Ne bih da umanjujem pobjedu ali ovo nije mjerilo naše snage. Za kraj evo jedna speculation od mene

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Wilshere zadnji vezni, a Monreal ode na krilo.nedim1993 je napisao/la:ode nama wilshere na zadnjeg veznog eto vidjet ćete.. Igrao je tu čitavu utakmicu, šutevi su bili zatvoreni sa distance skroz .
meni se sviđa onakva sreda sa njim i ramzijem, samo ne znam , imam osjećaj da cazorlu guši igra na krilu, a vidi se da je frajer yebeni genije
OMGSeaman je napisao/la:Ova utakmica je nista pokazala jer ovi turci su teza saka jada.lukovi imaju problema sa snagom.2 gol ramseya cist gol majmuna demirela.3gol penal nije niti bio.pobjeda na iskustvo.ko zna sto bi bilo da je protivnik igro agresivno i na niz.jenkison za **** stoji od igraca previse i dopusta prevuse centarsuteva.nadam se da ce senilac na klupi dovestnajmanje 2~3 igraca.iako ih treba i vise
Ja bih napravio repliku pa napisao da Rekordmeistera večeras nećemo vidjeti, čuti ili pročitati post na ovoj temi.Rekordmeister je napisao/la:Mislim da cemo sutra vece u ova doba citati o ostavci Wengera,Fener ce vam pomoci u tom...
Ae, da vidimo čime će da nas iznenadiRenato @th14Renato 4m
Wenger “The transfer market starts for me now & a lot of activity will happen between now & September 2.”
šteta a bio je mladHenderson je napisao/la:Ja bih napravio repliku pa napisao da Rekordmeistera večeras nećemo vidjeti, čuti ili pročitati post na ovoj temi.Rekordmeister je napisao/la:Mislim da cemo sutra vece u ova doba citati o ostavci Wengera,Fener ce vam pomoci u tom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.