Mislim da bi sličan scenario se desio da je preuzeo Milan a to bi zaista bilo poražavajuće iz svih mogućih aspekata. Mada ne mora značiti, ali se ipak ispostavilo da je Pioli puno bolja opcija. Bravo Maldini
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kako fino ide Rangnicku u Unitedu.
Mislim da bi sličan scenario se desio da je preuzeo Milan a to bi zaista bilo poražavajuće iz svih mogućih aspekata. Mada ne mora značiti, ali se ipak ispostavilo da je Pioli puno bolja opcija. Bravo Maldini
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakva steta? Kod nas nije bio dobar a nije prvi primjer da u drugom klubu proigra.meepo je napisao/la: ↑11 feb 2022, 13:17Kakvih 50-55 miliona ? Cijena za njih dvojicu zajedno ce biti 60-70 miliona. Steta sto se Paqueta prodao , ali ako on ode u PSG za 80 miliona onda ce Milan dobiti 12 miliona od tog transfera.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 20:44Kako se razvija situacija za ljetni mercato, Botman i Sanches bi trebali biti prva dva pojačanja Milana. I onako Lille ima neke pade dužan Elliottu. Tako da Milan je za oba igrača u pol poziciji. Posao bi trebao biti vrijedan 50-55M za dva igrača.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nije bilo strpljenja za momka. Ne mozes ocekivati igrača da se za godinu dana skroz prilagodi. I Kessie je bio los jedno vrijeme kao i Leao pa evo uz malo strpljenja su izrasli u odlicne igrace.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pogrešno. Renato od ljeta ulazi u zadnju godinu ugovora i on neće koštati preko 20-25M. A Botman je 30-35M. Na sve to uzmi u obzir fakt da Lille duguje Eliott-u 200M eura. Tako da taj "paket" neće nikad dostići 70M.koraj je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:56Kakva steta? Kod nas nije bio dobar a nije prvi primjer da u drugom klubu proigra.meepo je napisao/la: ↑11 feb 2022, 13:17Kakvih 50-55 miliona ? Cijena za njih dvojicu zajedno ce biti 60-70 miliona. Steta sto se Paqueta prodao , ali ako on ode u PSG za 80 miliona onda ce Milan dobiti 12 miliona od tog transfera.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 20:44Kako se razvija situacija za ljetni mercato, Botman i Sanches bi trebali biti prva dva pojačanja Milana. I onako Lille ima neke pade dužan Elliottu. Tako da Milan je za oba igrača u pol poziciji. Posao bi trebao biti vrijedan 50-55M za dva igrača.
Na sve to, to će ići sve na 2-3 rate kao i 99% dogovora. Naravno ako dođe do tih transfera.
Dalje, Milan je osigurao usluge jednog od najboljih bekova današnjice na još 4 godine. Theo je službeno potpisao.
Ubrzo će to da uradi i Bennacer, zatim Leao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hvalim te bože što se konačno desio neki bitan potpis ugovor, ne računajući one epizode sa Gabbiom, Salamanderom itd.
Svaka čast Theu, taman ide u prilog onima koji krive agente... vidiš kako se lako potpiše, onda kad to hoćeš. I to za razumno povećanje cijene, što je i dalje duplo manje od onoga što je tražio Donaruma i Kessie, a ni po čemu nisu bitniji igrači od Thea.
Idući pod obavezno moraju potpisati Benaser i Leao.
Svaka čast Theu, taman ide u prilog onima koji krive agente... vidiš kako se lako potpiše, onda kad to hoćeš. I to za razumno povećanje cijene, što je i dalje duplo manje od onoga što je tražio Donaruma i Kessie, a ni po čemu nisu bitniji igrači od Thea.
Idući pod obavezno moraju potpisati Benaser i Leao.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Hoće li sada doći onaj moderator što igra menadžera da nam kaže kako on ta produženja odradi za sve bitnije igrače u pet minuta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jesam li te necim uvrijedio?OldFashioned je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:56Hoće li sada doći onaj moderator što igra menadžera da nam kaže kako on ta produženja odradi za sve bitnije igrače u pet minuta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što je Theo napisao na Instagramu, ljubav koja ne poznaje vrijeme. Momak voli Milan i Milano. Shvaća situaciju u klubu i želi da raste sa klubom. Ako bude ovako nastavio ugovor se uvijek može promjeniti i plata ce biti veća.
Sale, Calabria, Gabbia i Theo. Sljedeci Ismael i Rafa vjerovatno.
Sale, Calabria, Gabbia i Theo. Sljedeci Ismael i Rafa vjerovatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakve su ovo mizerne cifre od plata bile kod Thea i Leao,u engleskoj bi hladno imali 7-8.
Za ovo se uprava mora pohvaliti,ovako treba raditi
Zlatan, De Light , Pogba , da nastavimo niz ?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niti jedan igrač kojeg je Maldini doveo ne pravi problem sa ugovorom. Vjeruju klubu i Paolu, a Paolo vjeruje njima.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:55#CorSera: Rafael #Leao will extend his contract until 2026, he will have a salary of €4M (currently €1.4M).
@NicoSchira: Ismael #Bennacer’s will extend his contract with #ACMilan until 2026 (€3,2M/year) as anticipated. The release clause by €50M will be deleted.
Kakve su ovo mizerne cifre od plata bile kod Thea i Leao,u engleskoj bi hladno imali 7-8.
Za ovo se uprava mora pohvaliti,ovako treba raditi![]()
Čim uprava ne paniči oko Kessiea i Romagnolija, zamjene su spremne vjerovatno i najviše se spominju dva imena, Renato i Botman. Tako da Milan opet me gubi igrački, naprotiv.
