Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 22 avg 2013, 00:22

Kaze Wenger prica oko Suareza gotova, sto znaci da bi drug Rockgreska mogao biti upravu. Dobro su poznate ove Wengerove igrice. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 avg 2013, 00:42

Arsene Wenger je izjavio da se Laurent Koscielny trenutno nalazi u bolnici nakon što ga je, nezgodnim startom, ozlijedio Pierre Webo na večerašnjoj utakmici!

Nakon što je medicinsko osoblje izvelo Koscielnog izvan terena, ustanovili su da je to jedna od najgorih posjekotina koju su vidjeli.

Čak se i sam Wenger osvrnuo na ozljedu: "On je u bolnici. Liječnici trebaju provjeriti ima li ijedna slomljena kost. Lubanja mu je napukla i rana je veoma duboka. Nadamo se da ćemo imati više vijesti uskoro!"

slika

Samo žuti za ovo, e moj sudija tele jedno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 avg 2013, 00:47

Treba ovo naknadno kazniti. Suspenzija, i to duza.
Ovakve igrace bi ja dozivotno odstranio sa terena. Mogao ga je ubiti.
Sirovnia jedna j@bena.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 22 avg 2013, 00:49

SamoZeljo je napisao/la:Treba ovo naknadno kazniti. Suspenzija, i to duza.
Ovakve igrace bi ja dozivotno odstranio sa terena. Mogao ga je ubiti.
Sirovnia jedna j@bena.
Nije bilo nikakve namjere,odmah je podigao ruku...10000X je opasnije bilo kad je Hafiz,opalio Terry-a... :arrow:
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 00:51

Dosao mu iza ledja Kos, nije Webo toliko kriv, jer ga nije ni video, ali jeste bio neoprezan.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 avg 2013, 00:55

Arsenal are working on deals to sign Real Madrid pair Karim Benzema and Angel Di Maria.!

- BBC.co.uk -
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 avg 2013, 00:58

Di Maria bi dobro dosao. Ali mene brine sto se ne povezuju sa defanzivnim igracima.
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2013, 01:00

Pa ko ce u Realu igrat' spica? Morata? :?

Sto se tice Di Marije - precijenjen igrac. Za te pare (mislim da su ga mediji "selili" na OT i to za 30 miliona) se moze i bolje proci. Najslicniji je Robbenu (koriste jednu nogu), s tim da ga Robben moze uciti fudbalu.

Jucer Casillas, danas Benzema i Di Maria. Sutra Ronaldo i Ramos i mediji su povezali sve zivo sa Arsenalom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 avg 2013, 01:02

Mozda Di Maria i jeste precijenjen, ali sumnjam da je gori od Walcotta, a u zadnje vrijeme i Cazorle.
Celik!3,2,2.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 avg 2013, 01:04

slika
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 22 avg 2013, 01:06

Oni u paru ne bi dosli ispod 60 miliona,tako da ne vjerujem da bi se ovo moglo realizirat :? Ja bih uzeo Benzemu :mrgreen:
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 avg 2013, 01:06

Ziv covjek. Tako i izgleda. :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2013, 01:09

AllGunsBlazing je napisao/la:Mozda Di Maria i jeste precijenjen, ali sumnjam da je gori od Walcotta, a u zadnje vrijeme i Cazorle.
Ma jasta je. Walcott moze igrati i napadaca, uostalom prosle sezone je i bio najbolji strijelac. Sad, druga stvar je sto ga ti ne mirises i sto si cak i prosle sezone trpao Girouda ispred Walcotta iako to nije bio slucaj (ako cemo realno sagledati stvari). Di Maria je dizelas, "staromodni" fudbaler koji iskljucivo koristi lijevu nogu. Ne znam, cinjenica je da se Arsenal fakat treba pojacati, ali da se ja pitam ne bih bacao pare na ovakve igrace. S druge strane, ne bih se okretao ni precijenjenim engleskim "talentima". Jbg, uvijek se moze "izroviti" neki igrac, posebno ukoliko si jak u tom poslu k'o cjelokupna skautska sluzba Arsenala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 22 avg 2013, 01:10

Pojavljivanjem novih "glumaca" predstava postaje sve zanimljivija i zanimljivija. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 avg 2013, 01:11

Al ko ima da se sad dovede uz velike cijene igraca, i wenerovu skrtost tesko da se moze naci igrac za Arsenala, kakav je onaj grizman iz sosjedada, meni se cini da nije los
— Tony Adams.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 avg 2013, 01:13

Walcott ima statistiku, ali nema igre. On je nevidljiv. Evo danas asistencija i izboren penal, a nista nije uradio. I na stranu sve, ne pomaze u odbrani i ne trudi se, da to radi bio bi mnogo bolji igrac.
Celik!3,2,2.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 01:29

Zar cemo uopste porediti Walcotta i Di Mariu ??? Naravno da bi dobro dosao Di Maria kada i nemate krila normalna, a za Benza zna se, ionako ne treba ici sa jednim krstenim napadacem na celu sezonu. Ako Wenger dovede ovu dvojicu ne morate se zaliti, dobar je to posao, samo da ih ne preplati.

Mada, Real ostaje onda bez napadaca, ustvari ne ostaje, krecu po Sulju onda... :?

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 22 avg 2013, 01:32

Dobro je ćaća reko " sve sto dolazi sa vana je par hiljada puta bolje od Arsenalovih igrača"
Poslije Ville ljudi umire od dragosti da seru na Wengera i pisu mu transfere i moguce i nemoguce,poslije Fenjera kazu osrednji engleski tim dobio slabasni turski..ovo negovorim vama, al bijes se skupila i samo zelim da kazem MRŠ od Arsenala više gamad jedna
Samo WENGER istina je!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 22 avg 2013, 04:13

Ali ne mogu da vjerujem da niko od vas nije pohvalio Jenkinsona koji je takodje imao odlicnu utakmicu?!?!?!?! :? Konacno je igrao a da nije bio u grcu. Niko ni da spomene onaj njegov sut u 93 minuti kada umalo ne povisi na 0-4... :? Kako ste svi nepravedni prema njemu? :evil: Ali neka povraticete sve lose rijeci za njega ko i za Ramseya! :evil: :evil:

PS:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... riker.html

Jedan od ozbiljnijih portala prenosi, ja i nisam oduseveljen
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 avg 2013, 04:17

Gunner4 je napisao/la:PS:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... riker.html

Jedan od ozbiljnijih portala prenosi, ja i nisam oduseveljen
Ako je to istina, onda mi zvuci logicno, on u Arsenal a Suarez u Madrid. Sto naravno nije za pohvaliti jer ce oni Suareza platiti malo vise a bolji je duplo vise.

Ma, neko ce doci. Bar 2-3 igraca. Jednostavno mora.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.