Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Principatus
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Principatus » 15 okt 2011, 11:32

Prije da je sebi ovaj Irac spustio loptu rukom. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 okt 2011, 12:27

Principatus je napisao/la:Prije da je sebi ovaj Irac spustio loptu rukom. :D
Ucio od najboljih T.H. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 okt 2011, 12:33

Ima li jos uvijek neko da misli da Pjanic i Misimovic ne mogu igrati zajedno?

Da konacno sahranimo i tu zabludu. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 okt 2011, 12:35

Evo ja mislim.
To vec od pocetka govorim kako oni nemogu igrati zajedno, i da Pape nema pojma, zato sto....zato sto...jer znas...kako da objasnim... :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 okt 2011, 13:00

Principatus je napisao/la:Evo ja mislim.
To vec od pocetka govorim kako oni nemogu igrati zajedno, i da Pape nema pojma, zato sto....zato sto...jer znas...kako da objasnim... :D
eee Pape, pa davno je utvrdjeno da on nema pojma :D

Evo odmah mogu reci da smo od Portugala sigurno bolji na ovim pozicijama:
- trener
- golmanske pozicije
- centarfor

Jos se neckam oko centralnih veznjaka. Ne znam ko u njih igra ali kod nas su Pjanic, Miske, Rahimic i Medunjanin mozda nas najjaci dio ekipe.

Ali zato nas deru na krilima (Nani i Ronaldo), bekovima i stoperima. Tu su stvarno top class a mi se krpimo.....

... mozda se neki nece sloziti sa ovim sto sam napisao... :?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 okt 2011, 13:05

calcio je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Evo ja mislim.
eee Pape, pa davno je utvrdjeno da on nema pojma :D

Evo odmah mogu reci da smo od Portugala sigurno bolji na ovim pozicijama:
- trener
- golmanske pozicije
- centarfor

Jos se neckam oko centralnih veznjaka. Ne znam ko u njih igra ali kod nas su Pjanic, Miske, Rahimic i Medunjanin mozda nas najjaci dio ekipe.

Ali zato nas deru na krilima (Nani i Ronaldo), bekovima i stoperima. Tu su stvarno top class a mi se krpimo.....

... mozda se neki nece sloziti sa ovim sto sam napisao... :?
Slazem se u vecini, mada ne treba zaboraviti da oni na poziciji centralnog veznjaka imaju Pepe-a (moze igrat stopera takodje), Moutinha, Meirelesa i jos par dobrih igraca, dok je po krilima sve jasno, posebno izostankom Mudjze, bice nam tesko, ustvari ne tesko, neg ultrayebeno protiv Nanija i Ronalda.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 15 okt 2011, 20:07

Rizah je napisao/la:U 23 minuti, sudija je Džeku vukao za dres da ne postigne pogodak kada je izletio 1 na 1 sa Lorisom. Također u 5 minuti Lulića, dok je u 40. minuti puhao u loptu da ne uđe u gol, ali je ipak bilo prekasno.
Mi smo izgubili plasman na Euro sami od sebe, ne plačite kao žene, nego se borite kao muškarci.
[youtube][/youtube]
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 okt 2011, 20:10

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 15 okt 2011, 20:16

Hawking je napisao/la:
Rizah je napisao/la:U 23 minuti, sudija je Džeku vukao za dres da ne postigne pogodak kada je izletio 1 na 1 sa Lorisom. Također u 5 minuti Lulića, dok je u 40. minuti puhao u loptu da ne uđe u gol, ali je ipak bilo prekasno.
Mi smo izgubili plasman na Euro sami od sebe, ne plačite kao žene, nego se borite kao muškarci.
[youtube][/youtube]

Nema više "Cile, Mileee" ... :lol: :lol:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 15 okt 2011, 20:52

calcio je napisao/la:Ima li jos uvijek neko da misli da Pjanic i Misimovic ne mogu igrati zajedno?

