Otkad Lešinari igraju Premijer ligu, još i, da bude gore po njih, Bosne i Hercegovine?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nije prica o navijacima, vec o klubu.High je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
**** ti Benjo mater. Neces tako ces pricati o jednom od najvecih ljudi u bosanskoj historji, rahmetli SAFETU ISOVICU. Stidi se retardu maloumni.UltrasNotRed je napisao/la:Njemu nije bio um ok. Jednostavno je zivio u zajednici koja je vukla na gej stranu. Njegovo postojanje je iskljucivo radi toga sto njegov otac nije imao hrabrost reci da je gej, pa se ozenio i napravio sina da otkloni svu sumnju. Vjerujem da mu nije bilo lako i nije cudo sto je takve gluposti govorio.Monci je napisao/la:Udruženje bordo prijatelji.....jedan od osnivača Benjamin Isović sin rahmetli Safeta legende sevdaha...
G.Isoviću kao jedan od osnivača bp, i vatreni navijač fk sarajvo, možete li nam reći molim Vas koji je po Vama najveći uspjeh vašeg kluba u istoriji?
Benja: " Pa bilo je mnogo uspjeha u našoj slavnoooj istoriji, ali kao najznačajniji izdvojio bih ispadanje Želje u polufinalu kupa uefa od Videotona....vjerujte mi srce mi nikad nije bilo punije..."
Amer Dupovac!
Ma prijatelju ja samo kazem ono sto sam vidio neposrednim opazanjem. Nisam neki ultra navijac, ne idem po gostovanjima i slicno, ali volim svoj klub, i pratim. Volim realnost prvenstveno, a postenje cijenim. Ja nemogu reci recimo za Slobodine navijače da su "ovakvi ili onakvi". Ljudi izgubise 0:3 u Tuzli. Pljeskom ispratise i nase i svoje. Bez uvreda na rasnoj osnovi (Ajayi), bez uvreda na nacionalnoj osnovi. To je draz sporta. Da spaja ljude a ne razdvaja. PozzHigh je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Rope dobar lik pravo. Rope 

High je napisao/la:U povijesti postoje narodi, zajedno s njima i migracije koje su preduvjet širenja jezika koji se, naknadno, upisuje u druge regije. Nije to teško shvatiti. Ovdje sam od 2008. i moram ti priznati da si najlakši insan po kojem se urinira. Sam se postaviš. Budi mi poselamljen.Sloki je napisao/la:Bosna je okupirala islamsku zemlju, kao i sto je bosanski okupatorski jezik kojim mi Bosanci tjeramo vas muslimane da pricate na njemu umjesto na vasem maternjem arapskom kuknjavaHigh je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.
Tako si napisao u drugoj temi, da je bosanski okupatorski jezik

