Ma nesto i ne vjerujem u to vise.Samo da hoce Cesc da potpise i sto se mene tice prelazni rok nek se zatvori.BoBo89 je napisao/la:BREAKING NEWS:
Britanski tabloid Daily Star iz izvora bliskih igraču otkriva da Bale želi da ide u United.
"Bale je zainteresovan da pređe u United u ovom trenutku. To mu donosi Ligu šampiona, koju već drugu sezonu nema sa Tottenhemom." - tvrdi neimenovani izvor.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Manchester United!
Kakav Bale, džaba se nadati... jedino kad bi Tottenham bio zainteresovan za igrača (Nanija npr.) + nekih 45 miliona max. Onda dovesti još Lukicu za 20-30 miliona i rahat.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bas me zanima kako ce sva ova nasa prica oko transfera zavrsiti. Ako je istina da je potpresjednik Barce rekao da se , uopste, nece razmatrati ponude za Cesca, onda mi nije jasno zasto je David objavio da smo krenuli po njega. Pa nije valjda toliko naivan, da kaze tako nesto, a da prije toga nije ostvaren nikakav kontakt s Barcelonom
.
Ako ni od Cesca ne bude nista, onda se mora otvoreno priznai da nam je nova uprava nesposobna.

Ako ni od Cesca ne bude nista, onda se mora otvoreno priznai da nam je nova uprava nesposobna.
A da popustite vi malo Barcu i njene igrace....sad kad je propala stvar sa Thiagom, hajmo na Cesca navaliti frontalno.EmirSioux89 je napisao/la:Ma nesto i ne vjerujem u to vise.Samo da hoce Cesc da potpise i sto se mene tice prelazni rok nek se zatvori.BoBo89 je napisao/la:BREAKING NEWS:
Britanski tabloid Daily Star iz izvora bliskih igraču otkriva da Bale želi da ide u United.
"Bale je zainteresovan da pređe u United u ovom trenutku. To mu donosi Ligu šampiona, koju već drugu sezonu nema sa Tottenhemom." - tvrdi neimenovani izvor.
Pa daj ba sjašite sa grbače, ima još igrac širom svijeta, mimo Barce...široko vam polje
Zadnja izmjena: 111, dana/u 19 jul 2013, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
111 je napisao/la:A da popustite vi malo Barcu i njene igrace....sad kad je propala stvar sa Thiagom, hajmo na Cesca navaliti frontalno.EmirSioux89 je napisao/la:Ma nesto i ne vjerujem u to vise.Samo da hoce Cesc da potpise i sto se mene tice prelazni rok nek se zatvori.BoBo89 je napisao/la:BREAKING NEWS:
Pa daj ba sjašite sa grbače, ima još igrac širom svijeta, mimo Barce...široko vam polje

Svaka cast za ovo

Nije to nista, poslije Cesca, prelazimo na Mesija.111 je napisao/la: A da popustite vi malo Barcu i njene igrace....sad kad je propala stvar sa Thiagom, hajmo na Cesca navaliti frontalno.

- EmirSioux89
- Kontakt:
E Bože111 je napisao/la:A da popustite vi malo Barcu i njene igrace....sad kad je propala stvar sa Thiagom, hajmo na Cesca navaliti frontalno.EmirSioux89 je napisao/la:Ma nesto i ne vjerujem u to vise.Samo da hoce Cesc da potpise i sto se mene tice prelazni rok nek se zatvori.BoBo89 je napisao/la:BREAKING NEWS:

Manchester United!
Ma nije jarane
Koristite Rosella budalu i na foru dovodite igrace za male pare....Villa za 5 miliona, Thiago najveci talenat za 20, sad se Cesc pominje za 30 milki
jer to nisu normalni transferi, vec ramazanski popusti kod Barce. Sve zbog budale na celu kluba.
Vi bi onog Caricka zacijenili 30 miliona, NC onu lopatu Carolla 40, neki Henderson koštao 25 ...jel tako ili nije.
Nemate mjere
Koristite Rosella budalu i na foru dovodite igrace za male pare....Villa za 5 miliona, Thiago najveci talenat za 20, sad se Cesc pominje za 30 milki

Vi bi onog Caricka zacijenili 30 miliona, NC onu lopatu Carolla 40, neki Henderson koštao 25 ...jel tako ili nije.
Nemate mjere
Pa ćemo i Neymara uzet jer je nesretan u Barci što nije ključna vedeta tima 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Zvao me Moyes rek´o da ti se izvinem i da odustaje111 je napisao/la:A da popustite vi malo Barcu i njene igrace....sad kad je propala stvar sa Thiagom, hajmo na Cesca navaliti frontalno.EmirSioux89 je napisao/la:Ma nesto i ne vjerujem u to vise.Samo da hoce Cesc da potpise i sto se mene tice prelazni rok nek se zatvori.BoBo89 je napisao/la:BREAKING NEWS:

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Rekao Rosell da nikakvu ponudu za Cesca nece ni razmatrati, covek nije na prodaju. A inace, znate da on ima buy back clause i first refusal za Arsenal po ceni od 25m funti ??? Kapiram da je ovo smokescreen za nekog drugog...
Mislim da bacamo vrijeme na Fabregasa, ili nam probaju zamazat oci sa pricom o velikim transferom prije nego sto stigne neki na nivou Gibsona. Ali barem traze pojacanja u veznom, i to je nesto...
A City se vrlo lijepo pojacao. Da je Fergie trener bolio bi me qurac, ali ovako sam sve vise i vise zabrinut za sljedecu sezonu.

