hahahhah...i sta, nakon ovakve partije ce ipak miske igrat umjesto njega u kvalifikacijama ?Zekoo je napisao/la:Neće Stevanovic igrat u kv. nebi ni večeras igro, al pošto nije došo Miske napravilo se prostora da on udje i da igra prirodnu poziciju.Omerbavarac je napisao/la:Eto, cim je dobio vise slobode u igri pokazao je sav svoj raskosan talenat.
Definitivno je predodredjen za poziciju playmakera a zahvaljujuci Stevanovicu koji ce od sada igrati na krilnoj poziciji, Pjanu mozemo ocekivati negdje u sredini.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pjanic da se ustali? To prosle godine bio klupa? Vecinu utakmica je poceo, osim kada je bio povrijedjen. Samo je cesgo igrao pogresne pozicije.
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Miske je meni drag igrač dobar je igrač al mu ne valja to što će odmah dić frku neće htjet sjedit na klupi bla bla pa bio je vec jedan takav scenario kad je stavljen na klupuPapastathopoulos je napisao/la:hahahhah...i sta, nakon ovakve partije ce ipak miske igrat umjesto njega u kvalifikacijama ?Zekoo je napisao/la:Neće Stevanovic igrat u kv. nebi ni večeras igro, al pošto nije došo Miske napravilo se prostora da on udje i da igra prirodnu poziciju.Omerbavarac je napisao/la:Eto, cim je dobio vise slobode u igri pokazao je sav svoj raskosan talenat.
Definitivno je predodredjen za poziciju playmakera a zahvaljujuci Stevanovicu koji ce od sada igrati na krilnoj poziciji, Pjanu mozemo ocekivati negdje u sredini.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
miske moze igrati samo umjesto pjanica, a nikako umjesto stevanovica...konacno smo nasli jednog igraca kojem je desno krilo prirodna pozicija i igraca koji je jako brz, tako da, msm da ce tesko neko izbaciti stevanovica iz prvih 11 i steta je da trosimo pjanica na desnom krilu kad za to nema potrebe...a ako se bude bunio, nek se buni ha ya...Zekoo je napisao/la:
Miske je meni drag igrač dobar je igrač al mu ne valja to što će odmah dić frku neće htjet sjedit na klupi bla bla pa bio je vec jedan takav scenario kad je stavljen na klupu
Uglavnom ovi igrači u ovoj formaciji su se pokazali dobri bez obzira da je bilo malo slabiji protivnik nego predhodne dvije utakmice... Al sumnjam da će Pape izostavit Misketa i da će se odlučit na Stevanovica a Pjanica skroz izbacit iz tima... Zivi bili pa vidjeli ja bi najviše volio da kreneme u kv. sa ovom postavom
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ako ne krenemo u kvalifikacije sa ovom postavom i ako izostavi stevanovica iz prvog sastava, onda ce se obistinit ono sto mi naglabamo vec duze vrijeme, a to je da susic nije za ovog zanata..
ALFA I OMEGA nase reprezentacije. Da nije bilo onog kretena Puela Pjanic bi bio jednu stepenicu vise u svom fudbalskom razvoju.
Pjanic i Miske mogu jedino igrati zajedno ukoliko igramo formaciju 4-2-3-1, s tim da Pjanic preuzme ulogu ofenzivnog veznog igraca, a ulogu playmakera prepusti Misimovicu, jer u svakom drugom scenariju jedan drugome smetaju na terenu.
Pjanic i Miske mogu jedino igrati zajedno ukoliko igramo formaciju 4-2-3-1, s tim da Pjanic preuzme ulogu ofenzivnog veznog igraca, a ulogu playmakera prepusti Misimovicu, jer u svakom drugom scenariju jedan drugome smetaju na terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Misketu je 30 godina i on treba polako da ide na klupu. Majstor je, ali mnogo gusi Pjanica koji je kvalitetniji igrac u svakom segmentu od njega.
Polako ljudi,nije dovoljna jedna tekma da bi se neko trpao u prvi tim..Momak jeste odigrao dobro ali je imao i dosta prostora,odličan gol,odlična asistencija ali je isto tako imao i dosta loših centaršuteva..Na stranu to,mene je najviše impresionirala njegova pokretljivost,momak strašno mnogo trči i puno više doprinosi odbrani od Misimovića i tu je za mene njegova največa prednost u odnosu na Mišketa,.
Ipak,ne treba ga odmah forsirati,neka se malo još oznoji za mjesto startera

