Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ibrahimovic bi od sutra trebao da postane i sluzbeni clan AC MILANA!!!!!!!!!molim Boga da se ne iskomplikuje nista i da od sutra Ibra postane novi clan Milana.......uhhh kako bismo onda sve gazili 
-
neroazzurni
- Kontakt:
van gall je napisao/la:da upravu si nema osim bayerna niko kvaliteta ali sve se mjenja,tako i to.....bundesliga postaje sve jaca i jaca a vi sve slabiji i slabiji,tako da se rasplet na kraju svega toga zna.......nevjernik je napisao/la:puca meni qrac ko je koga preso, ja nemam nikakvog hajra od toga, samo kazem da nijedan smecarski klub osim Bayerna nema kvalitet da ode dalje od osmine finalavan gall je napisao/la:To je sve nekad bilo sad se spominjalo,vi i dalje zivite i raduj te se proslosti a bundesgovna su vas presla i nikad ih vise necete stici.........papa
koja crna bundesliga, pa smecari ste pravi, pa pogledaj samo njemacku repku nema njemca ni za lijeka, a liga pa ko je to salke, bayer, werder alo MILAN, JUVE, FIORE, ROMA...(necu spominjat bayern-inter), zato hajd vi razgulite na svoje teme ovdje pricamo o SVETINJI
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
neroazzurni
- Kontakt:
ma sve se to nadoknadi u LP uvijek bilo i uvijek ce ostat, nemam ja brige ni sekundeHare_BvB je napisao/la:Talijani su sami sebi jamu iskopali, neozbiljnim pristupom u EL, i sad im se valja čupati iz iste.....
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Međusobni dueli u zadnjih 5 sezona u LP:
Sezona 2005/2006
Juve-Bayern 2-1 1-2
Udine - Bremen 1-1 3-4
Milan - Schalke 3-2 2-2
Juve - Bremen 2-1 2-3 (1/8 finala)
Milan - Bayern 4-1 1-1 (1/8 finala)
Sezona 2006/2007
Inter - Bayern 0-2 1-1
Milan - Bayern 2-2 2-0 (1/4 finala)
Sezona 2007/2008
Lazio - Bremen 2-1 1-2
Sezona 2008/2009
Inter - Bremen 1-1 1-2
Fiora - Bayern 1-1 0-3
Sezona 2009/2010
Juve - Bayern 1-4 0-0
Fiora - Bayern 3-2 1-2 (1/8 finala)
Inter - Bayern 2-0 (finale)
Bundesliga: 9 pobjeda
Serie A: 8 pobjeda
Neriješeno: 8 puta
Sezona 2005/2006
Juve-Bayern 2-1 1-2
Udine - Bremen 1-1 3-4
Milan - Schalke 3-2 2-2
Sezona 2006/2007
Inter - Bayern 0-2 1-1
Milan - Bayern 2-2 2-0 (1/4 finala)
Sezona 2007/2008
Lazio - Bremen 2-1 1-2
Sezona 2008/2009
Inter - Bremen 1-1 1-2
Fiora - Bayern 1-1 0-3
Sezona 2009/2010
Juve - Bayern 1-4 0-0
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 26 avg 2010, 12:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
kakve veze imaju medjusobni dueli?
pa ne igraju lige izmedju sebe nego klubovi
postavi sve rezultate svih klubova iz ove dvije zemlje pa onda gledaj ogled
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Momak je stavio na prethodnoj stranici...respo je napisao/la:kakve veze imaju medjusobni dueli?
Sezona 2006/7 ti ne valja rezultat Milan-Bayern (2:2 na San Siru 2:0 u Minhenu al za Milan)malo bolje provjeri inf prije nego sto napisesHare_BvB je napisao/la:Međusobni dueli u zadnjih 5 sezona u LP:
Sezona 2005/2006
Juve-Bayern 2-1 1-2
Udine - Bremen 1-1 3-4
Milan - Schalke 3-2 2-2
Sezona 2006/2007
Inter - Bayern 0-2 1-1
Milan - Bayern 2-2 0-2 (1/4 finala)
Sezona 2007/2008
Lazio - Bremen 2-1 1-2
Sezona 2008/2009
Inter - Bremen 1-1 1-2
Fiora - Bayern 1-1 0-3
Sezona 2009/2010
Juve - Bayern 1-4 0-0
nije stavioHare_BvB je napisao/la:Momak je stavio na prethodnoj stranici...respo je napisao/la:kakve veze imaju medjusobni dueli?
