Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kaze Wenger prica oko Suareza gotova, sto znaci da bi drug Rockgreska mogao biti upravu. Dobro su poznate ove Wengerove igrice. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Marsal
- Kontakt:
Arsene Wenger je izjavio da se Laurent Koscielny trenutno nalazi u bolnici nakon što ga je, nezgodnim startom, ozlijedio Pierre Webo na večerašnjoj utakmici!
Nakon što je medicinsko osoblje izvelo Koscielnog izvan terena, ustanovili su da je to jedna od najgorih posjekotina koju su vidjeli.
Čak se i sam Wenger osvrnuo na ozljedu: "On je u bolnici. Liječnici trebaju provjeriti ima li ijedna slomljena kost. Lubanja mu je napukla i rana je veoma duboka. Nadamo se da ćemo imati više vijesti uskoro!"

Samo žuti za ovo, e moj sudija tele jedno.
Nakon što je medicinsko osoblje izvelo Koscielnog izvan terena, ustanovili su da je to jedna od najgorih posjekotina koju su vidjeli.
Čak se i sam Wenger osvrnuo na ozljedu: "On je u bolnici. Liječnici trebaju provjeriti ima li ijedna slomljena kost. Lubanja mu je napukla i rana je veoma duboka. Nadamo se da ćemo imati više vijesti uskoro!"

Samo žuti za ovo, e moj sudija tele jedno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Treba ovo naknadno kazniti. Suspenzija, i to duza.
Ovakve igrace bi ja dozivotno odstranio sa terena. Mogao ga je ubiti.
Sirovnia jedna j@bena.
Sirovnia jedna j@bena.
Nije bilo nikakve namjere,odmah je podigao ruku...10000X je opasnije bilo kad je Hafiz,opalio Terry-a...SamoZeljo je napisao/la:Treba ovo naknadno kazniti. Suspenzija, i to duza.
Sirovnia jedna j@bena.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Dosao mu iza ledja Kos, nije Webo toliko kriv, jer ga nije ni video, ali jeste bio neoprezan.
Arsenal are working on deals to sign Real Madrid pair Karim Benzema and Angel Di Maria.!
- BBC.co.uk -
- BBC.co.uk -
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Di Maria bi dobro dosao. Ali mene brine sto se ne povezuju sa defanzivnim igracima.
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ko ce u Realu igrat' spica? Morata?
Sto se tice Di Marije - precijenjen igrac. Za te pare (mislim da su ga mediji "selili" na OT i to za 30 miliona) se moze i bolje proci. Najslicniji je Robbenu (koriste jednu nogu), s tim da ga Robben moze uciti fudbalu.
Jucer Casillas, danas Benzema i Di Maria. Sutra Ronaldo i Ramos i mediji su povezali sve zivo sa Arsenalom.
Sto se tice Di Marije - precijenjen igrac. Za te pare (mislim da su ga mediji "selili" na OT i to za 30 miliona) se moze i bolje proci. Najslicniji je Robbenu (koriste jednu nogu), s tim da ga Robben moze uciti fudbalu.
Jucer Casillas, danas Benzema i Di Maria. Sutra Ronaldo i Ramos i mediji su povezali sve zivo sa Arsenalom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mozda Di Maria i jeste precijenjen, ali sumnjam da je gori od Walcotta, a u zadnje vrijeme i Cazorle.
Celik!3,2,2.

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Oni u paru ne bi dosli ispod 60 miliona,tako da ne vjerujem da bi se ovo moglo realizirat
Ja bih uzeo Benzemu 
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Ziv covjek. Tako i izgleda. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma jasta je. Walcott moze igrati i napadaca, uostalom prosle sezone je i bio najbolji strijelac. Sad, druga stvar je sto ga ti ne mirises i sto si cak i prosle sezone trpao Girouda ispred Walcotta iako to nije bio slucaj (ako cemo realno sagledati stvari). Di Maria je dizelas, "staromodni" fudbaler koji iskljucivo koristi lijevu nogu. Ne znam, cinjenica je da se Arsenal fakat treba pojacati, ali da se ja pitam ne bih bacao pare na ovakve igrace. S druge strane, ne bih se okretao ni precijenjenim engleskim "talentima". Jbg, uvijek se moze "izroviti" neki igrac, posebno ukoliko si jak u tom poslu k'o cjelokupna skautska sluzba Arsenala.AllGunsBlazing je napisao/la:Mozda Di Maria i jeste precijenjen, ali sumnjam da je gori od Walcotta, a u zadnje vrijeme i Cazorle.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Pojavljivanjem novih "glumaca" predstava postaje sve zanimljivija i zanimljivija. 
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Al ko ima da se sad dovede uz velike cijene igraca, i wenerovu skrtost tesko da se moze naci igrac za Arsenala, kakav je onaj grizman iz sosjedada, meni se cini da nije los
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Walcott ima statistiku, ali nema igre. On je nevidljiv. Evo danas asistencija i izboren penal, a nista nije uradio. I na stranu sve, ne pomaze u odbrani i ne trudi se, da to radi bio bi mnogo bolji igrac.
Celik!3,2,2.
Zar cemo uopste porediti Walcotta i Di Mariu ??? Naravno da bi dobro dosao Di Maria kada i nemate krila normalna, a za Benza zna se, ionako ne treba ici sa jednim krstenim napadacem na celu sezonu. Ako Wenger dovede ovu dvojicu ne morate se zaliti, dobar je to posao, samo da ih ne preplati.
Mada, Real ostaje onda bez napadaca, ustvari ne ostaje, krecu po Sulju onda...
Mada, Real ostaje onda bez napadaca, ustvari ne ostaje, krecu po Sulju onda...
- arsengunner
- Kontakt:
Dobro je ćaća reko " sve sto dolazi sa vana je par hiljada puta bolje od Arsenalovih igrača"
Poslije Ville ljudi umire od dragosti da seru na Wengera i pisu mu transfere i moguce i nemoguce,poslije Fenjera kazu osrednji engleski tim dobio slabasni turski..ovo negovorim vama, al bijes se skupila i samo zelim da kazem MRŠ od Arsenala više gamad jedna
Poslije Ville ljudi umire od dragosti da seru na Wengera i pisu mu transfere i moguce i nemoguce,poslije Fenjera kazu osrednji engleski tim dobio slabasni turski..ovo negovorim vama, al bijes se skupila i samo zelim da kazem MRŠ od Arsenala više gamad jedna
Samo WENGER istina je!!!
Ali ne mogu da vjerujem da niko od vas nije pohvalio Jenkinsona koji je takodje imao odlicnu utakmicu?!?!?!?!
Konacno je igrao a da nije bio u grcu. Niko ni da spomene onaj njegov sut u 93 minuti kada umalo ne povisi na 0-4...
Kako ste svi nepravedni prema njemu?
Ali neka povraticete sve lose rijeci za njega ko i za Ramseya!
PS:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... riker.html
Jedan od ozbiljnijih portala prenosi, ja i nisam oduseveljen
PS:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako je to istina, onda mi zvuci logicno, on u Arsenal a Suarez u Madrid. Sto naravno nije za pohvaliti jer ce oni Suareza platiti malo vise a bolji je duplo vise.Gunner4 je napisao/la:PS:
Ma, neko ce doci. Bar 2-3 igraca. Jednostavno mora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.