Da konacno sahranimo i tu zabludu. ;)
Pa kad su kod Švabe mogli Pape i Piksi (i k tomu još Meša i Dejo) što ne bi i Miske i Pjana, taman podsjećaju na ovo prvu dvojicu.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 15 okt 2011, 21:23

EURO 2016 > Zapadni interesi i politkanstvo..

After the decision Platini concluded: "I'm happy because France has won, and I'm French — let's not forget it" ...

There was controversy concerning the decision to give the Euro 2016 to France and not to Turkey. After the decision was announced, responding to the question "During Sepp Blatter's term Euro 2008 was awarded to Switzerland, during your term Euro 2016 is awarded to France, is this the new trend?" Michel Platini said "When there is a Turkish president, then you can host a major tournament".

Guus Hiddink was also highly critical of the decision, stating: "This proves once again that in top-flight football the game is run by politics", and "I get the feeling that the actual bid was about other things. Otherwise the choice for France as hosting nation, the country of UEFA president Platini, cannot be explained".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 okt 2011, 21:27

Fakat ste dotuzili. UEFA, FIFA, NATO, EU, CIA, FBI, svemirci i Bog zna ko jos je protiv nas jadnika. Nismo pobjedili, i gotovo. (mozda) Nije bio penal, ali su zasluzili nerijesen rezultat svakako, i Spahic je imao priliku izbacit loptu. Sam je napravio sranje. Yeblo vas kukanje i teorije zavjere vise. Umjesto da gledamo kako odigrat dva dobra poluvremena sljedeci put, a ne samo jedno, mi kukamo. Isto kao protiv Portugala prosli put, ljudi nas nadigrali u Zenici, ali opet sudija kriv. Jadno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 okt 2011, 21:52

Koje kukanje? Gdje vi vidite da neko kuka?
Svako ima pravo da iznese svoje misljenje,ideje,utiske...svidjelo se to kome ili ne.
Ni meni se ne svidja kada kazes da su zasluzili remi,sto u prevodu znaci da mi nismo zasluzili...fuj...
Ljudi se vracaju iz Francuske a vi hocete da zakljucate temu,ne zelite da saznate nesto vise,
utiske navijace koji su bili tamo...ma neee,to nije vazno,vazno je donijeti zakljucak,znas ono..faca si..

Da bi olaksali sebi posao u barazu,moramo svjetskoj javnosti skrenuti paznju na nepravdu,
izvrsiti pritisak,jer tamo nas ceka Portugal,ekipa koja ima lobi,za razliku od nas.
F.K.SARAJEVO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 okt 2011, 21:56

molotovljev je napisao/la:Koje kukanje? Gdje vi vidite da neko kuka?
Svako ima pravo da iznese svoje misljenje,ideje,utiske...svidjelo se to kome ili ne.
Ni meni se ne svidja kada kazes da su zasluzili remi,sto u prevodu znaci da mi nismo zasluzili...fuj...
Ljudi se vracaju iz Francuske a vi hocete da zakljucate temu,ne zelite da saznate nesto vise,
utiske navijace koji su bili tamo...ma neee,to nije vazno,vazno je donijeti zakljucak,znas ono..faca si..

Da bi olaksali sebi posao u barazu,moramo svjetskoj javnosti skrenuti paznju na nepravdu,
izvrsiti pritisak,jer tamo nas ceka Portugal,ekipa koja ima lobi,za razliku od nas.
Kakve to veze ima? Pa i ja sam bio u Parizu, pa sam tek poslje utakmice ponovo morao pogledat situaciju da vidim je li penal. I jos nisam siguran. Jer to je sve na samoj granici. A faul je ocit. Ono je prvenstveno greska Spahica, pa tek onda sudije. Ne krivim ja sad Spahu, jer da nije njega ne bi nas bilo ni u barazu, ali fakat pretjerujete sa sudijama i UEFA-om.

