Dečki, ima mjesta za sve.Virtu4l je napisao/la:Ma da, eto sad je svačija, yeb'te se obojica, i ti i mohikanacRokoko87 je napisao/la:Moja kuja je to

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dečki, ima mjesta za sve.Virtu4l je napisao/la:Ma da, eto sad je svačija, yeb'te se obojica, i ti i mohikanacRokoko87 je napisao/la:Moja kuja je to
mohikanac12 je napisao/la:Dečki, ima mjesta za sve.Virtu4l je napisao/la:Ma da, eto sad je svačija, yeb'te se obojica, i ti i mohikanacRokoko87 je napisao/la:Moja kuja je to
Lik se uclanio ovdje, sto mrzi Zelju. Fudbal i neprati.Virtu4l je napisao/la:Treba ga urinirati dan i noć, mjesecima je orgijao po forumu, od Prosinečkog pravio Heynckesa i Mourinha, prozivao, omalovažavao, e sad mu treba svaki dan svršiti u usta, njegovo je samo da zine.samoposmatram je napisao/la:Nemoj te ga previse mogao bi postati opasan za sve u plavoj boji od murije do neba.
Doveli ga neprijatelji BiH na radost mnogih papucara.kontrasviju je napisao/la:Doveli lika kojem su kao uspjeh upisali to što je njegov Azerbejdžan umjesto 6 bodova, osvojio 10 i bio peti u grupi.![]()
Čekaj, polako. Mora i baraž sjebati.Tristan10 je napisao/la:Sto li se sad ne vrte slike Begica i co. Vrtile su se na svim portalima poslije utakmice sa Finskom. Gdje su sad te slike? Prosinecki svakako treba da ide, jer nije uspio zacrtani cilj, a to je drugo mjesto u skupini.
Evo ti racqu. Repka je valjala dok je bio na birou. Sad ga mozes sanjati na klupi.DrFilgud je napisao/la:Skupljaju se lesinari da nam uvale svog propaliteta. Debelo krme treba zamijeniti debelim morzom
Amav 'geneticka inferiornost' OsimDrFilgud je napisao/la:Skupljaju se lesinari da nam uvale svog propaliteta. Debelo krme treba zamijeniti debelim morzom
Vucevich je napisao/la:Amav 'geneticka inferiornost' OsimDrFilgud je napisao/la:Skupljaju se lesinari da nam uvale svog propaliteta. Debelo krme treba zamijeniti debelim morzom
Tako organe povraco, insallah!DrFilgud je napisao/la:Ljudi su navijali protiv reprezentacije zato sto njihov morz nije izabran za selektora![]()
Dno dna, onog najgoreg