Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
MAN UTD nije nikad dovodio igrače kada su bili na turneji ako budu koga dovodili onda će doći kada se vrate u Europu.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Glasao DA.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
sve objasnjavatrxel je napisao/la:![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
+1Cartman je napisao/la:Glasao DA.![]()
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Pravi potez Uniteda sto su procurili da je Chelsea ponudio i igrace.
Nije vazno je li istina, vazno je da su tako stvorili probleme unutar Chelseaa, kao sto oni probaju nama stvorit. Vidit cemo ko ce izvuc deblji kraj u ovom ratu.
A mislim da je Fergusonu sad pravo zao sto je se povukao, on bi uzivao u ovoj situaciju.

A mislim da je Fergusonu sad pravo zao sto je se povukao, on bi uzivao u ovoj situaciju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moyes izgleda govori Klingonski

"Unless I was speaking Double Dutch last week, we said Wayne Rooney is not for sale.
"It's hard to keep repeating myself but I will. Wayne is a Manchester United player and it will remain that way."
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
I ja sam glasao da..Razlog,počinje svako malo da izražava neko nezadovoljstvo,a već 2 godine nije najbolji igrač Uniteda i nema naznaka da će to biti i ako ostane..Uzima najveću platu i mislim da nema pravo da postavlja uvjete,naravno ako je tačno ovo što se priča po medijima.Niko nije veći od Uniteda,Ronalda smo pustili kada je bio najbolji igrač svijeta i u najboljim godinama,ne vidim razloga zašto ne bi uradili isto i sa Rooneyem,meni je potpuno svejedno..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
This stat is interesting. Remember this is Mata's best league season as a player and Rooney's worst

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cartman
Matu i njegove igre odlicno poznajem. Dobar je igrac, odlican ako hoces. Al ne bih ga poredio sa Persijem, Aguerom, Bejlom, Suarezom, Jajom Tureom, Vilsirom, Runijem itd.. Smatram da nije ta kategorija.
Runi bi na poziciji napadaca u Celziju zabio golova koliko i Persi.. Druga je stvar sto u Junajtedu ne igra svoju prirodnu poziciju.
Po meni, bila bi greska Runija pustiti u Celzi. Mislim da bi Junajted na taj nacin smanjio sanse za titulu, nebitno da li dosao Mata ili ne. Runi je karizmatican igrac, igrac koji donosi prevagu kada je sve oko (kada je zdrav, spreman i igra svoju poziciju).. Murinjo bi od njega napravio masinu za golove, uvjeren sam u to.
Ako vec zeli da ide, treba ga prodati u inostranstvo ili trampiti sa Arsenalom ili u nekoj ludoj varijanti Liverpulom. Ipak oni nisu konkurentni kao Celzi, mada sam uvjeren da bi Runi JEO protivnike u Arsenalu.
I jos nesto... Ako bi stavili Persija da igra krilo, budite sigurni da bi bio napadan vise od Runija... Da li bi iko ukazao na poziciju koji igra? Runi je nezadovoljan i demotivisan radi uloge koju ima na terenu. I pored toga je odigrao dobru sezonu, u vise navrata pokazao kakav je majstor. Budite sigurni ce u slucaju prelaska u Celzi usporedba sa Matom postati smijesna. Letio bi Runi kad bi ga Murinjo nafurao, a mi znamo da su za to sposobni i Runi i Murinjo.
Nije Mojes budala. Ja ne vjerujem da bi on dao Runija za Matu. Zna se koliko moze, koliko za ekipu znaci Runi a koliko Mata. Razlika je prilicno velika.
Matu i njegove igre odlicno poznajem. Dobar je igrac, odlican ako hoces. Al ne bih ga poredio sa Persijem, Aguerom, Bejlom, Suarezom, Jajom Tureom, Vilsirom, Runijem itd.. Smatram da nije ta kategorija.
Runi bi na poziciji napadaca u Celziju zabio golova koliko i Persi.. Druga je stvar sto u Junajtedu ne igra svoju prirodnu poziciju.
Po meni, bila bi greska Runija pustiti u Celzi. Mislim da bi Junajted na taj nacin smanjio sanse za titulu, nebitno da li dosao Mata ili ne. Runi je karizmatican igrac, igrac koji donosi prevagu kada je sve oko (kada je zdrav, spreman i igra svoju poziciju).. Murinjo bi od njega napravio masinu za golove, uvjeren sam u to.
Ako vec zeli da ide, treba ga prodati u inostranstvo ili trampiti sa Arsenalom ili u nekoj ludoj varijanti Liverpulom. Ipak oni nisu konkurentni kao Celzi, mada sam uvjeren da bi Runi JEO protivnike u Arsenalu.
I jos nesto... Ako bi stavili Persija da igra krilo, budite sigurni da bi bio napadan vise od Runija... Da li bi iko ukazao na poziciju koji igra? Runi je nezadovoljan i demotivisan radi uloge koju ima na terenu. I pored toga je odigrao dobru sezonu, u vise navrata pokazao kakav je majstor. Budite sigurni ce u slucaju prelaska u Celzi usporedba sa Matom postati smijesna. Letio bi Runi kad bi ga Murinjo nafurao, a mi znamo da su za to sposobni i Runi i Murinjo.
Nije Mojes budala. Ja ne vjerujem da bi on dao Runija za Matu. Zna se koliko moze, koliko za ekipu znaci Runi a koliko Mata. Razlika je prilicno velika.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nema nikakve situacije... iz kluba su jasno odgovorili da nisu ponudili nikakve igrace.Cartman je napisao/la:Pravi potez Uniteda sto su procurili da je Chelsea ponudio i igrace.Nije vazno je li istina, vazno je da su tako stvorili probleme unutar Chelseaa, kao sto oni probaju nama stvorit. Vidit cemo ko ce izvuc deblji kraj u ovom ratu.
Bas ste pokusali zakuhati Chelseau.

pi.
Breaking on Sky Sports: Manchester United chief executive Ed Woodward leaves club's tour of Australia to carry out transfer business
Kuha se nesto
Kuha se nesto

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
+1rio_Ferdy88 je napisao/la:This stat is interesting. Remember this is Mata's best league season as a player and Rooney's worst![]()

Pa vidi se gore procent pobjeda Chelsea bez Mate . Nisu QPR mogli pobjediti bez njega prosle sezone . Usao u najuzi izbor za najboljeg igrača lige . Nije Rooney toliko bolji koliko ti mislis da jest .Valencia je napisao/la: Nije Mojes budala. Ja ne vjerujem da bi on dao Runija za Matu. Zna se koliko moze, koliko za ekipu znaci Runi a koliko Mata. Razlika je prilicno velika.
Kuhaju od pocetka, da hoce servirat` nesto vise...ammarc je napisao/la:Breaking on Sky Sports: Manchester United chief executive Ed Woodward leaves club's tour of Australia to carry out transfer business
Kuha se nesto
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jose Mourinho press conference in Bangkok- Q. Have Chelsea bid for anyone else? Mourinho: "No" Q. So it's Rooney or bust? Mourinho: "yes".
BREAKING: Manchester United chief executive, Ed Woodward has returned back to Manchester to finalise a deal, nothing to do with Wayne Rooney. #Mufc
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
- Kontakt:
Pokušati dovesti Kroosa 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
fellaini ili garay moogu glavu datiEPL je napisao/la:BREAKING: Manchester United chief executive, Ed Woodward has returned back to Manchester to finalise a deal, nothing to do with Wayne Rooney. #Mufc
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.