Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

motty
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la motty » 18 jul 2013, 15:52

BluesForever je napisao/la:Vi svi pricate da United moze dati 50-60 miliona za jednog igraca,svima nama je to jasno(barem meni) ali ne pitate se hoce li Levy i Boas pustiti Balea,Boas je izjavljivao da Bale ostaje u Tottenhamu i ove sezone i iako su tu bile mnoge velike ponude Reala,oni Balea da su htjeli prodat oni bi ga prodali uzeli pare i okrenuli bi se u Tottenhamu dovođenju pojacanja,još treba uzeti u obzir da Tottenham nece prodavati Balea nekom klubu iz EPL,isti je slucaj sa Modricem i vi to dobro znate,bile su vaše ponude kao i naše za njega i Levy nije htio ga prdati klubu iz EPL nego je otišao u Real,a uostalom ako se ne varam ovu navodnu ponudu za Balea je prvi prenio Daily Fail a oni su pouzdani nema šta. ;)
Cini mi se da je Mirror, ali nije vazno, trolovi su dosli sa pricom da United nema tih 60-70 miliona, sto nije tacno. Drugi je par cipela Levy i Totenham kao druga pregovaracka strana, narvno da bi radije prodali Balea Realu nego li Unitedu, ali prava ponuda bi i to rijesila. Modric je bio skuplji za Engleze, ali niko nije ni htio ponudit cijenu koju je platio Real, i to je cinjenica.

@consigliere ja se nadam odlasku istog, ali uz pristojnu zamjenu, u suprotnom bi to bio uzasan potez.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 18 jul 2013, 15:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:još treba uzeti u obzir da Tottenham nece prodavati Balea nekom klubu iz EPL,isti je slucaj sa Modricem i vi to dobro znate,bile su vaše ponude kao i naše za njega i Levy nije htio ga prdati klubu iz EPL nego je otišao u Real,a uostalom ako se ne varam ovu navodnu ponudu za Balea je prvi prenio Daily Fail a oni su pouzdani nema šta. ;)
Isti je bio slučaj i sa Berbom i Carrickom, pa su opet došli u United ;)

A znači Spursi ne bi pustili Balea nekom klubu iz Prema (iako im United i nije toliki rival jer oni ganjanju LP, a United titulu), a Chelsea u isto vrijeme traži od Uniteda da puste Rooneya iako su im oni direktni konkurenti za titulu :roll: :mrgreen:
Krivo zboris kralju,mi ne trazimo uopšte od Uniteda da PUSTE Rooneya,nego Rooney je nezadovoljan u Unitedu(ne znam zbog cega) i zeli otici,i mi cemo poslati ponudu da ga pokušamo dovesti,jer i sam Mou je izjavio mi cemo poslati ponudu Unitedu a sve je na njima da li ce ga pustiti,jer Rooney je njihov igrac rekao je Mou,neznam stavrno otkud ti to da mi trazimo i vrsimo neki pritisak na vas da pustite Rooneya. :roll:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2013, 16:03

BluesForever je napisao/la: Krivo zboris kralju,mi ne trazimo uopšte od Uniteda da PUSTE Rooneya,nego Rooney je nezadovoljan u Unitedu(ne znam zbog cega) i zeli otici,i mi cemo poslati ponudu da ga pokušamo dovesti,jer i sam Mou je izjavio mi cemo poslati ponudu Unitedu a sve je na njima da li ce ga pustiti,jer Rooney je njihov igrac rekao je Mou,neznam stavrno otkud ti to da mi trazimo i vrsimo neki pritisak na vas da pustite Rooneya. :roll:
Pa čim ste poslali ponudu, znači da tražite da ga United pusti, to sam mislio :mrgreen:

To da li želi otići ili ne, je toliko puta bilo tema diskusija, da je već postalo nezanimljivo govoriti o tome, istina je da je on nezadovoljan svojom ulogom, koju mu je Fergie ponudio, a pošto je Fergie otišao, sada je sve ne njemu i Moyesu da izglade te nesporazume, a Moyes je više puta ponovio da nema namjeru prodati Rooneya, tako da bi tu morala doći neka baš ogromna ponuda (50 ili nešto mil) pa da se desi promjena tog stava :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 jul 2013, 16:12

I to odlicno je rekao moyes :D trebat ce mu rooney ukoliko se rvp povrijedi :mrgreen:

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta

crybaby
Kontakt:

Post Postao/la crybaby » 18 jul 2013, 16:48

BluesForever je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:još treba uzeti u obzir da Tottenham nece prodavati Balea nekom klubu iz EPL,isti je slucaj sa Modricem i vi to dobro znate,bile su vaše ponude kao i naše za njega i Levy nije htio ga prdati klubu iz EPL nego je otišao u Real,a uostalom ako se ne varam ovu navodnu ponudu za Balea je prvi prenio Daily Fail a oni su pouzdani nema šta. ;)

