FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

cole-ch
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la cole-ch » 03 jul 2010, 10:49

Zdravo narode. Dokle se stiglo sa gradnjom i da li se i gde mogu pogledati slike sa gradilista na Tusnju? Video sam nesto pre 2-3 meseca kada su se fundamenti zidali.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2010, 11:03

harry_90 je napisao/la: Ma valjda krene nabolje,moram se nadat,znas li mozda kakav je ovaj Boric sto je dosao,on je iz nase skole,al uvijek igrao po ovim klubovima iz kantona ?

zar neznas ko je Boric?... pa kao djete prosao je pionirske i kadetske selekcije tadasnjeg Zmaja od Bosne gdje je bio vise nego dobra, jer je i Zmaj tih godina imao dobre mlade igrace.Poslije kada se Zmaj pocinje raspadati i kada je doslo do ujedinjenja sa OFK TUZLA Boric dolazi u juniore Slobode gdje je takodjer igrao dosta uspjesno.Poslije u prvom timu nije dobio neku pravu priliku, jer vjerovatno nije ni zasluzio.Sve u svemu ja ga ne mogu racunati nekim pojacanjem, ako se radi o ovom Boricu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 11:06

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Ma valjda krene nabolje,moram se nadat,znas li mozda kakav je ovaj Boric sto je dosao,on je iz nase skole,al uvijek igrao po ovim klubovima iz kantona ?

zar neznas ko je Boric?... pa kao djete prosao je pionirske i kadetske selekcije tadasnjeg Zmaja od Bosne gdje je bio vise nego dobra, jer je i Zmaj tih godina imao dobre mlade igrace.Poslije kada se Zmaj pocinje raspadati i kada je doslo do ujedinjenja sa OFK TUZLA Boric dolazi u juniore Slobode gdje je takodjer igrao dosta uspjesno.Poslije u prvom timu nije dobio neku pravu priliku, jer vjerovatno nije ni zasluzio.Sve u svemu ja ga ne mogu racunati nekim pojacanjem, ako se radi o ovom Boricu :)
Iskreno da ti kazem neznam ;) valjda pomogne klubu ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 12:11

Najveća nada FK Sloboda na probi u Njemačkoj

Proteklih godina smo bili svjedoci odlaska mladih bh. nogometaša u inostranstvo, a da prije toga nisu odigrali niti jednu utakmicu za matični klub.

Na takve pojave, sa kojima klubovi gube pravo na velika obeštećenja nisu bili imuni niti u Slobodi, gdje je sjetimo se 2000. godine put Partizana otišao tada pionir Amer Osmanagić.

Da priča ima i svoj nastavak, dokazuje i primjer mladog Džemila Hasanovića, igrača za kojeg će se svi treneri na Tušnju složiti da je jedan od najvećih talenata koji se pojavio u Slobodi u proteklih desetak godina.

Naime, najbolji igrač u ekipi koja je postala kadetski prvak BiH i ako je bio na spisku igrača koji su sa prvim timom trebali početi pripreme, nije pojavio na Glavaševoj prozivci. Prema informacijama koje imamo, otišao je na probu u jedan njemački klub.

Nezvanično, radi seo bundesligašu "FSV Mainz 05", gdje bi ukoliko se u dobrom svjetlu predstavi tamošnjim trenerima, Hasanović i trebao nastaviti karijeru.

Krivce je ovaj put teško tražiti u menadžmentu Slobode. Igrač koji je još uvijek kadet, prvi ugovor je trebao potpisati ove godine, kada je planirano i da se priključi porvom timu. Međutim, njegovi roditelji su odlučili drugačije, tako da na Tušnju sada samo mogu čekati informacije iz Njemačke.

Bez obzira što nema profesionalni ugovor sa klubom, Sloboda će u slučaju njegovog odlaska u skladu sa pravila FIFA-e imati pravo na obeštečćenje za svaku godinu provedenu u klupskim selekcijama. U najboljem slučaju obeštećenje bi iznosilo oko 60.000 eura, što je za igrača Hasnovićevog potencijala mizerno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2010, 12:22

bio je najbolji napadac juniora svojevremeno sa mesketovim sinom,ali eto u seniorskoj konkurenciji se nije dokazao a imao je priliku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jul 2010, 18:33

Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 jul 2010, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 19:10

Mogao si malo manju sliku,i vidi se samo polovica grba .

