SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Delfini su katastrofalno startali u 5.sezoni.Kuci bod i poraz u gostima.Madam se da ce se brzo oporaviti od soka i krenuti ka vrhu tabele gdje im je i mjesto.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pivopije na kraju 1:1
..ukopase nas Italijani
..al dobro je sve u svemu,kako smo igrali hendikepirani 
Izvinjavam se svojim suigracima na propustenoj tekmi.reds je napisao/la:Pijetlovi i u drugoj utakmici doživjeli težak poraz od 3:0 i tako nažalost istakli kandidaturu za brzi povratak u 3.ligu.U ovom meču zbog povrede nije nastupio kapiten @Johnyx95 tako da su šanse za pobjedu i prije početka meča bile minimalne.
Sad idemo po pobjedu.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- el-fighter
- Kontakt:
Hebem ti Talijane i njihovu glupu igru, hajd da jedna ekipa igra zatvoreno, a da druga napada. U njih obje ekipe se zatvore i samo nabijaju loptu jedni do drugih......
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Johnyx95 je napisao/la:Izvinjavam se svojim suigracima na propustenoj tekmi.reds je napisao/la:Pijetlovi i u drugoj utakmici doživjeli težak poraz od 3:0 i tako nažalost istakli kandidaturu za brzi povratak u 3.ligu.U ovom meču zbog povrede nije nastupio kapiten @Johnyx95 tako da su šanse za pobjedu i prije početka meča bile minimalne.Razlozi su opravdani.
Sad idemo po pobjedu.
Vidjećemo,imali smo 2 gostujuće utakmice u prva 2. kola.Sada predstoje teški mečevi u nastojanju da se izbori opstanak.
FK Pjetlovi
..hahel-fighter je napisao/la:Hebem ti Talijane i njihovu glupu igru, hajd da jedna ekipa igra zatvoreno, a da druga napada. U njih obje ekipe se zatvore i samo nabijaju loptu jedni do drugih......
rezultati:
1.liga
Crazy Legs-Blue Train 4:4
Gongashi-Delfin 4:3
FK Kljusinari-Cekicari 3:2
FK Klosari-BH Fanaticos 1:1
Jedinstvo Manchester-Spamm 0:2
2.liga
Mislish United-NK Vukovi Zla 0:3
Zadnja Klupa-FK Garaze 1:4
FK Topnici-FK Pjetlovi 3:0
FK Kockari-SK Stolac Hercegovina 0:2
Joint_fc-FK Gusteri 1:1
3.liga
FC Premier-Green Dragonsi 3:3
FK Gromovi-Red Bavarian 2:3
Backspace United-FK Bilder 3:2
FK Formula-La Vecchia Signora 3:1
Pivopije-FC Grizzlies 1:1
1.liga
Crazy Legs-Blue Train 4:4
Gongashi-Delfin 4:3
FK Kljusinari-Cekicari 3:2
FK Klosari-BH Fanaticos 1:1
Jedinstvo Manchester-Spamm 0:2
2.liga
Mislish United-NK Vukovi Zla 0:3
Zadnja Klupa-FK Garaze 1:4
FK Topnici-FK Pjetlovi 3:0
FK Kockari-SK Stolac Hercegovina 0:2
Joint_fc-FK Gusteri 1:1
3.liga
FC Premier-Green Dragonsi 3:3
FK Gromovi-Red Bavarian 2:3
Backspace United-FK Bilder 3:2
FK Formula-La Vecchia Signora 3:1
Pivopije-FC Grizzlies 1:1
- teme sredjene, rezultati upisani
- upisani strijelci
- napravljene tabele
ako primjetite gresku prijavite
- upisani strijelci
- napravljene tabele
ako primjetite gresku prijavite
- King Kenny
- Kontakt:
Hvala,hvala,hvala iskreno igrao sam pod pritiskom ipak je bio debitanski nastup tako da u sljedecim utakmicama ocekujem jos bolje partijeMonolog je napisao/la:Novac uložen u @King Kenny-ja se polako isplaćuje. U svom prvom nastupu se upisao u listu strijelaca kada je ekipa Jointa u pitanju, te tako donio važan bod svojoj ekipi. Dugo se vagalo da li dovesti Džeku ili Kenny-ja, a Joint je izgleda napravio pravi potez i odlučio se za perspetivnog napadača iz Tk.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
