Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2012, 02:24

Zekoo je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Eto, cim je dobio vise slobode u igri pokazao je sav svoj raskosan talenat.
Definitivno je predodredjen za poziciju playmakera a zahvaljujuci Stevanovicu koji ce od sada igrati na krilnoj poziciji, Pjanu mozemo ocekivati negdje u sredini.
Neće Stevanovic igrat u kv. nebi ni večeras igro, al pošto nije došo Miske napravilo se prostora da on udje i da igra prirodnu poziciju.
hahahhah...i sta, nakon ovakve partije ce ipak miske igrat umjesto njega u kvalifikacijama ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 16 avg 2012, 02:26

Pjanic da se ustali? To prosle godine bio klupa? Vecinu utakmica je poceo, osim kada je bio povrijedjen. Samo je cesgo igrao pogresne pozicije.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 02:26

Papastathopoulos je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Eto, cim je dobio vise slobode u igri pokazao je sav svoj raskosan talenat.
Definitivno je predodredjen za poziciju playmakera a zahvaljujuci Stevanovicu koji ce od sada igrati na krilnoj poziciji, Pjanu mozemo ocekivati negdje u sredini.
Neće Stevanovic igrat u kv. nebi ni večeras igro, al pošto nije došo Miske napravilo se prostora da on udje i da igra prirodnu poziciju.
hahahhah...i sta, nakon ovakve partije ce ipak miske igrat umjesto njega u kvalifikacijama ?
Miske je meni drag igrač dobar je igrač al mu ne valja to što će odmah dić frku neće htjet sjedit na klupi bla bla pa bio je vec jedan takav scenario kad je stavljen na klupu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2012, 02:29

Zekoo je napisao/la:
Miske je meni drag igrač dobar je igrač al mu ne valja to što će odmah dić frku neće htjet sjedit na klupi bla bla pa bio je vec jedan takav scenario kad je stavljen na klupu
miske moze igrati samo umjesto pjanica, a nikako umjesto stevanovica...konacno smo nasli jednog igraca kojem je desno krilo prirodna pozicija i igraca koji je jako brz, tako da, msm da ce tesko neko izbaciti stevanovica iz prvih 11 i steta je da trosimo pjanica na desnom krilu kad za to nema potrebe...a ako se bude bunio, nek se buni ha ya...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 02:33

Uglavnom ovi igrači u ovoj formaciji su se pokazali dobri bez obzira da je bilo malo slabiji protivnik nego predhodne dvije utakmice... Al sumnjam da će Pape izostavit Misketa i da će se odlučit na Stevanovica a Pjanica skroz izbacit iz tima... Zivi bili pa vidjeli ja bi najviše volio da kreneme u kv. sa ovom postavom

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2012, 02:35

ako ne krenemo u kvalifikacije sa ovom postavom i ako izostavi stevanovica iz prvog sastava, onda ce se obistinit ono sto mi naglabamo vec duze vrijeme, a to je da susic nije za ovog zanata..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 avg 2012, 02:38

ALFA I OMEGA nase reprezentacije. Da nije bilo onog kretena Puela Pjanic bi bio jednu stepenicu vise u svom fudbalskom razvoju.

Pjanic i Miske mogu jedino igrati zajedno ukoliko igramo formaciju 4-2-3-1, s tim da Pjanic preuzme ulogu ofenzivnog veznog igraca, a ulogu playmakera prepusti Misimovicu, jer u svakom drugom scenariju jedan drugome smetaju na terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 16 avg 2012, 02:43

Misketu je 30 godina i on treba polako da ide na klupu. Majstor je, ali mnogo gusi Pjanica koji je kvalitetniji igrac u svakom segmentu od njega.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 avg 2012, 02:50

Polako ljudi,nije dovoljna jedna tekma da bi se neko trpao u prvi tim..Momak jeste odigrao dobro ali je imao i dosta prostora,odličan gol,odlična asistencija ali je isto tako imao i dosta loših centaršuteva..Na stranu to,mene je najviše impresionirala njegova pokretljivost,momak strašno mnogo trči i puno više doprinosi odbrani od Misimovića i tu je za mene njegova največa prednost u odnosu na Mišketa,.

Ipak,ne treba ga odmah forsirati,neka se malo još oznoji za mjesto startera :mrgreen:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 avg 2012, 08:17

chily-rz je napisao/la:Polako ljudi,nije dovoljna jedna tekma da bi se neko trpao u prvi tim..Momak jeste odigrao dobro ali je imao i dosta prostora,odličan gol,odlična asistencija ali je isto tako imao i dosta loših centaršuteva..Na stranu to,mene je najviše impresionirala njegova pokretljivost,momak strašno mnogo trči i puno više doprinosi odbrani od Misimovića i tu je za mene njegova največa prednost u odnosu na Mišketa,.