Pjanic da se znoji za mjesto startera,ne znam sta bih ti rekao...chily-rz je napisao/la:Polako ljudi,nije dovoljna jedna tekma da bi se neko trpao u prvi tim..Momak jeste odigrao dobro ali je imao i dosta prostora,odličan gol,odlična asistencija ali je isto tako imao i dosta loših centaršuteva..Na stranu to,mene je najviše impresionirala njegova pokretljivost,momak strašno mnogo trči i puno više doprinosi odbrani od Misimovića i tu je za mene njegova največa prednost u odnosu na Mišketa,.
Pa ako nam ista vrijedi u reprezentaciji onda je to Pjanic...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Očigledno je da priča o Stevanoviću... Ali na pogrešnoj temi.ahmic je napisao/la:Pjanic da se znoji za mjesto startera,ne znam sta bih ti rekao...chily-rz je napisao/la:Polako ljudi,nije dovoljna jedna tekma da bi se neko trpao u prvi tim..Momak jeste odigrao dobro ali je imao i dosta prostora,odličan gol,odlična asistencija ali je isto tako imao i dosta loših centaršuteva..Na stranu to,mene je najviše impresionirala njegova pokretljivost,momak strašno mnogo trči i puno više doprinosi odbrani od Misimovića i tu je za mene njegova največa prednost u odnosu na Mišketa,.
Pa ako nam ista vrijedi u reprezentaciji onda je to Pjanic...

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Slavna Barcelona nedavno je na adresu rimske Vučice poslala ponudu od 25 miliona eura za našeg reprezentativca, što nije zadovoljilo čelnike ovoga italijanskog kluba. Međutim, kako izvještavaju italijanski mediji, Katalonci spremaju novu ponudu za popularnog Mireta, mnogo bogatiju, iako je Zdenek Zeman svima jasno do znanja dao da bh. reprezentativac nije na prodaju.
Na mjesto koga bi Pjanke igrao u Barci.Da mu minutaza nebi bila kao i u Dzeke u M.C u posljednje vrijeme.zgembo89 je napisao/la:Slavna Barcelona nedavno je na adresu rimske Vučice poslala ponudu od 25 miliona eura za našeg reprezentativca, što nije zadovoljilo čelnike ovoga italijanskog kluba. Međutim, kako izvještavaju italijanski mediji, Katalonci spremaju novu ponudu za popularnog Mireta, mnogo bogatiju, iako je Zdenek Zeman svima jasno do znanja dao da bh. reprezentativac nije na prodaju.
Vec su jednom ostrili qitu nad njim u Lionu zbog onog Francuzcica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanic je za Xavija Iniestaharishp je napisao/la:Na mjesto koga bi Pjanke igrao u Barci.Da mu minutaza nebi bila kao i u Dzeke u M.C u posljednje vrijeme.zgembo89 je napisao/la:Slavna Barcelona nedavno je na adresu rimske Vučice poslala ponudu od 25 miliona eura za našeg reprezentativca, što nije zadovoljilo čelnike ovoga italijanskog kluba. Međutim, kako izvještavaju italijanski mediji, Katalonci spremaju novu ponudu za popularnog Mireta, mnogo bogatiju, iako je Zdenek Zeman svima jasno do znanja dao da bh. reprezentativac nije na prodaju.
Vec su jednom ostrili qitu nad njim u Lionu zbog onog Francuzcica.

Sad se spominje i Tottenham
Iako smatram da mu je u Romi najbolje i da treba ostati bar još godinu, Roma sad ima odličnog trenera i odličan tim.

🔵⚪
Ma kakav Tottenham, neka ga u Romi, poslije Tottija i De Rossija, najveći značaj ima navijačima, a šta ima da je došao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Ma kakav Tottenham, neka ga u Romi, poslije Tottija i De Rossija, najveći značaj ima navijačima, a šta ima da je došao.
"Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku ........ "

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sinoc sam gledao Romu protiv Arisa. 3:0 pobjedili, Miralem odlican, Roma izgleda super, ove sezone ce se boriti za vrh. De Rossi sutra ima zakazanu pres konferenciju, vecina smatra da na taj nacin zeli da demantuje sve ove spekulacije. Izgleda da je Mancini opet ponudio brdo para za njega....
Dado je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Ma kakav Tottenham, neka ga u Romi, poslije Tottija i De Rossija, najveći značaj ima navijačima, a šta ima da je došao.
"Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku ........ "

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Stvarno imam osjecaj kada bi se sve ove price oko transfera na kraju jednog roka sabrale, tesko da bi i 5% od toga bilo istine. Pa vise horoskop pogodi sta ce bit, nego ovi novinari sirom svijeta.
Mislim da nema sanse da Pjanic ode za 15 miliona, pa trzisna mu je vrijednost oko 12, a danas niko ne ide po toj cijeni, uglavnom su visestruko vece i nabrijanije, a Pjanic po meni sigurno vrijedi puno vise.
Mislim da nema sanse da Pjanic ode za 15 miliona, pa trzisna mu je vrijednost oko 12, a danas niko ne ide po toj cijeni, uglavnom su visestruko vece i nabrijanije, a Pjanic po meni sigurno vrijedi puno vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.