A znači Spursi ne bi pustili Balea nekom klubu iz Prema (iako im United i nije toliki rival jer oni ganjanju LP, a United titulu), a Chelsea u isto vrijeme traži od Uniteda da puste Rooneya iako su im oni direktni konkurenti za titulu :roll: :mrgreen:
Krivo zboris kralju,mi ne trazimo uopšte od Uniteda da PUSTE Rooneya,nego Rooney je nezadovoljan u Unitedu(ne znam zbog cega) i zeli otici,i mi cemo poslati ponudu da ga pokušamo dovesti,jer i sam Mou je izjavio mi cemo poslati ponudu Unitedu a sve je na njima da li ce ga pustiti,jer Rooney je njihov igrac rekao je Mou,neznam stavrno otkud ti to da mi trazimo i vrsimo neki pritisak na vas da pustite Rooneya. :roll:
Bit ce i Bale nezadovoljan u Spursima(iz nekog razloga) i zeljet ce da ode ako mu Moyes ponudi,recimo,Runijevih 250k sedmicno :D
Bolje dati za Bejla 60-70 mil,nego dovesti 3 solidna igraca od po 20 miliona.Dakle Bejl i sto se mene tice transfer rok je zavrsen 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 jul 2013, 17:39

Sta ste ovo opasno zagrizli za Fabregasa ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 jul 2013, 17:45

Samo sto te dviej krampe nije htio Real, ako Balea pusti Totenhem to ce onda sigurno znaciti da ode u Real a ako Real nije zainteresovan (u sta sumnjam) tek onda je United prvi favorit...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2013, 17:52

BigBigBang je napisao/la: Samo sto te dviej krampe nije htio Real, ako Balea pusti Totenhem to ce onda sigurno znaciti da ode u Real a ako Real nije zainteresovan (u sta sumnjam) tek onda je United prvi favorit...
Ovdje i govorim o klubovima iz Prema, naravno da će Real imati veće šanse, iako se tu i Bale pita dosta toga :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 jul 2013, 18:15

Ma vjerujem da je bejlu da ode u klub sa vecim ambicijama. Iako je espn prenosio vec da je izjavio kako preferira vise spanski nego engleski fudbal. Nevjerujem da ce to biti toliko bitno, samo neka neko lupi dobru svotu i dolazi.
Iako mislim da nece nigdje iz tottenhama ( ovo znaci da hejtam, objasnit ce vam rio )

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2013, 18:23

soxx je napisao/la: Iako mislim da nece nigdje iz tottenhama ( ovo znaci da hejtam, objasnit ce vam rio )
Plavac=Hejter :mrgreen:

Jel dobro objašnjenje :mrgreen:

A mislim da su jedine realne opcije za Balea Real i United (Real nešto više :mrgreen: ), ne vjerujem da bi on prihvatio PSG, Monaco i te slične :?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jul 2013, 18:23

soxx je napisao/la:Ma vjerujem da je bejlu da ode u klub sa vecim ambicijama. Iako je espn prenosio vec da je izjavio kako preferira vise spanski nego engleski fudbal. Nevjerujem da ce to biti toliko bitno, samo neka neko lupi dobru svotu i dolazi.
Iako mislim da nece nigdje iz tottenhama ( ovo znaci da hejtam, objasnit ce vam rio )
Jel` mozes samo naci tu izjavu gdje on govori kako vise preferira Spanjolski fudbal? Volio bih je procitati, ako nije problem. ;) Tesko da je istina, ipak je to Welsanin za kojeg je sve pocelo na Otoku, malo njih voli dalje od "svoje avlije".

A fkt vam je debilna rasprava. Ko ima vise sanse da dovede Balea. Real ili United i onda krenu neki cudni argumenti ili cak i recenice bez istih. Manite se gluposti, i United i Real imaju apsolutno jednake sanse za dovodjenje. Nude iste uslove uz lov na sve moguce trofeje, uostalom i drugi veliki klubovi koji se, bar prema pisanju medija, ne interesuju za Balea. Cekajte da vidimo kako ce se prica zavrsiti pa onda nek` se jedni nasladjuju a drugi nek` zaobilaze temu. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 jul 2013, 00:56

Ode Rooney, neće doći Bale,

United će opet morati sa Andersonom i Scholesom osvojiti Prem.

