Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2014, 18:35

Isto mu ga dođe kada se gleda trenutna situacija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MilaKunis
Kontakt:

Post Postao/la MilaKunis » 21 sep 2014, 18:36

Bit ce otkaz poslje ove utakmice...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 sep 2014, 18:37

Bosanci I Hercegovci su panican narod skorz .Momak koji ima 20 godina I dolazi iz MADJARSKE LIGE da odmah izbori mjesto u prvom timu EVERTONA.Mnogo jaci igraci sjede na klupama pa nije smak svijeta .Muhamed je borac nije pi*ka kao neki na forumu .

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 sep 2014, 18:40

Mogao bi Besic da pocne vec u slijedecoj utakmici.
Ubjedljivo najvise primljenih golova u ligi, tesko da defanzivni dio veznog reda nije odgovoran.
Pravo vrijeme da se malo promjesa sastav. ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 sep 2014, 18:41

Opet Gibson :lol:

Yebaji ga
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 21 sep 2014, 18:46

Unazadilo ga je što je u ukupno 6-7 minuta Premier lige uspio skriviti gol i pokupiti žuti, mislim da bi ga bez toga Martinez nastavio uvoditi zadnjih desetak minuta. Nije ni on valjda budala da pusti igrača kojeg je doveo da propada, ali nažalost, siguran sam da bi u Swanseaju to išlo puno lakše.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 sep 2014, 18:47

znaci opet 0 minuta. jbga, nesto nije uredu kad gibson ulazi prije njega.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 sep 2014, 18:49

STEVIE je napisao/la:znaci opet 0 minuta. jbga, nesto nije uredu kad gibson ulazi prije njega.
Besic nije ofanzivni igrac I kad gubis kakv je smisao ubacivat defanzivno orjentisanog igraca?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 sep 2014, 18:51

BosnaSTL je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:znaci opet 0 minuta. jbga, nesto nije uredu kad gibson ulazi prije njega.
Besic nije ofanzivni igrac I kad gubis kakv je smisao ubacivat defanzivno orjentisanog igraca?
a Gibson je inace ofanzivno orjenstisan igrac :crazy:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2014, 18:53

BosnaSTL je napisao/la:
Gibson je isto defanzivac. On je Besicu najveca konkurencija za prvu zamjenu na defanzivnom veznom. Jedina mu je sansa povreda Barrya ili McCarthya ili njihove katastrofalne igre pod uslovom da Gibson ne zaigra ispred njega u tom momentu. Sve to se je pisalo ovdje par sedmica prije potpisa za Everton. Tacno o toj cetvorici igraca i o drugim klubovima.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2014, 18:59

robijas_Ri je napisao/la:Nije Besic jos spreman da krene od pocetka. A i 4 minute u dvije utakmice sto je dobio skupio je dva zuta kartona i kriv za jedan gol. Za pocetak bilo bi dobro kad bi dobijao 15 - 20 minuta svaku drugu utakmicu.
Tako je spreman je da igra protiv Argentine na Maracani i cuva Messija ali nije spreman da igra kod kuce protiv Crystal Palaca. Vjerovatno nije prosao visinske pripreme sta li. Ovo je greska kod izbora kluba jer nije dobio nikakve garancije a trebao ih je dobiti jer je trebao da zna da ima veliku konkurenciju na svojoj poziciji. Fenomenalna izjava Papeta da nije siguran dali je Swansea pravi izbor kluba jer nece igrati grupe lige Evropa sigurno nije pomogla u njegovom konacnom izboru kluba. Ferencvaros je dobio finansijski vecu ponudu od Swansea nego od Evertona. Samo su se odlucili da idu Mumetu na ruku i da on izabere klub.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 21 sep 2014, 19:01