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jul 2010, 20:16

harry_90 je napisao/la:Mogao si malo manju sliku,i vidi se samo polovica grba .
Desni klik na sliku i open image in new tab (vako na google chrome mislim da je slicno i na mozili, nadam se da nekoristis IE xD).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 20:22

guber90 je napisao/la:
Desni klik na sliku i open image in new tab (vako na google chrome mislim da je slicno i na mozili, nadam se da nekoristis IE xD).
ma to sam uradio,samo ovdje povelika pa zato ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jul 2010, 20:25

harry_90 je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
ma to sam uradio,samo ovdje povelika pa zato ;)
Jbg mozda hoce cojk da vidimo full verziju, nije lose samo neda mi se gledat dugo u nju ispadose mi oci od ovih boja :D.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jul 2010, 23:04

Pa trebam malo potamnit :mrgreen: al nisam ja iskusan u PS :lol: :lol:

Evo jos jedna :mrgreen:
http://i48.tinypic.com/29cqakw.jpg
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 jul 2010, 09:21

Frutek je napisao/la:Pa trebam malo potamnit :mrgreen: al nisam ja iskusan u PS :lol: :lol:

Evo jos jedna :mrgreen:
http://i48.tinypic.com/29cqakw.jpg
Eh vako nam je stanje trenutno u klubu, jako jako uflekano i sivo :P.
A bgm kako su krenuli moci ces samo crnu fleku preko tog svega udarit :P.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 jul 2010, 09:32

slika
EVO AKO VAM TREBA DA DONIRAMO... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
1947!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 jul 2010, 09:36

Ljumani_Banovici je napisao/la:slika
EVO AKO VAM TREBA DA DONIRAMO... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
To ponesite kad budete dosli na gostovanje :D da imate gdje sjedit, a imamo mi za sebe nebrini :D.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 jul 2010, 10:08

Ja sam samo ponudio.... :D :D :D :D :D
1947!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jul 2010, 11:21

jesul ovo one nase stare stolice ,prije ovih sa naslonjacima :lol:

haha gdje su ono one zavrsile, il su u Gradaccu il su u Banovicima bas :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 04 jul 2010, 13:59

imal ko kakvih novosti za napadaca sto se trazi....jesul nasli sta, jesul makar naveli ko bi mogao doci umjesto mujica i zauzeti njegovu poziciju.... :?: :?: :?: :?: :?:
FKR 1987..

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 jul 2010, 15:28

Gradimir Crnogorac u Kazahsatnu

Poslije Semira Slomića, Alvina Karadže i Senada Mujića, na najboljem putu da napusti momčad Slobode je i Gradimir Crnogorac. Naime, taj nekadašnji reprezentativac BiH od trenera Vlatka Glavaša dobio je pet slobodnih dana kako bi se priključio pripremama jednog kazahstanskog kluba. Navodno, Crnogorac u tu daleku zemlju nije otišao na probu, već na potpis ugovora ukoliko prođe neophodne ljekarske preglede. Crnogorac već ima internacionalnog iskustva jer je igrao za Hajduk iz Splita, za drugoligaše iz Danske i Rusije.

Divno, divno titula je vec kod nas kako su krenuli, ali mozda ako se kakva dodjeljuje za odlazak u drugu ligu ccccc.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 jul 2010, 15:33

guber90 je napisao/la:Gradimir Crnogorac u Kazahsatnu

Poslije Semira Slomića, Alvina Karadže i Senada Mujića, na najboljem putu da napusti momčad Slobode je i Gradimir Crnogorac. Naime, taj nekadašnji reprezentativac BiH od trenera Vlatka Glavaša dobio je pet slobodnih dana kako bi se priključio pripremama jednog kazahstanskog kluba. Navodno, Crnogorac u tu daleku zemlju nije otišao na probu, već na potpis ugovora ukoliko prođe neophodne ljekarske preglede. Crnogorac već ima internacionalnog iskustva jer je igrao za Hajduk iz Splita, za drugoligaše iz Danske i Rusije.

Divno, divno titula je vec kod nas kako su krenuli, ali mozda ako se kakva dodjeljuje za odlazak u drugu ligu ccccc.
:o jebote u Kazahstan ode, pa nije mi ni malo jasno bolji je on od toga :roll:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 04 jul 2010, 15:43

Frutek je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Gradimir Crnogorac u Kazahsatnu

:o jebote u Kazahstan ode, pa nije mi ni malo jasno bolji je on od toga :roll:
Mislim da su u Kazahstanu dosta vece pare nego kod nas u ligi.Covjek hoce da zaradi koju kintu jer ima on godina, nije mu 20 pa da bira.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Skojevska i 23 gosta.