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pero prava duša, šmrc
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloki je napisao/la:Bosna je okupirala islamsku zemlju, kao i sto je bosanski okupatorski jezik kojim mi Bosanci tjeramo vas muslimane da pricate na njemu umjesto na vasem maternjem arapskom kuknjavaHigh je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.
Tako si napisao u drugoj temi, da je bosanski okupatorski jezik
Zasto mrzis sve ljude koji nisu kao ti? Zasto konstantno pricas i spominjes muslimane i namjerno prebacujes svoj fasizam na normalnu temu? Ljudi te prskaju i dan i noc a tebi se vokabular sastoji od 3 rijeci: musliman, islam i kalifat. Odgovori nekad nekome argumentovano, ovako te svi ismijavaju jer si bolestan i jer bolesno mrzis sve ljude koji nisu zatucane seljacine kao ti. Moras shvatiti da ovdje ima ljudi koji nisu odrasli sa bikovima kao ti i koji imaju druga, zdravija razmisljanja a to je postovanje svih ljudi i multietnicnost. Prestani vise pisati o **** vjeri na sportskom forumu idiote, prestani biti zatucana seljacina, fasista i islamofob.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Dobro. Istina boli. Jedan od najvecih ljudi je volio isti spol. Sto je tu lose?Rahma je napisao/la:**** ti Benjo mater. Neces tako ces pricati o jednom od najvecih ljudi u bosanskoj historji, rahmetli SAFETU ISOVICU. Stidi se retardu maloumni.UltrasNotRed je napisao/la:Njemu nije bio um ok. Jednostavno je zivio u zajednici koja je vukla na gej stranu. Njegovo postojanje je iskljucivo radi toga sto njegov otac nije imao hrabrost reci da je gej, pa se ozenio i napravio sina da otkloni svu sumnju. Vjerujem da mu nije bilo lako i nije cudo sto je takve gluposti govorio.Monci je napisao/la:Udruženje bordo prijatelji.....jedan od osnivača Benjamin Isović sin rahmetli Safeta legende sevdaha...
G.Isoviću kao jedan od osnivača bp, i vatreni navijač fk sarajvo, možete li nam reći molim Vas koji je po Vama najveći uspjeh vašeg kluba u istoriji?
Benja: " Pa bilo je mnogo uspjeha u našoj slavnoooj istoriji, ali kao najznačajniji izdvojio bih ispadanje Želje u polufinalu kupa uefa od Videotona....vjerujte mi srce mi nikad nije bilo punije..."
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Pa Husref vazda kuka na umor a ima jaci igracki kadar.Aerials je napisao/la:Nakon Slavije ćelo je izjavio da ih je stigao umor
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne znam kakva je kod njih situacija, al' kod nas 13-14 ljudi igra cijelu sezonu 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ima Husref jaci kadar, ne bas i siri, mozda 13- 14 bas kvalitetnih. Ali Slobodi je u ligi svaka bitna i teska dok je Celi svaka izlet i svaku igra sa izmjenjenim sastavom i na kraju kad "proda ili pusti" zali se na umorSabinho je napisao/la:Pa Husref vazda kuka na umor a ima jaci igracki kadar.Aerials je napisao/la:Nakon Slavije ćelo je izjavio da ih je stigao umor
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ko je sve danas u prenosu?
Previse su tebe mucili u djetinstvu, zao mi te.UltrasNotRed je napisao/la: Dobro. Istina boli. Jedan od najvecih ljudi je volio isti spol. Sto je tu lose?
Amer Dupovac!
Sve osim utakmice Željeznićar - Rudar. Kažu da im je to nezanimljivo jer je Rudar veliki favorit.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je sve danas u prenosu?

Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[youtube][/youtube]
MortemHz je napisao/la:
Zasto mrzis sve ljude koji nisu kao ti? Zasto konstantno pricas i spominjes muslimane i namjerno prebacujes svoj fasizam na normalnu temu? Ljudi te prskaju i dan i noc a tebi se vokabular sastoji od 3 rijeci: musliman, islam i kalifat. Odgovori nekad nekome argumentovano, ovako te svi ismijavaju jer si bolestan i jer bolesno mrzis sve ljude koji nisu zatucane seljacine kao ti. Moras shvatiti da ovdje ima ljudi koji nisu odrasli sa bikovima kao ti i koji imaju druga, zdravija razmisljanja a to je postovanje svih ljudi i multietnicnost. Prestani vise pisati o **** vjeri na sportskom forumu idiote, prestani biti zatucana seljacina, fasista i islamofob.
Fasisioidne izjave su dolazile samo iz vaseg tabora kao i od tebe, onog koji potencira nejednakost i neravnomjernu raspodjelu javnih prihoda. To je fasizam i diskrimacija. Znam da ste navikli, da je "cool" biti antifasista, samo se vi ne uklapate u taj pojam.
Naravno da je argumentovano, a po vama je neargumentovano jer "sam JA to reko". Svako dupe ima misljenje. Dozu egocentrizma i kompleksa vise vrijednosti koji pokazujete, je na zavidnom nivou.
Nemoj opet da pisemo o multietnicnosti. Napisao sam da vi mrzite sve nesarajevsko a na forumu prelistaj post-ove, upadaju ko balvani u oko, koje ce potkrijepiti moje tvrdnje.
Sarajevsko obiljezavanja neprijatelja je: fasista, seljacina i islamofob a ustvari sami sebe opisuju osim zadnje rijeci, to je pak islamoljub.
Danas cemo vas isprasiti kao partizani te '45-te

Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 07 maj 2016, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nista se jos ne zna. Ma, bit ce udarna vijest, ne moze ti to promaciHigh je napisao/la:Sve osim utakmice Željeznićar - Rudar. Kažu da im je to nezanimljivo jer je Rudar veliki favorit.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je sve danas u prenosu?Šalu nastranu, ne upratih ništa oko suspenzija vaših igrača zbog gluposti u Zenici, je li koji suspendiran?

Ajde balavi dosta avetanja i prosipanja gluposti za danas, vrati se na pašnjak sad.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Kako su ofirni ovi iz Radnika, pred svaku utakmicu koju izgube oni najavljuju neko poštenje i borbu. Haman da imaju pravo dobru intuiciju. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.