Ajax je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Nije Besic jos spreman da krene od pocetka. A i 4 minute u dvije utakmice sto je dobio skupio je dva zuta kartona i kriv za jedan gol. Za pocetak bilo bi dobro kad bi dobijao 15 - 20 minuta svaku drugu utakmicu.
Tako je spreman je da igra protiv Argentine na Maracani i cuva Messija ali nije spreman da igra kod kuce protiv Crystal Palaca. Vjerovatno nije prosao visinske pripreme sta li. Ovo je greska kod izbora kluba jer nije dobio nikakve garancije a trebao ih je dobiti jer je trebao da zna da ima veliku konkurenciju na svojoj poziciji. Fenomenalna izjava Papeta da nije siguran dali je Swansea pravi izbor kluba jer nece igrati grupe lige Evropa sigurno nije pomogla u njegovom izboru konacnom kluba. Ferencvaros je dobio finansijski vecu ponudu od Swansea nego od Evertona. Samo su se odlucili da idu Mumetu na ruku i da on izabere klub.
A sad mi obrazlozi 4 minute, dva zuta i greska za gol.. To sto mi mislimo da je on bolji od Gibsona je nase subjektivno misljenje.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 sep 2014, 19:02

Ljudi ne panicite, sezona je tek pocela, a Evertonu bas ne ide najbolje, svi ce dobiti sansu.
Samo bi Besic mogao biti malo manje nepromisljen ! Jedna je stvar biti samouvjeren, a druga glupirati se.
Ako ga ko sjebe, sjebace se sam...Ne treba mu jos jedna glupost ,kao protiv Celsija.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 sep 2014, 19:03

Tvoje subjektivno misljenje je da je panj Zahirovic bolji od Besica, tako da nisi kompetentan da se raspravljas.

Cudno je da na Besicevu temu dolaze samo Zenicani i to da pljuju.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 sep 2014, 19:09

Sad ce poceti kup Engleske i tu ce sigurno Besic vise prilike dobiti da se pokaze pa ovisno o tome minutaze u ligi. Sta kukate? Koji vam je? :roll: :roll:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 sep 2014, 19:11

Igrac koji ne igra propada bez obzira koliko godina imao. Izdurat ovih par mjeseca do nove godine i onda vidjet sa trenerom hoce li igrati ili ne, ako ne onda nek ide na posudbu. Ima drugih klubova u PL gdje bi bio nezamjenljiv. Yebo Everton...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2014, 19:16

robijas_Ri je napisao/la: A sad mi obrazlozi 4 minute, dva zuta i greska za gol.. To sto mi mislimo da je on bolji od Gibsona je nase subjektivno misljenje.
Besic je igrac koji svojim igrackim kvalitetom i borbenoscu ima mjesta da momentalno zaigra u 50% Premijerligaskih klubova kao starter. Naravno los je izbor bio da zaigra u klubu koji ima trojicu odlicnih defanzivnih veznih igraca i to samo zbog imena kluba i karizmaticnig trenera. Zasto je pravio greske u tih par minuta ?? Mislim da zato jer je jako temparamentan i pod velikim pritiskom je bio i htio se je dokazati u tih par minuta ( driblati ). Jer nije navikao na ovakvu poziciju klupasa. Znaci to nije njegovo realno stanje. Realno stanje je da bi za svaki drugi Engleski klub igrao od pocetka i dobio bi vjerovatno jako visoke ocjene. Naravno Pape kojega ti hvalis u 90% svojih postova je izjavio ogromnu glupost da je Swansea mali klub. Sto se tice Besica svoje sto je uradio na SP kao da se nije desilo. A mogao je birati klub bas na racun tog nastupa na SP.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 sep 2014, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 21 sep 2014, 19:16

Ajax je napisao/la:
Tako je spreman je da igra protiv Argentine na Maracani i cuva Messija ali nije spreman da igra kod kuce protiv Crystal Palaca. Vjerovatno nije prosao visinske pripreme sta li. Ovo je greska kod izbora kluba jer nije dobio nikakve garancije a trebao ih je dobiti jer je trebao da zna da ima veliku konkurenciju na svojoj poziciji. Fenomenalna izjava Papeta da nije siguran dali je Swansea pravi izbor kluba jer nece igrati grupe lige Evropa sigurno nije pomogla u njegovom konacnom izboru kluba. Ferencvaros je dobio finansijski vecu ponudu od Swansea nego od Evertona. Samo su se odlucili da idu Mumetu na ruku i da on izabere klub.