ako mislis na ono ovaj dosao do cetvrt finala ovaj do polufinala to ne pije vode
treba staviti sve rezultate njemackih i talijanskih klubova u zadnjih 5 godina
jer nije isto ispasti sa dvije pobjede i go razlikom 20-2 i proci sa 5 remija i go razlikom 5-4 recimo
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Raikkonen je napisao/la:Sezona 2006/7 ti ne valja rezultat Milan-Bayern (2:2 na San Siru 2:0 u Minhenu al za Milan)malo bolje provjeri inf prije nego sto napisesHare_BvB je napisao/la:Međusobni dueli u zadnjih 5 sezona u LP:
Sezona 2005/2006
Juve-Bayern 2-1 1-2
Udine - Bremen 1-1 3-4
Milan - Schalke 3-2 2-2
Sezona 2006/2007
Inter - Bayern 0-2 1-1
Milan - Bayern 2-2 0-2 (1/4 finala)
Sezona 2007/2008
Lazio - Bremen 2-1 1-2
Sezona 2008/2009
Inter - Bremen 1-1 1-2
Fiora - Bayern 1-1 0-3
Sezona 2009/2010
Juve - Bayern 1-4 0-0
Kralju tipfeler, u zbiru je ta pobjeda Milana upisna, provjeri
Dosta mi je vise poredjenja te lige i najvece lige svih vremena (govorim generalno u posjednjih 50-ak godina)
dajem ruku da nije toliko nasih igraca tamo, da bi danas francuska liga bila kod nas gledanija i poznatija od svabske
za par dana nam pocinje omijena nam liga, a mi jos ni rijeci o prognozama, pojacanjima, ocekivanjima, itd.
dajte da se osvrnemo malo na to
dajem ruku da nije toliko nasih igraca tamo, da bi danas francuska liga bila kod nas gledanija i poznatija od svabske
za par dana nam pocinje omijena nam liga, a mi jos ni rijeci o prognozama, pojacanjima, ocekivanjima, itd.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ma znam da nije, isto bodova donosi pobjeda i u grupama, a i u KO fazi (barem mislim da je tako)....Ma ovo je nebitno, et zanimalo me kako stoje u međusobnom i to je to....Italijani imaju 3 evropska velikana, a nijemci Bayern i to će se teško promjeniti u dogledno vrijeme....A ovo bodovanje je i za mene glupo, jer nije mi jasno kako se ne dobijaju neki ekstra poeni (ili se dobijaju ali su minorni) za plasman među osam najboljih i sl. ili za osvajanje titule..respo je napisao/la:nije stavioHare_BvB je napisao/la:Momak je stavio na prethodnoj stranici...respo je napisao/la:kakve veze imaju medjusobni dueli?
ako mislis na ono ovaj dosao do cetvrt finala ovaj do polufinala to ne pije vode
treba staviti sve rezultate njemackih i talijanskih klubova u zadnjih 5 godina
jer nije isto ispasti sa dvije pobjede i go razlikom 20-2 i proci sa 5 remija i go razlikom 5-4 recimo
ja dajem i drugu ruku..nevjernik je napisao/la:Dosta mi je vise poredjenja te lige i najvece lige svih vremena (govorim generalno u posjednjih 50-ak godina)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ne znam sad tacno jeli isto nose pobjede al ovaj u grupi je dobio jos bodova sto je usao u nju
I meni se čini da se samo to boduje dodatno...respo je napisao/la:ne znam sad tacno jeli isto nose pobjede al ovaj u grupi je dobio jos bodova sto je usao u nju
al da ne idemo u off
opet ne znam da li je njemacka bolja od italije po bodovanju jer kazem ti nije isto ako je bayern prosao uz nerijesene a milan ispao sa 3 pobjede
treba gledati i ostale rezultate da bi se vidjelo ko je "bolji"
opet ne znam da li je njemacka bolja od italije po bodovanju jer kazem ti nije isto ako je bayern prosao uz nerijesene a milan ispao sa 3 pobjede
Pa po ovom njihovom bodovanju izgleda da jeste trenutno....Ma prijatelju znaju i ptice na grani da je Bayern jedina konkurentna ekipa u LP, dok talijani uvijek imaju 2-3 ekipe koje su tu u vrhu.....Ali problem je što su ih švabe uzele u Europa ligi, radi ovog bodovanja, i to je to....respo je napisao/la:al da ne idemo u off
- Interista di cuore
- Kontakt:
tu je sva prica.talijani EL ne smatraju tako vaznim takmicenjem i zbog toga je doslo do ovog...Hare_BvB je napisao/la:Pa po ovom njihovom bodovanju izgleda da jeste trenutno....Ma prijatelju znaju i ptice na grani da je Bayern jedina konkurentna ekipa u LP, dok talijani uvijek imaju 2-3 ekipe koje su tu u vrhu.....Ali problem je što su ih švabe uzele u Europa ligi, radi ovog bodovanja, i to je to....respo je napisao/la:al da ne idemo u off
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?
prosle i ove sezone Evropa liga je prejaka ko je uzme svaka mu cast 
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 26 avg 2010, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Los*Blancos
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
konacno neko pametno zbori:)juznjak> je napisao/la:ne smatraju a kada je bila najjaca liga u 90-tim dok osvajali Kup Uefa smatrali su jel?prosle i ove sezone Evropa liga je prejaka ko je uzme svaka mu cast
potpis
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.