La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Veceras ocekujem od ovih španskih timova dobre rezultate i u revanšu plasman u polufinale.
Mogu to odraditi Valencia, Bilbao i Atletico Madrid.
Bilbo u najboljoj poziciji da ide dalje . Bice gusto kod Atletica i Valencie,stim da obje ekipe imaju realne sanse da idu dalje.tech je napisao/la:Veceras ocekujem od ovih španskih timova dobre rezultate i u revanšu plasman u polufinale.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma realno bice gusce Atleticu,bez obzira na sve ja vjerujem da ce Valencija na svom terenu upisati jednu sigurnu pobjedu protiv AZ-ea 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
S obzirom kako Valencia igra ja se plasim za prolaz daljeL-Train je napisao/la:Ma realno bice gusce Atleticu,bez obzira na sve ja vjerujem da ce Valencija na svom terenu upisati jednu sigurnu pobjedu protiv AZ-ea
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja vjerujem da ce Valencija oderati AZ, mada su i veceras mogli pobjediti da je Soldado bio precizniji.
Bezveze su primili golove, pogotovu onaj prvi u zadnjim sekundama. Kod drugog odbrana spava, pustiše covjeka samog da pritrci u sredinu i zabije gol
smiješno
Bezveze su primili golove, pogotovu onaj prvi u zadnjim sekundama. Kod drugog odbrana spava, pustiše covjeka samog da pritrci u sredinu i zabije gol
Pa ovo je druga odbrana Valencije,nije bilo Ramia,ali ne Ruiza.Ja vjerujem da na Mestalli nece AZ zabiti gol,ali bojim se da ce i Valencia tesko doci do njega.tech je napisao/la:Ja vjerujem da ce Valencija oderati AZ, mada su i veceras mogli pobjediti da je Soldado bio precizniji.
Bezveze su primili golove, pogotovu onaj prvi u zadnjim sekundama. Kod drugog odbrana spava, pustiše covjeka samog da pritrci u sredinu i zabije golsmiješno
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma Valencia treba otjerati ovog ublehaša Emerya, dovesti Beniteza ,Coopera ili nekog treceg. Uglavnom, iskusnijeg trenera koji zna taktiku i disciplinovati tim.Adi_Zepce je napisao/la:Pa ovo je druga odbrana Valencije,nije bilo Ramia,ali ne Ruiza.Ja vjerujem da na Mestalli nece AZ zabiti gol,ali bojim se da ce i Valencia tesko doci do njega.tech je napisao/la:Ja vjerujem da ce Valencija oderati AZ, mada su i veceras mogli pobjediti da je Soldado bio precizniji.
Bezveze su primili golove, pogotovu onaj prvi u zadnjim sekundama. Kod drugog odbrana spava, pustiše covjeka samog da pritrci u sredinu i zabije golsmiješno
Heh o tome i razmisljaju,ali ce sigurno ako Emery ode dovesti nekon opet mlađeg trenera tipa Pochettino,Sandoval,Djukic itd.tech je napisao/la:Ma Valencia treba otjerati ovog ublehaša Emerya, dovesti Beniteza ,Coopera ili nekog treceg. Uglavnom, iskusnijeg trenera koji zna taktiku i disciplinovati tim.Adi_Zepce je napisao/la:Pa ovo je druga odbrana Valencije,nije bilo Ramia,ali ne Ruiza.Ja vjerujem da na Mestalli nece AZ zabiti gol,ali bojim se da ce i Valencia tesko doci do njega.tech je napisao/la:Ja vjerujem da ce Valencija oderati AZ, mada su i veceras mogli pobjediti da je Soldado bio precizniji.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislim da se kod Valencie radi malo i o nedostatku motiva i aspiracije, jer znaju da u Primeri ne mogu do prve dvije pozicije, treca je vrh, i to je ono sto oni i ostvaruju, evo vec dvije-tri sezone zaredom, oni su sto neko kaze best in Spain's other league(ne racunajuci Reala i Barcu). Malo bolje receno Valencia have hit a glass ceilingtech je napisao/la:Ma Valencia treba otjerati ovog ublehaša Emerya, dovesti Beniteza ,Coopera ili nekog treceg. Uglavnom, iskusnijeg trenera koji zna taktiku i disciplinovati tim.Adi_Zepce je napisao/la:Pa ovo je druga odbrana Valencije,nije bilo Ramia,ali ne Ruiza.Ja vjerujem da na Mestalli nece AZ zabiti gol,ali bojim se da ce i Valencia tesko doci do njega.tech je napisao/la:Ja vjerujem da ce Valencija oderati AZ, mada su i veceras mogli pobjediti da je Soldado bio precizniji.
