NK Zvijezda Gradačac

husein veličanstveni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 avg 2011, 00:10

ma najbitnije je da su kupili.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

ApaceRr
Kontakt:

Post Postao/la ApaceRr » 09 avg 2011, 00:22

husein veličanstveni je napisao/la:ma najbitnije je da su kupili.
Pa da.... Upravu si ! :roll:

dinooo
Kontakt:

Post Postao/la dinooo » 09 avg 2011, 01:07

Semafor i reflektori nece ic na glavni stadion nego na pomocni dje je plasika zato sto je to doslo u kompletu iz njemacke i sve ide na jedan teren na pomocni isli bi oni na glavni ali nisu dovoljno visoki pa zato to mi je reko jovic danas kada sam prico sa njim.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 avg 2011, 02:01

dinooo je napisao/la:Semafor i reflektori nece ic na glavni stadion nego na pomocni dje je plasika zato sto je to doslo u kompletu iz njemacke i sve ide na jedan teren na pomocni isli bi oni na glavni ali nisu dovoljno visoki pa zato to mi je reko jovic danas kada sam prico sa njim.

niđi veze.... nema veze napravit ce bosanac sve... produžit ce mo ih ako nisu veliki....

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 avg 2011, 08:55

Ako reflektor može obasjat dimenzije igrališta može se napravit konstrukcija na koju se može postavit.Vjerovatno jačina samog reflektora je predvidjena za manja igrališta tako da nebi to značilo ništa.No, dobro može poslužiti pomoćnom za treninge i prijateljske utakmice po noći posebno kada su visoke temperature.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 avg 2011, 14:10

de niđiii veze ako reflektori mogu obasjat pomoć i teren ne vidim logike zasto ne bi mogao glavni.... pa neće ga postavit u vidi II pa da ne moze obasjat teren....

dinooo
Kontakt:

Post Postao/la dinooo » 09 avg 2011, 14:31

emir_dj je napisao/la:de niđiii veze ako reflektori mogu obasjat pomoć i teren ne vidim logike zasto ne bi mogao glavni.... pa neće ga postavit u vidi II pa da ne moze obasjat teren....
pa de vidi kolki je ovaj sada pomocni a kolko ji glavni teren i nez ja tako je reko jovic u glavnom ide na plastiku sve i reflektori i semafor i tu ce sew igrati i nekada utakmice po zimi i tu ce juniori i kadeti igrat i tu ce bit nocni treninzi kasno naveze zbog vremena

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 avg 2011, 14:46

Zar se isplati trošiti struju za treninge :o Pa to ni veći klubovi u regionu ne bi sebi priuštili. A i taj pomoćni teren sa plastičnom travom bit će istih dimenzija kao i ostala dva.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

dinooo
Kontakt:

Post Postao/la dinooo » 09 avg 2011, 20:09

husein veličanstveni je napisao/la:Zar se isplati trošiti struju za treninge :o Pa to ni veći klubovi u regionu ne bi sebi priuštili. A i taj pomoćni teren sa plastičnom travom bit će istih dimenzija kao i ostala dva.
ovaj sa plastikom ce biti manji od ova dva

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 09 avg 2011, 20:12

dinooo je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Zar se isplati trošiti struju za treninge :o Pa to ni veći klubovi u regionu ne bi sebi priuštili. A i taj pomoćni teren sa plastičnom travom bit će istih dimenzija kao i ostala dva.
ovaj sa plastikom ce biti manji od ova dva
neće bit manji bit će isti ko i glavni
produžit će se još 25 metara ako nisi
znao

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 09 avg 2011, 21:09

subota dolazi nam neugodan protivnik sta vi raja mislite mozemol do 3 boda????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 09 avg 2011, 22:56

bondich je napisao/la:subota dolazi nam neugodan protivnik sta vi raja mislite mozemol do 3 boda????
uvjek Široki neugodat a sta bi proljetos 6 :lol: :lol: :lol: a bice i sad i naravno nama 3 boda 8-) 8-) 8-)
sir DRAGAN JOVIC

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 10 avg 2011, 09:20

Odrzan je sastanak Navijaca R.D.07 i Dragana Jovica ispred kluba na kojem su se neke stvari rijesili i lijepo je se popricalo i dogovorilo po kratkom postupku i za one koji pitaju zasto su zelene stolice to sam ga licno pitao i kaze da je to tako arhitekta odlucijo :)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 avg 2011, 09:52

Fatko je napisao/la:Odrzan je sastanak Navijaca R.D.07 i Dragana Jovica ispred kluba na kojem su se neke stvari rijesili i lijepo je se popricalo i dogovorilo po kratkom postupku i za one koji pitaju zasto su zelene stolice to sam ga licno pitao i kaze da je to tako arhitekta odlucijo :)
I jel se vraćate konačno na tribinu? Nije isto kada niste na tribinama ;)
Dragon Town

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 avg 2011, 14:46

Fatko je napisao/la:Odrzan je sastanak Navijaca R.D.07 i Dragana Jovica ispred kluba na kojem su se neke stvari rijesili i lijepo je se popricalo i dogovorilo po kratkom postupku i za one koji pitaju zasto su zelene stolice to sam ga licno pitao i kaze da je to tako arhitekta odlucijo :)
i šta kaže , hoćel bit tribina

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 10 avg 2011, 23:09

" onclick="window.open(this.href);return false;

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 11 avg 2011, 00:19

nova tribina bi se trebala natkrit na proljece radovi su vec poceli u livnici kod nurde njezin izgled ce bit slican kao na stadionu hajduka...sve sam to cuo danas od neki ljudi na stadionu

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 11 avg 2011, 00:39

dokle je se doslo sa postavljanjem stolica hoceli moci biti gotovo do subote
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 11 avg 2011, 08:23

zmaj_Bosne je napisao/la:
I jel se vraćate konačno na tribinu? Nije isto kada niste na tribinama ;)
da vracamo se na tribinu uz garanciju za nasu bezbjednost jer nije lako kada idu specijalci na tebe sa pendrecima i suzavcima a nisi nista kriv kao sto je bilo protiv slobode kada je netko od publike ili pogodio ili je on odglumijo jer mi ga nismo mogli jer je bio daleko od nas

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 11 avg 2011, 08:31

seven je napisao/la:
i šta kaže , hoćel bit tribina
neznam dali ce biti tribina ali treba razumiti neke stvari jer kao sto vidite puno troskova ima trenutno ako kada budu mogli nam to odradit odradit ce jer mi smo trazili odvojenu tribinu samo za navijace da mi odgovaramo za ono sto smo uradili a za ono sto nismo necemo da nemoze niko rec navijaci su krivi a isto tako kada ulazimo na stadion imamo bezplatan ulaz i puno njih udje sa nama i na poluvremenu se odvoji i ne navija jer nemozemo to sve upratit ali kojeg upratimo da to uradi sljedecu tekmu mu nema uci sa nama a mi kada udjemo na stadion vjerujte da i neodgledamo vise od pola tekme citavo vrijeme gledamo da klub podrzimo sto je bolje moguce

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.