi imamo para pa da platimo VAHU da nam svima bude bolje![]()
stvarno kakvih pacenika ima ovdje.
pa salihamidjicu svaka ti cast i ne trebas igrat,ovoj nasoj bagri samo rata i treba...sevap nam je atomsku bacit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma dajte prestanite vise pljuvati po dzeki, pa covjek se citavu utakmicu izvlacio, pravio prostor ibisevicu, pa cak se i vracao da pomogne odbrani. A to sto je ukupno dobio mozda 3,4 upotrebljive lopte stvarno nije njegov problem. Pa sta bi ovde neki htijeli, da se Dzeko vrati do naseg kaznenog prostora, uzme loptu sve ih predribla i dadne gol??? 

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??
Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
kontam ja sve to, ali da bi napadac dao gol mora mu neko dodati loptu. Neznam jesi li primjetio, ali dzekin jedini sut veceras je bio onaj pokusaj glavom iz malte ne auta. A tako je malo teze dati gol. znaci opet se vracamo na ono da mu neko mora dodati loptu, a da to nije 40 metara od naseg gola.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Mora sam sebi centrirati, stignuti loptu, i zabit gol
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
care u 7-8 tekmi dijamant da samo 1 luksemburgu - to je za otjerat ne na klupu - da ne kazem gdje vise 
razumijem 2-3 past al past toliki period - ma izgleda boli njega vise za nas - mene definitivno vise za njeg

razumijem 2-3 past al past toliki period - ma izgleda boli njega vise za nas - mene definitivno vise za njeg

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 okt 2010, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]szlaja je napisao/la:Mora sam sebi centrirati, stignuti loptu, i zabit gol

Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
bparena je napisao/la:Hocel taj kloc DZEKO vise dati gol kad nam treba A NE kad pobjedzujemo 2-3 razlike - kontas li ti poentu ??
ja smjesnih likova
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
U Srbiji vec nakon prve utakmice Vladimra Petrovica Pizona (1:3 poraz) u medijima se poteze pitanje o ostavci...
Hoce li o ovome sutrasnja BH stampa uopste polemisati, ipak je ovo sedma utakmica?!
Safete, ako citas, reaguj!
Hoce li o ovome sutrasnja BH stampa uopste polemisati, ipak je ovo sedma utakmica?!
Safete, ako citas, reaguj!
Kod nas nikad niko u drzavi nije dao ostavku sa neke pozicije,pa nece ni Safet a ovi u savezu ga nesmiju ni otpustit jer im valja isplatit ostatak i nac novog selektora,a i zaboli ih za reprezentaciju tako da..... 

RIP SALE VILENJAK
Safet ne čita, je l' ti lakše ili si razočaran?cole-ch je napisao/la: Safete, ako citas, reaguj!

Vom Jäger zum Gejagten
Čita,vidio sam da i tokom utakmice otvara laptop,čita naše vidjenje postavke ekipe u Albaniji,stoga apelujte sve do ujutru možda se smiluje pa odegeronimo je napisao/la:Safet ne čita, je l' ti lakše ili si razočaran?cole-ch je napisao/la: Safete, ako citas, reaguj!

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Safete, ima neki "cudotvorac" u Sarajevu Mekki Torabi, svrati sutra iz Tirane direkt do Zetre da vas malo ispipa... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.