Da, baš si naveo pravi primjer, u pravu si.niccolo je napisao/la: Opet isto, zapitacu si imas li mozga uopste.
Zamisli kad bi ja tebi govorio, brate ba stos prelaziti u drugu firmu ( tamo bi ti mjesecna plata bila recimo 1200 KM) kad solidno zivis sa 7 glava mjesecno vec 5 godina.
Pa naravno da je i spaha materijal za ovaj Arsenal, koji zavrsava na 3 ili 4 mjestu koji ne moze ni u jednom takmicenju do samog kraja otici. gunners je sigurno mislio da spaha nije ono sto bi arsenal ucinilo jacim i konkurentnijim. Ocigledno je da ti nisi shvatio njegov post, vec si jednostavno uletio tu da iskoristis priliku da pametujes. Kad nemas nista pametno i konstruktivno reci bolje ti je da sutis.

Ti znaš šta je Gunners mislio, a ne znaš šta sam ja mislio. Dobro je i to, vidi se iz priloženog da si pojedini navijači Arsenala međusobno čitaju misli.
Da li stvarno moram upotrijebiti Paint da bi ti shvatio šta želim reći? Pusti ti tu priču "Spaha ne bi bio iskorak za vrh tabele" i sl. Ovdje se govori o prokletim kvalitetama pojedinih igrača, a to što ti Spahu(da, piše se velikim početnim slovom, kao što pišeš i Arsenal)ne vidiš kao nekog ko bi mogao donijeti kvalitet, to je do tebe.
Jbt, gori sam ja što pokušavam s tobom ući u diskusiju.