Ono sto je se desilo Irskoj je kradja, ono u utorak je bila moguca greska sudije koja se desava u skoro svakoj utakmici.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 okt 2011, 22:06

Evo sta sam napisao na prvoj stranici teme tj. postavio sa jedne stranice poslije tekme sa Bjelorusima
Prosto nevjerovatno! Historija se ponavlja, nadamo ne i konačan ishod!

Lopta neće nikako u gol! Već osjetno nervozna publika koja je večer 6. septembra odlučila provesti na tribinama Stadiona "Bilino Polje" gledajući kvalifikacionu utakmicu Bosne i Hercegovine za plasman na Europsko prvenstvo neprestano gleda na semafor, na kojemu je rezultat 0:0 i koji pokazuje da se igra 86. minuta meča. Ipak, minuta poslije donosi delijirumsko slavlje prisutne publike, ali i cijele Bosne i Hercegovine, kada naša reprezentacija pogađa mrežu protivnika u 87. minuti za nastavak realnih očekivanja plasmana na Europsko prvenstvo.
Zaboravili smo vam reći, ne govorimo o 6. septembru 2011. godine i golu Misimovića protiv Bjelorusije, nego o 6. septembru 2003. godine i golu Bajramovića protiv Norveške. Prosto nevjerovatno, na isti dan u istoj minuti, naša reprezentacija postigla je gol nakon sedam godina i baš kao i tada, stvorila sebi sasvim realne šanse za plasman na europsku smotru najboljih reprezentacija.

Da stvari budu još zanimljivije, kolo poslije toga, remi reprezentacije Rumunije, baš kao i sinoć protiv Francuske u Bukureštu, znatno je povećao šanse našim reprezentativcima za plasman na Euro 2004., jer je, podsjetimo se Danska na svom terenu kasnim golom Laursena u 95. minuti osigurala sebi protiv Rumuna domaći remi rezultatom 2:2, remi koji će ih konačno i odvesti u Portugal.

Šlag na tortu, pretposljednju utakmicu pomenutih kvalifikacija igrali smo protiv, pogađate, Luksemburga i pobjeda od 1:0 dovela nas je u situaciju da trijumfom u posljednjem meču protiv Danske na Koševu osiguramo sebi prvo mjesto u grupi "2" kvalifikacija za Euro 2004 u Portugalu.
Nadamo se, kako će se naši reprezentativci oduprijeti ovoj repeticiji događanja iz kvalifikacija od prije sedam godina, te da će nas u posljednjem meču, za razliku od 11. oktobra 2003. godine i mršavog remija rezultatom 1:1 protiv Danske na Koševu, ovaj put obradovati i osigurati sebi direktan plasman na Euro 2012.
Historija se ponovila :shock: :roll: :roll:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 okt 2011, 22:09

Cartman je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Koje kukanje? Gdje vi vidite da neko kuka?

Kakve to veze ima? Pa i ja sam bio u Parizu, pa sam tek poslje utakmice ponovo morao pogledat situaciju da vidim je li penal. I jos nisam siguran. Jer to je sve na samoj granici. A faul je ocit. Ono je prvenstveno greska Spahica, pa tek onda sudije. Ne krivim ja sad Spahu, jer da nije njega ne bi nas bilo ni u barazu, ali fakat pretjerujete sa sudijama i UEFA-om.

Ono sto je se desilo Irskoj je kradja, ono u utorak je bila moguca greska sudije koja se desava u skoro svakoj utakmici.
Sve to stoji,ali ne mozemo sjediti skrstenih ruku i piskarati,govoreci ma hebaji ga,idemo dalje...
Gdje idemo? Vidite li na koji nacin iz tabora Portugala vrse pritisak..Murinjo,Real...ljudi se pripremaju da nas
uzmu,a mi kao nek nas kradu,sta ima veze...dajte ba...
F.K.SARAJEVO