Hejteri na aparatima :(

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 jul 2013, 01:02

Rooney88 je napisao/la:
soxx je napisao/la:Ma vjerujem da je bejlu da ode u klub sa vecim ambicijama. Iako je espn prenosio vec da je izjavio kako preferira vise spanski nego engleski fudbal. Nevjerujem da ce to biti toliko bitno, samo neka neko lupi dobru svotu i dolazi.
Jel` mozes samo naci tu izjavu gdje on govori kako vise preferira Spanjolski fudbal? Volio bih je procitati, ako nije problem. ;) Tesko da je istina, ipak je to Welsanin za kojeg je sve pocelo na Otoku, malo njih voli dalje od "svoje avlije".

A fkt vam je debilna rasprava. Ko ima vise sanse da dovede Balea. Real ili United i onda krenu neki cudni argumenti ili cak i recenice bez istih. Manite se gluposti, i United i Real imaju apsolutno jednake sanse za dovodjenje. Nude iste uslove uz lov na sve moguce trofeje, uostalom i drugi veliki klubovi koji se, bar prema pisanju medija, ne interesuju za Balea. Cekajte da vidimo kako ce se prica zavrsiti pa onda nek` se jedni nasladjuju a drugi nek` zaobilaze temu. ;)
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/217983.html#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo boldano ako si mislio na mene a kontam da nisi al cu opet reci.
Ja nigdje nisam rekao ko ima vece sanse, ko ponudi svotu njegov je ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 jul 2013, 01:42

Rooney,

Nazalost, Bejl je u vise navrata izjavio kako preferira Primeru. Mislim da nije tesko izguglati. Vec dugo se on 'nabacuje' Barsi i Realu.

Ako ga Real bude htio masno platiti, vjerujem da ce ga i dovesti. Manco Real moze nadjacati iskljucivo lovom. Real se vec dosta potrosio. Ne znam da li raspolazu sa tako velikom lovom da bi doveli i Bejla.

Mada, lijepa rijec i ambiciozan plan uvijek mogu okrenuti stvari u kontra pravcu :).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 jul 2013, 08:50

Napokon nesto konkretno

na sinocnoj konferenciji Moyes potvrdio da zeli Fabregasa i da je Ed Woodward otisao u englesku po tom pitanju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 19 jul 2013, 09:37

Više nema tajni: MOYES ŽELI FABREGASA!

Više to nije špekulacija. Moyes je na press konferenciji koju je održao u Australiji kasno sinoć po našem vremenu priznao novinarima da želi veznjaka Barcelone:

"U kontaktu sam sa izvršnim direktorom (bivšim potpredsjednikom Edom Woodwardom). On se trenutno bavi time. Nadam se da ću znati nešto više o tome narednog dana. Trenutno je ponoć u Engleskoj."

Moyes je još jednom kategorično odbio mogućnost prodaje Waynea Rooneya.

Fino, fino :)
Manchester United!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 19 jul 2013, 09:50

Sto se tiče Fabregasa ,ako su rekli da nije na prodaju čisto sumnjam da će ga dati pa i za cifru od nekih 30-40 mil..
a Bale-a vjerovatno nisu jos ni planirali ,to su za sada medijske bombe...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 19 jul 2013, 09:54

Ne vjerujem da bi Moyes iznosio ovo u javnost da zna da ne moze dovest Fabregasa .
Glory Glory Man United !!! :D

MancoBoy
Kontakt:

Post Postao/la MancoBoy » 19 jul 2013, 09:58

i rony neka ostane nadam se a ako ne pa brat bratu vrijedi 50 miliona nek prica ko sta hoce...ak se za npr pastorea plati 40 miliona onda i roony vriedi bar 50mi..al e nadam da ostaje..mada oono sa chelsiom i matom ne bi bilo lose..nek nam daju matu i jos ba 30 miliona hahah... ja ne znam sto al mislim dab bale mogao doci kod nas u naredim danima..ec duze vrijeme mojs govori kako ima love koliko hoce...a i mislim da ce fabregas doci..sam mojs je rekao da nam je slabasan srednji red i izgubii smo tiaga e necemo fabregasa..i haj i taj bejl a malo naucne fantastike pa nek dode i Ronaldo...Fabregas bel ronaldo roony van persi..hahah...dali bi bar 840 pogodaka po sezoni hahaha... moze i Ronaldo 50 pogodaka,rony 20 persi 35..bejl 30..fabregas 15..haha ja zadovoljan))

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 19 jul 2013, 09:59

Nekako mi je ovo amaterski od Moyesa...ne mozes tek tako javno reci da saljete ponudu za fabregasa, sad i barca zna da ga zelite i moze vam nabiti cijenu kakvu hoce. :lol:

mada prvenstveno mislim da nakon thiaga barca vise nece prodavati igrace, pogotovo veznjake.
pi.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.