Dugo se vremena suzdrzavam druze, ali mislim da je vrijeme da te pitam, posto cesto govoris o garancijama i nekim procentima.

Kakvu garanciju je trebao to Besic da dobije? Ko je bolan Besic trenutno da mu se daje ikakva garancija u Evertonu? Jedina garancija za igru ti je kvalitet i nije da ga Besic nema, nasuprot, ima i potencijal i kvalitet, ali imaju razlozi neki radi kojih trenutno ne igra, a mi ovde nismo dio kluba da bi znali sta se desava, a vidim da se ovde prica "ovako je onako je", kao da znamo istinu.
Isto tako pises jucer o tome da se Seferovicu trebala garancija dati u reprezentaciji da ce igrati. Umjesto koga? Edina i Vede?
O onim procentima necu da pisem sada, ali je i to malo smijesno odakle dolazis sa nekim procentima ko koliko ima sansi da bude standardni ili hoce li mu karijera propasti.

Imas i dobrih postova, ali neki su smijesni iskreno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

emir_

Post Postao/la emir_ » 21 sep 2014, 19:21

Očekivati da se Bešić nametne nakon 2-3 mjeseca ispred ove graniture igrača koje Everton ima je u najmanju ruku nerealno.
4-IN-A-ROW

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2014, 19:26

Murga je napisao/la: Dugo se vremena suzdrzavam druze, ali mislim da je vrijeme da te pitam, posto cesto govoris o garancijama i nekim procentima. Kakvu garanciju je trebao to Besic da dobije? Ko je bolan Besic trenutno da mu se daje ikakva garancija u Evertonu? Jedina garancija za igru ti je kvalitet i nije da ga Besic nema, nasuprot, ima i potencijal i kvalitet, ali imaju razlozi neki radi kojih trenutno ne igra, a mi ovde nismo dio kluba da bi znali sta se desava, a vidim da se ovde prica "ovako je onako je", kao da znamo istinu.
Nema problema samo pitaj. Kakva garancija ?? Pa on kao standardan clan jedne od top20 reprezentacija svijeta ( tada ) i ucesnika SP gdje je imao odlicne partije je mogao da bira klub. Radilo se je 3,4 Spanska prvoligasa i oko 4,5 Engleskih mislim i jedno 2,3 Njemacka kluba. Mislim da je trebao da bude prioritet klub u kojem ce biti standardan ili bar igrati svaku drugu u najgorem slucaju ( i tacno tako sam i pisao tada 10x puta bar ja i jos jedno desetak ljudi ovdje ). Znaci neka izabere manji klub ako je tamo realnije da ce biti starter. Igrati za jedan Swansea vecinu utakmica od pocetka je premija a ne sramota kako je par vas "znalaca" ovdje pisalo.

Kvalitet nije jedini bitan nego jako je bitno i kakva konkurencija je na tvojoj poziciju u klubu u koji dolazis. Dali si jedni pravi defanzivni vezni ili vas je dvojica. Ako potpises za klub sa takvim profilom igraca na tvojoj poziciji koji su odigrali fenomenalno prosle sezone ( Gibson nije zbog povreda a Barry i McCarthy itekako jesu ) onda su potpuno logicno to razlozi kluba koje mi neznamo jer nemogu igrati sa trojicom defanzivnih veznih od jednom. Potpis Barrya za tri godine a ne jednu godinu je isto tako trebao da bude los signal.

Sto se tice mojih procenata koje sam napisao par puta to je samo nacin u tih par navrata da se lakse izrazim kolike su sanse koje od ekipa da pobjede. Nista lose nema u tome niti se pravim pametan. Niko nije pisao o procentima koliko je % da ce neko biti starter. To si ti nesto pobrkao. Rijec je bila o utakmicama Wales - Bosna i Bosna - Belgija ne o igracima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArtemisFowl, Drum, EdinjoBos, GG3, Google Adsense [Bot], Sheyi i 68 gostiju.