Mada bih volio da Alessio ostane. Već 7 godina je tu i bio je dio one katastrofe od ekipe. Zaslužio je da bude sad kad ide klub prema naprijed. Ali uz razumnu platu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma jock buraz, pa nisam ni ja tebe samo mi smiješna bila usporedba a igram svaki dan FM.insider je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:14Jesam li te necim uvrijedio?OldFashioned je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:56Hoće li sada doći onaj moderator što igra menadžera da nam kaže kako on ta produženja odradi za sve bitnije igrače u pet minuta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Rom će ostati, iznivelisat će oni to oko njegovih primanja, vjerovatno ide cut na platu, ali će se to pokriti odredjenim bonusima. Njegov odnos prema klubu čini mi se nema niti jedne greške. Uvijek je davao sve od sebe. Vjv i Poli želi takvog igača u rosteru. Na kraju krajeva, on je sad u najboljim godinama. Jedino je možda problem ako ganja mjesto u repki, pa ode negdje gdje će mu garantovati mjesto startera.
Evo dosta se sad pise da bi na ljeto mogao u Lazio preci,vidjecemo.
No ako ce doci Botman i uz ove sad sto imamo tesko da ce Rom pristati na smanjenje plate i da bude rezervna opcija ili da ceka da se neko povrijedi
No ako ce doci Botman i uz ove sad sto imamo tesko da ce Rom pristati na smanjenje plate i da bude rezervna opcija ili da ceka da se neko povrijedi
-
celikmilan
- Kontakt:
Ja nisam nešto upratio kakav igrač je Pobega. Ako igra na poziciji Kessia onda i nema neke velike potrebe ganjati Sanchesa. Po meni je uz tog štopera važnije naći desno krilo da i ta desna strana bude približna lijevoj.
Sanchez je nesto na fazon Seedorfa i kad bi spojio Kessia i Pobegu ne bi dobio tehniku kakvu ima Sanchez plus eleganciju. Moze on da igra i kao ofanzivni vezni a ova dva i ne bas.celikmilan je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:26Ja nisam nešto upratio kakav igrač je Pobega. Ako igra na poziciji Kessia onda i nema neke velike potrebe ganjati Sanchesa. Po meni je uz tog štopera važnije naći desno krilo da i ta desna strana bude približna lijevoj.
-
celikmilan
- Kontakt:
Mene najviše brinu te njegove povrede kao i nekonstantnost koja proizilazi iz tih povreda.meepo je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:31Sanchez je nesto na fazon Seedorfa i kad bi spojio Kessia i Pobegu ne bi dobio tehniku kakvu ima Sanchez plus eleganciju. Moze on da igra i kao ofanzivni vezni a ova dva i ne bas.celikmilan je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:26Ja nisam nešto upratio kakav igrač je Pobega. Ako igra na poziciji Kessia onda i nema neke velike potrebe ganjati Sanchesa. Po meni je uz tog štopera važnije naći desno krilo da i ta desna strana bude približna lijevoj.
Ali jedan ne isključuje drugog, pogotovo kad se uzme u obzir količina Sanchezovih povreda i nekonstantnost koja ga prati kroz karijeru. Još jedna stvar koju sam primjetio je da mi se doima kao tip igrača koji često nema snage za svih 90 minuta, iako bi ga svakako zbog historije povreda morao često štediti da spriječiš umor i povrede.
Zato je dobro imati jednog Pobegu koji možda još nije spreman da bude starter, ali je sasvim dovoljno dobar da uskače sa klupe kad to bude potrebno tako da bi na kraju i on trebao skupiti finu minutažu.
Uostalom kad igraš na tri fronta, onda su četiri veznjaka neki minimum koji ti treba. Za Bakayoka sumnjam da će ostati (da se ne daj bože ne aktivira ona klauzula o otkupu) tako da je on nebitan.
Mada nešto ne vjerujem da će doći Sanchez, ove maratonske transfer sage obično završe tako da Milan dovede neko deseto ime sa kojim se nije ni povezivalo.
Zato je dobro imati jednog Pobegu koji možda još nije spreman da bude starter, ali je sasvim dovoljno dobar da uskače sa klupe kad to bude potrebno tako da bi na kraju i on trebao skupiti finu minutažu.
Uostalom kad igraš na tri fronta, onda su četiri veznjaka neki minimum koji ti treba. Za Bakayoka sumnjam da će ostati (da se ne daj bože ne aktivira ona klauzula o otkupu) tako da je on nebitan.
Mada nešto ne vjerujem da će doći Sanchez, ove maratonske transfer sage obično završe tako da Milan dovede neko deseto ime sa kojim se nije ni povezivalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pobega i Sanches IN, Bakayoko i Kessie OUT. Gabbia ili Romagnoli OUT a Botman IN. To je ako se vodimo logikom i masovnim izvještajima raznih medija.
Pobega, Tonali, Bennacer, Sanches, Krunić. To je dosta za igru na dva fronta, s tim da se i mali Adli može itekako spustiti na poziciju CM-a ako zatreba.
Ali do ljeta još puno. Važnije je da Milan odigra kvalitetno i uzme svih 9 bodova prije pauze koja slijedi.
Pobega, Tonali, Bennacer, Sanches, Krunić. To je dosta za igru na dva fronta, s tim da se i mali Adli može itekako spustiti na poziciju CM-a ako zatreba.
Ali do ljeta još puno. Važnije je da Milan odigra kvalitetno i uzme svih 9 bodova prije pauze koja slijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.