U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Dao je i Armin go za Liverpool na turneji u SAD-uzizu1991 je napisao/la:Nemam pojma, znam šta su govorili, da ne može radi radne dozvole tamo, a dugo je vremena bio ozlijeđen, i igra za naše mlade selekcije, mislim da je bio na Karačićevom zadnjem spisku U - 19
@Boskvalitet, nešto je pisano u smislu toga da su se veoma dobro pokazali, 2 Slobodina juniora su u pitanju, čak su igrali s prvim timom, jedan od njih je dao i gol na treningu, al na tome ostade, nisu kasnije pominjani u medijima...
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma onaj Music sto je bio u Citiu je propalitet teski, stari ga gura nenormalno,
U NextGen Series igraju:
Anjur Osmanovic (Chelsea)
Sead Hajrovic (Arsenal)
Armin Hodzic (Liverpool)
Sead Hajrovic (Arsenal)
Armin Hodzic (Liverpool)
Armin Hodžić je posuđen juniorima Želje, jer nije mogao dobiti radnu dozvolu.
Ima još jedan "naš" u Fulhamu, Tanković se preziva čini mi se.
DRUG NEBI TI PUNCA
Iskreno, mislio sam da znam sve nase "talente" po evropi, ali za Anjura prvi put cujem.redarmy0 je napisao/la:U NextGen Series igraju:
Sead Hajrovic (Arsenal)
Armin Hodzic (Liverpool)
Vidim svedsko drzavljanstvo, iz Svedske presao u Chelsea, rodjen u Banja Luci 1994.
Jest, Tankovic.bagrcavi je napisao/la:Armin Hodžić je posuđen juniorima Želje, jer nije mogao dobiti radnu dozvolu.
Ima jos jedan "nas" u nekom manje poznatom klubu, bio intervju sa njim u nasim medijima, fol kandidat za repku Engleske ( mladji uzrast, naravno), pa ako neko zna kako se ono zove
Muamer Tanković, igra za mlađe selekcije Fulhama, bio je prvi strijelac Norveške lige u mlađim uzrastima u sezoni koja ga je dovela do Fulhama, tamo je također nastavio svoju golgetersku formu i bio prvi strijelac tima. Također je izjavio za medije da bi igrao za našu repku.bagrcavi je napisao/la:Armin Hodžić je posuđen juniorima Želje, jer nije mogao dobiti radnu dozvolu.
O Osmanoviću sam davno čitao, mnogi mu predviđaju blistavu budućnost, igra ofanzivnog ili centralnog veznog, po dolasku u Chelsea, dobio je pregršt pohvala za svoj talent i umijeće s loptom, te odskače po kvalitetu u svome uzrastu.
@ ceze to je neki lik, ne mogu da mu se sjetim imena, igra u West Hamu, beka igra, a nerijetko se prošle godine upisivao u listu strijelaca i bio je prvi asistent tima u svome uzrastu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije u West Hamu nego Watfordu, Haris Hodžić se zove 
http://www.transfermarkt.de/de/haris-ho ... 83618.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/haris-ho ... 83618.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Da, da, ja sam pogriješio, davno sam čitao o njemu pa sam zaboravio ime kluba, uglavnom upamtio sam neke statističke podatke.
@zizu1991
Nije
Ti mislis na Mahira Hadziresica, on je iz Kanade.
I sa oprostenjem, West Ham nije mali klub
Nije
Ti mislis na Mahira Hadziresica, on je iz Kanade.
Koji Hadžirešić, prvi put čujem za njega, evo ispravio me @bagrcavi, u pitanju je Watford za onoga momka što igra također u engleskoj ligi, taj " manji " klubceze je napisao/la:@zizu1991
Nije
Ti mislis na Mahira Hadziresica, on igra iz Kanade.
E na tog sam mislio, bravobagrcavi je napisao/la:Nije u West Hamu nego Watfordu, Haris Hodžić se zove
Watford je mali klub
Mahir Hadžiresić je "trebao" da zaigra za West Ham, predstavljan kao jedan od najvećih talenata, želio da igra za našu reprezentaciju, ali karijera mu je počela strmoglavo propadati, West Ham očima nije vidio, igrao je negdje u Češkoj, sad je u Kanadi čini mi se.Odigra je jedno poluvrijeme za "selekciju novinara" u onoj utakmici na Koševu ako se sjećate.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa ti rece West Ham, ja pomislio na njega, logicno.zizu1991 je napisao/la:Koji Hadžirešić, prvi put čujem za njega, evo ispravio me @bagrcavi, u pitanju je Watford za onoga momka što igra također u engleskoj ligi, taj " manji " klubceze je napisao/la:@zizu1991
Nije
Ti mislis na Mahira Hadziresica, on igra iz Kanade.
Nemoj se ljutit odmah
Ne znam ja za toga, totalno mi je nepoznat
EDIT : @ ceze stari prijatelju, pa znaš mene
EDIT : @ ceze stari prijatelju, pa znaš mene
Ma pune ga novine bile.zizu1991 je napisao/la:Ne znam ja za toga, totalno mi je nepoznat
Nebitno, evo bagrcavi kaze nije vidio WH, je.bat ga
http://www.transfermarkt.de/de/mahir-ha ... 10687.html" onclick="window.open(this.href);return false;
šteta, fino se o njemu pisalo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sjecam se i ja, bili klipovi njegovi, ovo-ono, prvi koji bi fol igrao tad u Engleskojbagrcavi je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/mahir-ha ... 10687.html
Nego, jednom se pominjao i jos jedan "nas" iz Svedske, najbolji strijelac maldjih liga u Svedskoj u historiji, oko 40 golova u sezoni, pola glavom
Pa ako se sjecas slucajno ili znas, da vidimo dokle je on dogurao
Bio clanak na spo.rt.inu
Što se tiče sport.in-a oni svake sedmice otkriju nekog "talenta" iz 6. njemačke lige, ili tako nešto, sjećam se djelimično i tog iz Švedske, ali ne znam mu ime 
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.