FK Gusteri - Joint_fc 1:1
apocalyps......King Kenny
Nakon prvog dana imali prednost od 1:0 golom apocalyps i danas pogodi King Kenny (Chievo-Genoa 0:0) i ipak Joint_fc izjednači i svakom po bod, a mogli smo sa ovom gostujućom pobjedom dijeliti prvo mjesto
Treba dodati da smo igrali igračem manje, jer elninho_resTO nije postavio prognoze, uprava je odlučila ga kazni po džepu, tako da će morati vratiti jedan dio bonusa koji je dobio, kao najbolji strelac ekipe prošle sezone
apocalyps......King Kenny
Nakon prvog dana imali prednost od 1:0 golom apocalyps i danas pogodi King Kenny (Chievo-Genoa 0:0) i ipak Joint_fc izjednači i svakom po bod, a mogli smo sa ovom gostujućom pobjedom dijeliti prvo mjesto
Treba dodati da smo igrali igračem manje, jer elninho_resTO nije postavio prognoze, uprava je odlučila ga kazni po džepu, tako da će morati vratiti jedan dio bonusa koji je dobio, kao najbolji strelac ekipe prošle sezone
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Red Bavarian dominira !
ovo je prvi put kod nas da 3 igraca daju po jedan gol
To mi je posebno drago radi ribery-a
ovo je prvi put kod nas da 3 igraca daju po jedan gol
A C A B !
dosta za ovaj vikend, sasvim solidan rezultat, sad se okrecemo novoj tekmiAdmir_Sa je napisao/la:Bicemo milostivi i ostat ce ovih 3-0, pa nema smisla u prva dva kola po cetiri zabijatiBabinho je napisao/la:upisali smo i drugu pobjedu, ima se jos malo igrati ali bodovi ostaju kod nas....dobar pocetak, idemo daljeAdmir_Sa je napisao/la:Izmjena u ekipi Topnika, Babinho izlazi da ne bi svima ogadio ovu ligu. Vec 2-0, strahobalno
Joj harry crni harry, pa frajer ce sve izgubit kladeci se protiv topnika
Ustvari 3-0 je, kukala im majka pjetlovska![]()
..kad ces sredit kladionicu ?!Emir_ZENICA je napisao/la:Red Bavarian dominira !![]()
ovo je prvi put kod nas da 3 igraca daju po jedan gol![]()
![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
..okEmir_ZENICA je napisao/la:Odma ! Za 10 minuta gotovo !
KUP pocinje 15,16-17.02.2011 godine...Elegant je napisao/la:Kada krece nova sezona za Kup.
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =62&t=4107
123456 je napisao/la:Delfini su katastrofalno startali u 5.sezoni.Kuci bod i poraz u gostima.Madam se da ce se brzo oporaviti od soka i krenuti ka vrhu tabele gdje im je i mjesto.
Losa forma skroz...posebno me zabrinjava @BiHfan koji ima velikih problema sa realizacijom...mog'o bi neko i bez plate ostati sljedecu sedmicu
Ja sam jos pod razocarenjem od prosle sezone.adnan24 je napisao/la:123456 je napisao/la:Delfini su katastrofalno startali u 5.sezoni.Kuci bod i poraz u gostima.Madam se da ce se brzo oporaviti od soka i krenuti ka vrhu tabele gdje im je i mjesto.
Losa forma skroz...posebno me zabrinjava @BiHfan koji ima velikih problema sa realizacijom...mog'o bi neko i bez plate ostati sljedecu sedmicu
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.