Emery je cak izdao i knjigu po nazivom Mentalidad ganadora: el método Emery ili Winning Mentality: the Emery Method
Emery is a tactical obsessive who works almost pathologically hard at his profession – and, yes, there are some who frankly don't – and demands commitment from his players. Sessions are followed by videos and homework. Some resist but as Emery puts it: "You tell them: 'look, there's a guy who goes into his office at eight in the morning and stays there, in front of a computer, all day. Here, you run around for a bit in the sun. Two hours, massage, home. What more do you want. How hard is it? You talk to them. Or to kids. You go to school, eight hours, maths, physics, history … literacy! … geography! Come on, this is football! It's what you like. You play and you go home'."
It works too. Up to a point. When Emery took over in 2008, Valencia had just finished 10th. The following season, he took them to sixth. The two seasons after that, his team finished third and this season they were briefly on top of the table and have now occupied third place for 16 successive weeks. Each season he has seen his best players depart, and each season he has reinvented the side. Every one of Valencia's World Cup winners have gone – Silva, Villa, Mata and Marchena – and yet now they have two more players in the Spain squad. No one seriously expects them to compete for the title – "there is not a position where one of the three or four best in the world in that position is not playing for Madrid or Barcelona," Emery says, and he is right – and they have consistently achieved the place that they can seriously be expected to compete for. This season they reached the Copa del Rey semi-final too.
You can't ask for more; the counter-argument says you can't expect less either. That's the way Valencia's fans are, the way the city is.
A sto se tice Cupera i ostalih :
Héctor Cúper was booed when his side were top of the table (he later took them to two successive Champions League finals). Quique Sanchez Flores was booed. Sacked, too. Rafa Benítez didn't get quite the same treatment but there were doubts and rumblings, pressure. As one former player puts it: "here, you know you're going to get puteado"
Valencia are good enough to always be the closest team to Real i Barca that does too; and because they know that they're unlikely to be caught by the teams behind them, they might be caught by them this time.
Valencia have hit a glass ceiling – and maybe even a glass floor too. Motivation has become problematic. The huge differences in **** between Valencia and the big two not only explains their failure to compete, it also excuses it, becoming something to hide behind. Nor is anyone helped by the lingering feeling that Emery was never fully embraced in the first place; every year the president Manolo Llorente renews his contract; every year the nagging suspicion is that he does so because there is no one else. The players, too, have grown tired of Emery. Aware, also, of his diminishing authority. Competitive edge is removed, aspirations too. A spiral begins; the machine slows, eventually spluttering to a halt. They have won just two of the last 10.
Odlicno objasnjeno ovdje
Emotion dies. Sure, they keep finishing third but there is more to it than stats; there are sensations. A Champions League place is the realistic peak of Valencia's ambitions but it no longer feels like a peak. Consistent success in claiming third has made it feel less like a success – no longer an achievement or an aspiration.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@rio_Ferdy88
Ma sumnjam da motivacija ima neke veze s rezultatima u zadnje vrijeme.Treca pozicija je izgubljena (Malaga ima isto bodova),a evo porazi i u EL.
