ma ja sam puko kecu ko kucu na brata Mirzu mora ga dobitbarbarezsergej je napisao/la:ovaj schwank voli sljaku i ne snalazi se bas dobro na brzim podlogama ovo je dobra prilika za mirzu da prodje u 2 kolo
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da sutra hoce Damir na terenu br. 1 igrat jer tu ima stream 
Mirza je favorit, trebao bi dobit. Pa onda na Delbonisa pa sta bude ali nadat cemo se da ce ga Kukuskin dobit
Mirza je favorit, trebao bi dobit. Pa onda na Delbonisa pa sta bude ali nadat cemo se da ce ga Kukuskin dobit
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
tu idu mecevi koje igraju Amerikanci,tako da tesko..Mirza oko 10 veceras pocinjeUnofficialpage je napisao/la:Da sutra hoce Damir na terenu br. 1 igrat jer tu ima stream
Moglo je bolje, a moglo je i gore. Sretno našim predstavnicima, neka se makar jedan plasira u drugo kolo kvalifikacija.
Sretno i Jasmini.
Sretno i Jasmini.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Neutral je napisao/la:Moglo je bolje, a moglo je i gore. Sretno našim predstavnicima, neka se makar jedan plasira u drugo kolo kvalifikacija.
Sretno i Mervani, jedna od posljednjih turnira gdje može ubosti dobre pare.
nece se naubadat ovdje, ne igra
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir sutra igra treci na terenu br. 14 a odmah po.slje Damira i Aldin igra na istom terenu 
Mirza nece uskoro, tek jedan mec je zavrsen a 2. je u toku treci set se igra. Nakon tog meca imaju jos dva i tek onda Mirza igra a Jasmina ceka jos da se zavrse dva meca. Jedan je u toku,, 2. set se igra i jos jedan i na teren ce Mimi
Mirza nece uskoro, tek jedan mec je zavrsen a 2. je u toku treci set se igra. Nakon tog meca imaju jos dva i tek onda Mirza igra a Jasmina ceka jos da se zavrse dva meca. Jedan je u toku,, 2. set se igra i jos jedan i na teren ce Mimi
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koje meceva ceka mirza da zavrsi da znam kad ce ?Unofficialpage je napisao/la:Damir sutra igra treci na terenu br. 14 a odmah po.slje Damira i Aldin igra na istom terenu
Mirza igra na terenu br.15
Tu trenutno igraju Pashanski-Bagnis poslije njih na teren izlaze Diyas-Kremen pa onda Mirza.
Jasmina igra na terenu br.16 Prije nje igraju Vogt-Savchuk
Tu trenutno igraju Pashanski-Bagnis poslije njih na teren izlaze Diyas-Kremen pa onda Mirza.
Jasmina igra na terenu br.16 Prije nje igraju Vogt-Savchuk
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Tinjic ceka jos jedan set,Mirza jos jedan mec
SRETNO MIMI!
http://www.usopen.org/en_US/slamtracker ... &promo=mip" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.usopen.org/en_US/slamtracker ... &promo=mip" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Delbonis već izgubio svoj prvi servis.
Jasmina odlično krenula u meč. Vodi sa 2:0 u prvom setu.
Jasmina odlično krenula u meč. Vodi sa 2:0 u prvom setu.
Break na startu -- 2 : 0 dobraa !

4:0 za Jasminu

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Sacekaj, jesu ovo prve kvale Jasmine na nekom od GS?
Dasajo10 je napisao/la:Sacekaj, jesu ovo prve kvale Jasmine na nekom od GS?
Hvala na odg. Pretpostavljo sam ali nisam bio siguran..NG1 je napisao/la:Dasajo10 je napisao/la:Sacekaj, jesu ovo prve kvale Jasmine na nekom od GS?
ma tipicno za zenski tenis...jedan od razloga zasto ga ne pratim
Del bonis izgubi prvi set... Jasmina 4 : 4 ..Mirza krece vjerovatno za nekih 20 minuta
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tipicn zenski ali i bosanskiNG1 je napisao/la:ma tipicno za zenski tenis...jedan od razloga zasto ga ne pratim
Delbnis set zijanio
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To je taj bosanski tenis. Oderi protivnika u prvih nekoliko gemova, a onda ga pusti da pobjedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.