Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Evolution87
- Kontakt:
yebeni vrh, obavezno pogledajte
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- IlProfessore
- Kontakt:
kasniš kjumice nepunih mjesec dana ili ti ga par stranicaEvolution87 je napisao/la:yebeni vrh, obavezno pogledajte![]()

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bari-Novara, 30.05.2014
Bari-Novara, 30.05.2014
ovi iz widzewa odlicni juce iako su vec ispali iz lige.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bari ima nevjerovatne navijače, brojne, nikad nebi reko da je to druga liga.terabajt je napisao/la:
Bari-Novara, 30.05.2014
@Stevie, Poljaci su nevjerovatni u navijanju, zestoki ultrasi, nesto sam procitao o njima, nesto pregledao, impreesivni od ekstra klase, do zadnje lige.
Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
- IlProfessore
- Kontakt:
Samo mi nije jasno zašto su italijani slabi kao reprezentativni navijači.. to su gotovo sve simpatizeri, nisu ni blizu nivoa engleza, navijača sa balkana kao i onih s istoka 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Međusobno se toliko mrze da ne mogu zajedno stajati ni kad reprezentacija igra, najjednostavniji odgovor. Al bude fina atmosfera na domacim utakmicama realno.IlProfessore je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto su italijani slabi kao reprezentativni navijači.. to su gotovo sve simpatizeri, nisu ni blizu nivoa engleza, navijača sa balkana kao i onih s istoka
- IlProfessore
- Kontakt:
Nemam priliku pratiti domaće bitnije utakmice tipa kvalifikacijskih mečeva iz prostog razloga što uvijek igra Bosna i često samo pregledam golove s tih utakmica a ne snimak tekme.. a npr. na ovim većim smotrama su čisti simpatizeri, najsvježiji primjer je EURO 2012 kada su ih bukvalno svi iz njihove grupe uništili u segmentu tribine, a i oni sa kojima su igrali u knockout fazi, posebno ludi englezi.. a ne mogu ni tu mržnju da razumijem, kada balkanci mogu stati jedne uz druge ne vidim razlog zašto ne bi i italijani, a i 95% imaju iste poglede i stavove (političke i sl.) Al helem nejse hahaha..terabajt je napisao/la:Međusobno se toliko mrze da ne mogu zajedno stajati ni kad reprezentacija igra, najjednostavniji odgovor. Al bude fina atmosfera na domacim utakmicama realno.IlProfessore je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto su italijani slabi kao reprezentativni navijači.. to su gotovo sve simpatizeri, nisu ni blizu nivoa engleza, navijača sa balkana kao i onih s istoka
Prosle ili pretprosle godine sam gledao serijal "Svijet futbalskih huligana" na Discovery canal. Deni poznati sada glumac je to vodio i radio. Sjecam se kad je o italijanima bila emisija kaze da su zajedno ultrasi samo bili u Španiji na prvenstvu poslije toga nisu vise nikada.IlProfessore je napisao/la:Nemam priliku pratiti domaće bitnije utakmice tipa kvalifikacijskih mečeva iz prostog razloga što uvijek igra Bosna i često samo pregledam golove s tih utakmica a ne snimak tekme.. a npr. na ovim većim smotrama su čisti simpatizeri, najsvježiji primjer je EURO 2012 kada su ih bukvalno svi iz njihove grupe uništili u segmentu tribine, a i oni sa kojima su igrali u knockout fazi, posebno ludi englezi.. a ne mogu ni tu mržnju da razumijem, kada balkanci mogu stati jedne uz druge ne vidim razlog zašto ne bi i italijani, a i 95% imaju iste poglede i stavove (političke i sl.) Al helem nejse hahaha..terabajt je napisao/la:Međusobno se toliko mrze da ne mogu zajedno stajati ni kad reprezentacija igra, najjednostavniji odgovor. Al bude fina atmosfera na domacim utakmicama realno.IlProfessore je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto su italijani slabi kao reprezentativni navijači.. to su gotovo sve simpatizeri, nisu ni blizu nivoa engleza, navijača sa balkana kao i onih s istoka
Ispod imas tu emisiju al je na njemačkom nisam mogao naci engleski ili nas prijevod. Obrati pažnju na vođu atalante haha
danny dyer je najveca ubleha, zar ima jos neko da njega ozbiljno shvaca?
fac-austria salzburg. 1.500 ultrasa austrije sinoc u becu na playoffsima za ulazak u drugu ligu, svaka im cast

fac-austria salzburg. 1.500 ultrasa austrije sinoc u becu na playoffsima za ulazak u drugu ligu, svaka im cast

Ja ne kontam ove Poljake, na ovim utrkama motocikala (speedway) oni navijaju i prave koreografije, zna li neko nesta vise o tome?
Ovim navijacima Autria S, samo mogu reci svaka cast.....
Ovim navijacima Autria S, samo mogu reci svaka cast.....

Sreca pa je Ojler mlad umro...
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/2 ... 62014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
U Brazilu protesti protiv SP..slika specijalci VS protestant GAMAD

Pobjeda je bolja od orgazma!
A.C.A.B.
[youtube][/youtube]
- IlProfessore
- Kontakt:
Znam da je zabranjena diskusija o domaćoj sceni ali bih bio zahvalan ukoliko bi mi neko odgovorio da li je istina da je splitska torcida bila učesnik ovih protesta u brazilu protiv SP-a i policije, i ako jeste, da li ima nekih klipova, slika bilo šta, da mi neko pošalje na pp. Ako post krši pravila ovog pdf-a, nek' ga modovi izbrišu, unaprijed se izvinjavam. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.