Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Treneru, zatim Voelleru, Aspirinu, kompletnoj farmaceutskoj industriji i stoperskom dvojcu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jedan se probio u Turskoj a drugi na siri spisak njemacke reprezentacije, obojica jako mladi i perspektivni a i za sebe imaju perfektnu polusezonu...
Vidjecemo, bice tu velike konkurencije..
Spaha treba u prvih 11 svaku utakmicu
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
i Spaha je kapiten BiHBatko je napisao/la:Jedan se probio u Turskoj a drugi na siri spisak njemacke reprezentacije, obojica jako mladi i perspektivni a i za sebe imaju perfektnu polusezonu...
FORZA MARŠAL !!!
nakon 5 kola ima da pričamo što ode u Leverkusen, sjedi na klupi, bla bla
Leverkusen ima dva mlada i ok stopera, izborili su LP, nije im baš potreban Spaha kao pojačanje .. više kao prinova, al' nadam se da će izboriti mjesto startera 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Za njega vrijedi kao i za Edina, neka igra pomalo al ne previse i precesto ipak nam treba svjez i zdrav za Brazila. To je visi cilj i to je svima njima kruna karijere a u toku godine samo odrzavati formu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Gdje god je Spaha zaigrao.bio je standardan.U Anziu sto je izbivao to je bilo zbog povreda.
Uostalom Spaha moze komotno odigrati i beka,to je u Lokomotivi jedno vrijeme igrao.
Uostalom Spaha moze komotno odigrati i beka,to je u Lokomotivi jedno vrijeme igrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
„Mit Emir Spahic haben wir einen Innenverteidiger mit großer internationaler Erfahrung verpflichten können. Der Spieler ist uns seit Jahren bestens bekannt. Jetzt hat sich eine Gelegenheit für Bayer 04 ergeben“, sagt Geschäftsführer Wolfgang Holzhäuser.
Sportdirektor Rudi Völler schwärmt: „Emir ist spiel- und zweikampfstark. Er ist zudem taktisch hervorragend ausgebildet und ein guter Kopfballspieler.“
Sa Emirom smo dobili stopera sa velikim internacionalim iskustvom. Igrač nam je veoma poznat već godinama. Sada se otvorila mogućnost za Bayer 04.
Emir je veoma jak u duelima. On je uz to i taktički vrhunski "obrazovan" , te odličan igrač u zračnim duelima.
Sportdirektor Rudi Völler schwärmt: „Emir ist spiel- und zweikampfstark. Er ist zudem taktisch hervorragend ausgebildet und ein guter Kopfballspieler.“
Sa Emirom smo dobili stopera sa velikim internacionalim iskustvom. Igrač nam je veoma poznat već godinama. Sada se otvorila mogućnost za Bayer 04.
Emir je veoma jak u duelima. On je uz to i taktički vrhunski "obrazovan" , te odličan igrač u zračnim duelima.
- Principatus
- Kontakt:
Kad se jos sjetim, kako su ga neki ismijavali tipa "nema sanse da predje u Arsenal", a pouzdano znam da je tada bio jasna opcija. Pa onda bajke za malu djecu: Igrat ce u Dinamu iz Zagreba. Aha how, yes, no. Sta se covjek svega nije nacitao u zadnjim godinama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Razumijem kad stranac podcjeni Spahu, ali kad ga Bosanac koji ga godinama gleda u repci podcjeni i ismijava ko sto ti kazes, e to ne razumijemPrincipatus je napisao/la:Kad se jos sjetim, kako su ga neki ismijavali tipa "nema sanse da predje u Arsenal", a pouzdano znam da je tada bio jasna opcija. Pa onda bajke za malu djecu: Igrat ce u Dinamu iz Zagreba. Aha how, yes, no. Sta se covjek svega nije nacitao u zadnjim godinama.
- Principatus
- Kontakt:
Pa ja stranac ga ne podcijenjuje, ovi iz Bayera govore u najvecim rijecima o njemu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Na ovoj slici se baš vidi da je ostario
- el-fighter
- Kontakt:
Kako me ova vijest pozitivno iznenadila... Nakon prica o odlasku u Saudijsku Arabiju, transfer u Leverkusen je i vise nego odlicna vijest.
SRETNO KAPITENU!!!
SRETNO KAPITENU!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
SPAHA moj dobri 
Jos jedan razlog vise da gledamo Bundesligu. A koliko je jaka dovoljno govori da su dva Njemacka kluba bila u finalu lige prvaka... Leverkuzen je vazda medju prvih 5 ekipa tako da Spaha nije u opste pogrijesio... A to sto pojedini misle da se on nece nametnuti mnoga se varaju jer je Spaha igracina a ne bilo ko... Sretno kapitenu i da vam se sljedece godine radujemo pobjedama u Brazilu...
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ja sam čuo da je Walensheid zemlja igrač samo ne znam gdje igra.Batko je napisao/la:Imace veliku konkurenciju u Topraku i Walensheidu na stoperskim pozicijama, njih dva su odigrali fenomenalnu sezonu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
cestitke Spahicu na transferu u Bayer L,odlican potez naseg kapitena! odlazi u veliki i super stabilan klub! on ima odlicne fizicke predispozicije,zivi sportski i on bez problema moze igrati jos bar 3 godine na visokom nivou!
Jeli neko ispratio današnji meč protiv Mehelena?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.