Valjda je vrijeme da ovaj pisac ode s nase klupe
Ma sumnjam da motivacija ima neke veze s rezultatima u zadnje vrijeme.Treca pozicija je izgubljena (Malaga ima isto bodova),a evo porazi i u EL.
Valjda je vrijeme da ovaj pisac ode s nase klupe
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Coutinho zeli da ostane u Spaniji i nakon isteka posudbe .Nesto ranije to isto je pozelio i Carlos Vela .
Sociedad bi od sljedece sezone mogao preuzeti Aragones . To bi bilo jako interesantno,Sociedad kao klub, mislim da ima potencijala da bude dosta uspjesniji nego li je danas.
Sociedad bi od sljedece sezone mogao preuzeti Aragones . To bi bilo jako interesantno,Sociedad kao klub, mislim da ima potencijala da bude dosta uspjesniji nego li je danas.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Malaga zeli angazovati Cristiana Eriksena iz Ajaxa 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bilo bi mi skroz drago da Real zadrzi postojeci kadar i po mogucnosti da ga ojaca..Illaramendi,Agiretexe,I.Martinez,Griezman,Vela,Pardo obecavaju mnogo i kada bi se zadrzali na okupu uz par pojacanja to bi bio dosta jak tim 
Nego Malaga zna sta radi,uzeli par veterana koji bi im iskustvom osigurali ucesce u evropi i blizi im se penzija a mjenjat ce se igracima koji nisu htjeli u Malagu ranije zbog polozaja Malage u evropskom fudbalu,koji se,evo,mijenja..
Eriksen-Cazorla-Isco-Juanmi-Rondon

Nego Malaga zna sta radi,uzeli par veterana koji bi im iskustvom osigurali ucesce u evropi i blizi im se penzija a mjenjat ce se igracima koji nisu htjeli u Malagu ranije zbog polozaja Malage u evropskom fudbalu,koji se,evo,mijenja..
Eriksen-Cazorla-Isco-Juanmi-Rondon
Zelim i ja Vesnu Pisarovic ,al nesto mi se nedaAdi_Zepce je napisao/la:Malaga zeli angazovati Cristiana Eriksena iz Ajaxa
ako malaga izbori ligu prvaka, a nije nimalo nemoguce, vjerovatno ce i gazde dati jos jacu finansijsku inekciju i moguca su pojacanja, sto da nejuznjak> je napisao/la:Zelim i ja Vesnu Pisarovic ,al nesto mi se nedaAdi_Zepce je napisao/la:Malaga zeli angazovati Cristiana Eriksena iz Ajaxa. Kakva Malaga , eno Hamburg i Osasuna ih prijavili Uefi , jer nisu isplatili sav novac za Monreala odnosno Mathijsena .
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Da,da vidim da je Hierro prosle sedmice boravio u Qataru,navodno mu je Al Thani obecao da ce povecati budjet za sljedecu sezonu
. Zaragoza vodi na Molinonu nakon prvih 45 min. golom Postige 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izjednaci Sporting, u prvom derbiju zaceljajuznjak> je napisao/la:Da,da vidim da je Hierro prosle sedmice boravio u Qataru,navodno mu je Al Thani obecao da ce povecati budjet za sljedecu sezonu. Zaragoza vodi na Molinonu nakon prvih 45 min. golom Postige
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje bas nađe Vesnu,mogao se kakvu atraktivniju tipa Mineajuznjak> je napisao/la:Zelim i ja Vesnu Pisarovic ,al nesto mi se nedaAdi_Zepce je napisao/la:Malaga zeli angazovati Cristiana Eriksena iz Ajaxa. Kakva Malaga , eno Hamburg i Osasuna ih prijavili Uefi , jer nisu isplatili sav novac za Monreala odnosno Mathijsena .
Vidio sam za to,ali mislim da ce oni to rijesiti.Ovaj seik ima love
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.