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 15 okt 2011, 22:24

Mi smo glupi Bosanci i nezovu nas dzabe tako! Pa svaka zemlja ima kakav takav lobi!
Sto u politici sto u sportu samo mi ne! Eto Crna Gora dosla prvi put u baraz i dobila
pistupacnog protivnika! A nama uvijek velesile od ekipa izvuku,eto to je slucajnost!
Daj nebudi te smijesni! Sto momak rece Portugalci na sve moguce nacine gledaju
kako da mimo terena i utakmice izvrse psihicki pritisak!! A mi ko Ovce!!
Bez lobija ga samo pusis! Navescu jedan primjer ,koji nema veze sa sportom.
Ali koji pokazuje da je lobi jedan od najbitnijih faktora sto u politici
tako i u sportu! Da li misli te da bi se Kosovo ocijepilo i postalo samostalna
drzava da nisu imali lobi sto u Americi sto u Evropi!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 okt 2011, 22:27

bordo je napisao/la:Mi smo glupi Bosanci i nezovu nas dzabe tako! Pa svaka zemlja ima kakav takav lobi!
Sto u politici sto u sportu samo mi ne! Eto Crna Gora dosla prvi put u baraz i dobila
pistupacnog protivnika! A nama uvijek velesile od ekipa izvuku,eto to je slucajnost!
Daj nebudi te smijesni! Sto momak rece Portugalci na sve moguce nacine gledaju
kako da mimo terena i utakmice izvrse psihicki pritisak!! A mi ko Ovce!!
Bez lobija ga samo pusis! Navescu jedan primjer ,koji nema veze sa sportom.
Ali koji pokazuje da je lobi jedan od najbitnijih faktora sto u politici
tako i u sportu! Da li misli te da bi se Kosovo ocijepilo i postalo samostalna
drzava da nisu imali lobi sto u Americi sto u Evropi!!!
Pogledaj koga smo dobili u sljedecim kvalifikacijama pa se javi. NEMA NAMJESTANJA ZDRIJEBOVA. Kao djeca.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 okt 2011, 22:29

Cartman je napisao/la:Fakat ste dotuzili. UEFA, FIFA, NATO, EU, CIA, FBI, svemirci i Bog zna ko jos je protiv nas jadnika. Nismo pobjedili, i gotovo. (mozda) Nije bio penal, ali su zasluzili nerijesen rezultat svakako, i Spahic je imao priliku izbacit loptu. Sam je napravio sranje. Yeblo vas kukanje i teorije zavjere vise. Umjesto da gledamo kako odigrat dva dobra poluvremena sljedeci put, a ne samo jedno, mi kukamo. Isto kao protiv Portugala prosli put, ljudi nas nadigrali u Zenici, ali opet sudija kriv. Jadno.
Hajde mi objasni po kakvim aršinima Republika Irska dobija poziciju nosioca na UEFA-inoj listi, pored Turske? KAKO? Koji su to pokazatelji za Irsku Bolji od Turskih? Objasni argumentovano?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 15 okt 2011, 22:43

Nemoze ti odgovoriti zato sto nato nema odgovora!!! To je uefina politika
koju samo oni znaju!! Ja cu samo ovom pametnjakovicu odgovoriti
da ti moraju nekako kompenzirati to sto ces vec ispati od Portugala!!
Ili ka sto je bilo planirano da ispadnes po bilo koju cijenu od Francuske!
I da nije bilo penala bilo bi jos produzetka dok ne izjednace!
Izgleda da je vecina zaboravila na tekmu protiv Spanije!
I to sto si u grupi za SP dobio pristupacne protivnike nista neznaci!
Vidjecemo poslije razvoja situacije kakav ce biti rasplet!!!
Jer nevjerujem ovim kriminalcima! A vi pricaj te sta hocete!
Sve je politika,biznis pa i ovo!!! I nevjerujem a da Bog da,
da bude kontra!!! Nema sanse da jedan C.Ronaldo nebude
na prvenstvu!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.