Cini mi se da je Mirror, ali nije vazno, trolovi su dosli sa pricom da United nema tih 60-70 miliona, sto nije tacno. Drugi je par cipela Levy i Totenham kao druga pregovaracka strana, narvno da bi radije prodali Balea Realu nego li Unitedu, ali prava ponuda bi i to rijesila. Modric je bio skuplji za Engleze, ali niko nije ni htio ponudit cijenu koju je platio Real, i to je cinjenica.BluesForever je napisao/la:Vi svi pricate da United moze dati 50-60 miliona za jednog igraca,svima nama je to jasno(barem meni) ali ne pitate se hoce li Levy i Boas pustiti Balea,Boas je izjavljivao da Bale ostaje u Tottenhamu i ove sezone i iako su tu bile mnoge velike ponude Reala,oni Balea da su htjeli prodat oni bi ga prodali uzeli pare i okrenuli bi se u Tottenhamu dovođenju pojacanja,još treba uzeti u obzir da Tottenham nece prodavati Balea nekom klubu iz EPL,isti je slucaj sa Modricem i vi to dobro znate,bile su vaše ponude kao i naše za njega i Levy nije htio ga prdati klubu iz EPL nego je otišao u Real,a uostalom ako se ne varam ovu navodnu ponudu za Balea je prvi prenio Daily Fail a oni su pouzdani nema šta.
@consigliere ja se nadam odlasku istog, ali uz pristojnu zamjenu, u suprotnom bi to bio uzasan potez.