Ipak,ne treba ga odmah forsirati,neka se malo još oznoji za mjesto startera :mrgreen:
Pjanic da se znoji za mjesto startera,ne znam sta bih ti rekao...
Pa ako nam ista vrijedi u reprezentaciji onda je to Pjanic...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 16 avg 2012, 08:25

ahmic je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Polako ljudi,nije dovoljna jedna tekma da bi se neko trpao u prvi tim..Momak jeste odigrao dobro ali je imao i dosta prostora,odličan gol,odlična asistencija ali je isto tako imao i dosta loših centaršuteva..Na stranu to,mene je najviše impresionirala njegova pokretljivost,momak strašno mnogo trči i puno više doprinosi odbrani od Misimovića i tu je za mene njegova največa prednost u odnosu na Mišketa,.

Pjanic da se znoji za mjesto startera,ne znam sta bih ti rekao...
Pa ako nam ista vrijedi u reprezentaciji onda je to Pjanic...
Očigledno je da priča o Stevanoviću... Ali na pogrešnoj temi. :mrgreen:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 avg 2012, 17:21

Slavna Barcelona nedavno je na adresu rimske Vučice poslala ponudu od 25 miliona eura za našeg reprezentativca, što nije zadovoljilo čelnike ovoga italijanskog kluba. Međutim, kako izvještavaju italijanski mediji, Katalonci spremaju novu ponudu za popularnog Mireta, mnogo bogatiju, iako je Zdenek Zeman svima jasno do znanja dao da bh. reprezentativac nije na prodaju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2012, 17:28

zgembo89 je napisao/la:Slavna Barcelona nedavno je na adresu rimske Vučice poslala ponudu od 25 miliona eura za našeg reprezentativca, što nije zadovoljilo čelnike ovoga italijanskog kluba. Međutim, kako izvještavaju italijanski mediji, Katalonci spremaju novu ponudu za popularnog Mireta, mnogo bogatiju, iako je Zdenek Zeman svima jasno do znanja dao da bh. reprezentativac nije na prodaju.
Na mjesto koga bi Pjanke igrao u Barci.Da mu minutaza nebi bila kao i u Dzeke u M.C u posljednje vrijeme.
Vec su jednom ostrili qitu nad njim u Lionu zbog onog Francuzcica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 18 avg 2012, 17:58

harishp je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Slavna Barcelona nedavno je na adresu rimske Vučice poslala ponudu od 25 miliona eura za našeg reprezentativca, što nije zadovoljilo čelnike ovoga italijanskog kluba. Međutim, kako izvještavaju italijanski mediji, Katalonci spremaju novu ponudu za popularnog Mireta, mnogo bogatiju, iako je Zdenek Zeman svima jasno do znanja dao da bh. reprezentativac nije na prodaju.
Na mjesto koga bi Pjanke igrao u Barci.Da mu minutaza nebi bila kao i u Dzeke u M.C u posljednje vrijeme.
Vec su jednom ostrili qitu nad njim u Lionu zbog onog Francuzcica.
Pjanic je za Xavija Iniesta :D

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 20 avg 2012, 14:19

Sad se spominje i Tottenham :) Iako smatram da mu je u Romi najbolje i da treba ostati bar još godinu, Roma sad ima odličnog trenera i odličan tim.
🔵⚪

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 avg 2012, 14:26

Ma kakav Tottenham, neka ga u Romi, poslije Tottija i De Rossija, najveći značaj ima navijačima, a šta ima da je došao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 20 avg 2012, 15:31

zizu1991 je napisao/la:Ma kakav Tottenham, neka ga u Romi, poslije Tottija i De Rossija, najveći značaj ima navijačima, a šta ima da je došao.

"Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku ........ " :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 avg 2012, 16:04

Sinoc sam gledao Romu protiv Arisa. 3:0 pobjedili, Miralem odlican, Roma izgleda super, ove sezone ce se boriti za vrh. De Rossi sutra ima zakazanu pres konferenciju, vecina smatra da na taj nacin zeli da demantuje sve ove spekulacije. Izgleda da je Mancini opet ponudio brdo para za njega....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 avg 2012, 16:20

Dado je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ma kakav Tottenham, neka ga u Romi, poslije Tottija i De Rossija, najveći značaj ima navijačima, a šta ima da je došao.

"Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku ........ " :D
:D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 21 avg 2012, 11:12

Stvarno imam osjecaj kada bi se sve ove price oko transfera na kraju jednog roka sabrale, tesko da bi i 5% od toga bilo istine. Pa vise horoskop pogodi sta ce bit, nego ovi novinari sirom svijeta.

Mislim da nema sanse da Pjanic ode za 15 miliona, pa trzisna mu je vrijednost oko 12, a danas niko ne ide po toj cijeni, uglavnom su visestruko vece i nabrijanije, a Pjanic po meni sigurno vrijedi puno vise.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.