A City se vrlo lijepo pojacao. Da je Fergie trener bolio bi me qurac, ali ovako sam sve vise i vise zabrinut za sljedecu sezonu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Idi u Englesku pa se raznesi sa C4 na Wembleyu iz protesta što se nas tiče, put pod noge, ha ja šta si ovdje naš'o iskaljivati frustracije111 je napisao/la:Ma nije jarane
Koristite Rosella budalu i na foru dovodite igrace za male pare....Villa za 5 miliona, Thiago najveci talenat za 20, sad se Cesc pominje za 30 milkijer to nisu normalni transferi, vec ramazanski popusti kod Barce. Sve zbog budale na celu kluba.
Nemate mjere

Ili idi u Barcelonu jer ti je to bliže, pa uzmi pištolj i ubi prvo sebe pa onda Rosella, ionako bi svijet bio bolji bez vas

Paradajz je napisao/la: A inace, znate da on ima buy back clause i first refusal za Arsenal po ceni od 25m funti ??? Kapiram da je ovo smokescreen za nekog drugog...

Ili ova, koja god ti više paše

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
http://www.givemesport.com/360955-garet ... nited-move" onclick="window.open(this.href);return false;RiNo je napisao/la:Kakav Bale, džaba se nadati... jedino kad bi Tottenham bio zainteresovan za igrača (Nanija npr.) + nekih 45 miliona max. Onda dovesti još Lukicu za 20-30 miliona i rahat.
Jašta cu Ryo Ferdy, evo sve trcim da se raznesem, vec sam se opasao explozivomrio_Ferdy88 je napisao/la:Idi u Englesku pa se raznesi sa C4 na Wembleyu iz protesta što se nas tiče, put pod noge, ha ja šta si ovdje naš'o iskaljivati frustracije111 je napisao/la:Ma nije jarane
Koristite Rosella budalu i na foru dovodite igrace za male pare....Villa za 5 miliona, Thiago najveci talenat za 20, sad se Cesc pominje za 30 milkijer to nisu normalni transferi, vec ramazanski popusti kod Barce. Sve zbog budale na celu kluba.
Nemate mjere![]()
![]()
Ili idi u Barcelonu jer ti je to bliže, pa uzmi pištolj i ubi prvo sebe pa onda Rosella, ionako bi svijet bio bolji bez vas![]()
Paradajz je napisao/la: A inace, znate da on ima buy back clause i first refusal za Arsenal po ceni od 25m funti ??? Kapiram da je ovo smokescreen za nekog drugog...![]()
Ili ova, koja god ti više paše![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mi ti halalimo x3111 je napisao/la:
Jašta cu Ryo Ferdy, evo sve trcim da se raznesem, vec sam se opasao explozivom![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ne znam što se nervirate toliko,nije baš jednostavno dovesti kvalitetnog igrača u United,ne zbog finansija i ništa slično tome. United se razlikuje od ostalih klubova po tome što, 'ne daje' velike plate, igrač ne može biti veći od kluba pa da mu se klanja ili nešto slično, igraju takvu taktiku, koja je možda pomalo zastarila ali je se i dalje drži. Ne vjerujem da mislite da se neki zaista dobri igrači ,koji ne odgovaraju Unitedu,mogu uklopiti u takvu taktiku,bez obzira na njihov kvalitet.
Zato što se tiče pojačanja treba shvatiti malo Moyesa i društvo ,ako ima neki igrač koji 'leži' Unitedu a pritom nam je potreban, vjerujem da Moyes to već zna ,nije idiot, nemamo mi šta razbijat' glavu oko toga i đaba se sikirat' svaki prelazni rok. Pojačanja će sigurno biti i to je najbitnije, aa ko će to biti ostaje nam da vidimo i nadamo se da će biti neko koga mi priželjkujemo
Zato što se tiče pojačanja treba shvatiti malo Moyesa i društvo ,ako ima neki igrač koji 'leži' Unitedu a pritom nam je potreban, vjerujem da Moyes to već zna ,nije idiot, nemamo mi šta razbijat' glavu oko toga i đaba se sikirat' svaki prelazni rok. Pojačanja će sigurno biti i to je najbitnije, aa ko će to biti ostaje nam da vidimo i nadamo se da će biti neko koga mi priželjkujemo
Michael Carrick : 20 thousand fans at training tonight, 85k at game tmro, still amazes me the support we have. Thank you, hope we put on a show.
Dobro Rio, ne zna svako... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.