Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ma cisto sumnjam da ce neko sad dat tolike pare za igraca koji ne moze igrat u zavrsnici Lige Prvaka. Ne vjerujem da on igdje ide do ljeta. A to je i sam izjavio tako da ne razumjem odakle opet ovolike spekulacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma nasi mediji ba. Glupiraju se kao i obicno. Niko niti je to izjavio, niti mozes gdje naci na drugim portalima. Sve sto pisu ovi nasi cista laz. Ja neznam kako im samo ne dosadi. Cisto manipulisanje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ja se bojim da on na kraju ne zavrsi u Bohumu za 6 miliona.
- Principatus
- Kontakt:
Ovdje su links za utakmicu Moroka Swallows : VFL Wolfsburg
Pocetak u 18:00
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Pocetak u 18:00
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
CRNI_SA je napisao/la:evo i real madrid trazi dzeku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo sam cekao to da napisu jos fali da ga nije trazila barca
jos da se i Zeljo ukljuci u utrku tek tad bi bila sapunica.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zabi ga Dzekson.
Jeli jedan ili dvaZvijer10 je napisao/la:Zabi ga Dzekson.

R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
Jedan a drugi je asistiro
- Principatus
- Kontakt:
Wolfsburgova defenziva nula, kanta za nabijanje. 1:2 za Wolfsburg, a igraju protiv lose ekipe iz Juzne Afrike. Da igraju protiv 2. Bundesligasa primili bi vec 2-3 gola. Dzekson jak ko uvjek.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Možda se baš zato zovu prijateljske utakmice.
Vježbaju ljudi još. Bravo za Edina, neka samo zabija, a neka primaju koliko hoće.

Vježbaju ljudi još. Bravo za Edina, neka samo zabija, a neka primaju koliko hoće.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Ma katastrofa su u odbrani uvijek bili nije nista novo.
- rob do bagro
- Kontakt:
Jest da je prijateljska ,al ne znam da li su ikog doveli od igraca pa da isprobavaju na nekim pozicijama.Mislim losi su totalno u defanzivi, nece im biti lahko u nastavku sezone.Sa ovakvom odbranom nece daleko dogurat, tu mislim na ligu a i bgm na Kup uefa.Ako misle dalje ici moraju se malo nagazovat i potrazit kojeg defanzivca i da malo zatvore tu rupu u odbrani.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Da su doveli Spahica ljetos puno bi to bolje izgledalo za njih sada...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Da su doveli Spahica ljetos puno bi to bolje izgledalo za njih sada...
spahić u odbrani, misimović u vezi i džeko napadu - činili bi kostur ekipe

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Milan odustaje od Džeke, dolazi Jovanović
Napadač srpske reprezentacije i član belgijskog Standarda, Milan Jovanović u junu će obući dres italijanskog Milana.
Jovanović je danas doputovao u Milano gdje je obavio ljekarske preglede a ugovor sa rossonerima trebao bi potpisati u junu kada mu ističe ugovor sa ekipom Standarda.
Milan je u Jovanoviću očigledno vidio riješenje svojih napadačkih problema jer se Holanđanin Huntellar koji je prošlog ljeta stigao iz Real Madrida nije najbolje uklopio u novu sredinu. Pipo Inzaghi je već u poznim igračkim godinama pa će se Alexandreu Patu od juna u vrhu napada Milana pridružiti Srbin, Milan Jovanović.
Jovanović (28) je u karijeri igrao za Vojvodinu, Sahtjor i Lokomotivu, a član je Standarda od 2006. godine. Za belgijski klub odigrao je 134 utakmice i postigao 80 golova. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 23 meča i devet puta se upisao u listu strijelaca.
Dovođenjem Jovanovića, čelnici Milana su možda i odustali od dovođenja našeg reprezentativca Edina Džeke za kojeg njemački Wolfsburg traži 40 miliona eura odštete.
znaci milan otpada idemo dalje
Napadač srpske reprezentacije i član belgijskog Standarda, Milan Jovanović u junu će obući dres italijanskog Milana.
Jovanović je danas doputovao u Milano gdje je obavio ljekarske preglede a ugovor sa rossonerima trebao bi potpisati u junu kada mu ističe ugovor sa ekipom Standarda.
Milan je u Jovanoviću očigledno vidio riješenje svojih napadačkih problema jer se Holanđanin Huntellar koji je prošlog ljeta stigao iz Real Madrida nije najbolje uklopio u novu sredinu. Pipo Inzaghi je već u poznim igračkim godinama pa će se Alexandreu Patu od juna u vrhu napada Milana pridružiti Srbin, Milan Jovanović.
Jovanović (28) je u karijeri igrao za Vojvodinu, Sahtjor i Lokomotivu, a član je Standarda od 2006. godine. Za belgijski klub odigrao je 134 utakmice i postigao 80 golova. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 23 meča i devet puta se upisao u listu strijelaca.
Dovođenjem Jovanovića, čelnici Milana su možda i odustali od dovođenja našeg reprezentativca Edina Džeke za kojeg njemački Wolfsburg traži 40 miliona eura odštete.
znaci milan otpada idemo dalje
Znao sam, srbi imaju jace menadzere i to je to. Dok se nasi maloumni menadzeri natezu nesto, ljudi odrade posao za sekundu i uvele tog nekog Jovanovica velikom MIlanu. NIko za njega nikad nije cuo, dok su za Dzeka svi culi al opet nista, kad ima ljude koji nisu komtetentni za taj posao. Unistit ce ga i na kraju ce ostati tu gdje jeste. Zalosno
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
mjenjaj menadzera dzeko
vidis da je irfan kloc nesposobni
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
uzmi cirniog sinatax je napisao/la:mjenjaj menadzera dzeko

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma tu malo seru i ovi iz wolfsburga previse para traze i na kraju ce ga samo zajebat nece otic ni u jedan jaci klub
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neka traze i 100 mill momak vrijedi svakog centa ako se za neke igrace placaju ogromne sume onda i za Dzeku treba odrijesiti kesu!!!!! Kad samo vidim kakvih transfera ima i koliko se placalo za njih onda Dzeko duplo zasluzuje nije uopste precjenjen da mu jos dodaju 40 mill.....mrzim_ulizice je napisao/la:ma tu malo seru i ovi iz wolfsburga previse para traze i na kraju ce ga samo zajebat nece otic ni u jedan jaci klub
Irfan se kofrci po Sarajevu imao je srecu sto je Dzeko uspio ali ne njegovom zaslugom sigurno...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.