a što vole bosanski madridisti pricati o titulama i historiji (omiljeni predmet sviju redom) , to je cudo jedno
uglavnom, djecija infantilna prica vol.275
"moj tata je jaci od tvog i ima veci qrac"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ne dok lobotomac ne podje osporavati posteno osvojene titule. I normalno se hvaliti titulama iz pedesetih, kao i danas.let3 je napisao/la: a što vole bosanski madridisti pricati o titulama i historiji (omiljeni predmet sviju redom) , to je cudo jedno
Tako je. Nas ima veci. :kava:"moj tata je jaci od tvog i ima veci qrac"
RickBlaine je napisao/la:Ne dok lobotomac ne podje osporavati posteno osvojene titule. I normalno se hvaliti titulama iz pedesetih, kao i danas.let3 je napisao/la: a što vole bosanski madridisti pricati o titulama i historiji (omiljeni predmet sviju redom) , to je cudo jednoTako je. Nas ima veci. :kava:"moj tata je jaci od tvog i ima veci qrac"
vala ga i vas dvojica perete na ruke sa takvom pricombparena je napisao/la:Gorki je napisao/la:titule blankosa
![]()
![]()
nasli ih na Titaniku
Bale > MessiRaul_64 je napisao/la:Stvarno vam je rasprava ono nidje veze , zna se da je u Reala veci.
Jefe > Delefsajsajaj
mi se samo zezamo - promjeni dres ako ti smetalet3 je napisao/la:vala ga i vas dvojica perete na ruke sa takvom pricombparena je napisao/la:Gorki je napisao/la:titule blankosa
![]()
![]()
nasli ih na Titaniku![]()
jbg, onda se ne cudim kad ovi krenu sa omalovažavanjem Barce
Nemoj ga nama Barbareza ti!bparena je napisao/la: mi se samo zezamo - promjeni dres ako ti smeta![]()
Imamo 3 grupe pripadnika ovog podforuma.Kawhi je napisao/la:Jedino ako će oni uzet Suhog.
+1Dzoni je napisao/la:Ne moras dovoljno je biti navijac barcelone.Centre forward je napisao/la:Čovjek osporava zasluženo osvojene titule šamiona Evrope od strane Madrida
Koliko ograničen moraš bit' za takvo nešto.
Cap17an je napisao/la:I još na to sve im je slika smiješna
28x , ja bi znaoCap17an je napisao/la:I još na to sve im je slika smiješna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.