Zvjezdan Misimović
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Miske ih okrece samo tako. Jos ono munjevito utrcavanje u 16erac za gol. Maestro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Sada i Miske i Dzeko imaju po 25.
Obojica su najbolji strijelci BiH reprezentacije.
Obojica su najbolji strijelci BiH reprezentacije.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pa zar niko nije čuo za Dana Petrescua,nekako mi čudno da ga se nazivaj "taj Rumun",pa čovjek je godinama igrao za Chelsea i poprilčno je poznat
Ima dosta zanimljivosti u vezi njega,od toga da je pohađao kurs kontrole bijesa,smatra Mourinha najboljim trenerom na svijetu,najdraža serija mu je "Prison Break",pjevač Michael Jackson,ne voli da vozi automobil i ljudi mu često govore da liči na glumca David Duchovny.Ovo mu je najdraža knjiga
" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da je narodu BiH bitno jedino to da je on čovjek koji nije preveliki fan Misimovićeve igre,ali eto upoznajte neprijatelja

Ima dosta zanimljivosti u vezi njega,od toga da je pohađao kurs kontrole bijesa,smatra Mourinha najboljim trenerom na svijetu,najdraža serija mu je "Prison Break",pjevač Michael Jackson,ne voli da vozi automobil i ljudi mu često govore da liči na glumca David Duchovny.Ovo mu je najdraža knjiga
" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da je narodu BiH bitno jedino to da je on čovjek koji nije preveliki fan Misimovićeve igre,ali eto upoznajte neprijatelja

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Svaka čast Miske, ponovo na svom nivou, svaka čast
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
MIske jednostavno MISKE 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Marsal
- Kontakt:
alfa i omega naše reprezentacije, čast i Džeki i Pjanicu i svima ali ja bez njega ne mogu zamisliti ovu reprezentaciju. Možda sam i subjektivan previše jer mi je Miske uz Bergkampa najdraži igrač koji je ikada hodao kuglom zemaljskom. A obojica su genijalci i neprevaziđeni majstori.
Oni ti ga puše Zvjezdane!
Oni ti ga puše Zvjezdane!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad' ovaj čovjek igra, igra i reprezentacija. Kome to nije jasno nek' se ubije. On i Pjanić zajedno u timu su dobitna kombinacija.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Imam osjecaj kad Miske igra u ovoj Rusiji da odradjuje taman toliko da bude u konkurenciji za prvi timBosniacum Lilium je napisao/la:Ma ne zanima nas kako igra u klubu, jer jednostavno covjek u reprezentaciji uvijek blista

Ali zato kad dodje u repku tu nastaje magija...
Jest ako budu po krilima orali Lulic i Stevanovic a iza budu Spaha, Zuka,Mujdza,Ogy i Vedo bude na klupi da imamo i DM-a u timu...*p!p!t@* je napisao/la:Kad' ovaj čovjek igra, igra i reprezentacija. Kome to nije jasno nek' se ubije. On i Pjanić zajedno u timu su dobitna kombinacija.
Nadam se da si shvatio sta hocu reci...

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 12 sep 2012, 01:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pogodak za 1:1
[youtube][/youtube]
Gol za 3:1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gol za 3:1
[youtube][/youtube]
- crvenocrni
- Kontakt:
Nas najbolji igrac ikad od nezavisnosti to tvrdim sa sigurnoscu a ako ima neko nesto protiv neka iznese pa cemo polemisat! 

Slažem se svakakogringobih je napisao/la:
Jest ako budu po krilima orali Lulic i Stevanovic a iza budu Spaha, Zuka,Mujdza,Ogy i Vedo bude na klupi da imamo i DM-a u timu...*p!p!t@* je napisao/la:Kad' ovaj čovjek igra, igra i reprezentacija. Kome to nije jasno nek' se ubije. On i Pjanić zajedno u timu su dobitna kombinacija.
Nadam se da si shvatio sta hocu reci...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- anonymousHD
- Kontakt:
Najbolji igrač BIH svih vremena! 

Bez konkurencije poslije rata...anonymousHD je napisao/la:Najbolji igrač BIH svih vremena!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju BiH, najbolji asistent svih vremena, najbolji strijelac svih vremena - zajedno sa Dzekom, igrac kojem je nepravedno oduzeta kapitenska traka, igrac koji je u jednim od najtezih trenutaka sa ponosom nosio dres reprezentacije (2006-2008), i ako je igrao sa vecinom limitiranih igraca itd itd.
Za mene licno najbolji igrac svih vremena reprezentacije BiH.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Za ovo ga najvise respektujem. Neki hvale Papca upravo zato sto nije igrao u tom periodu (i jos nakon toga), a meni to nije jasno i upravo zato mi nikad Papac nije bio pretjerano drag.amerosm je napisao/la:Igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju BiH, najbolji asistent svih vremena, najbolji strijelac svih vremena - zajedno sa Dzekom, igrac kojem je nepravedno oduzeta kapitenska traka, igrac koji je u jednim od najtezih trenutaka sa ponosom nosio dres reprezentacije (2006-2008), i ako je igrao sa vecinom limitiranih igraca itd itd.
Miske neka radi sta god hoce u klubovima, u repku je uvijek dobro dosao. Mislim da to i sam osjeca i zato pruza najbolje partije za reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Miske idol 
Najvise bi volio da se vrati u Njemacku, eto spominje se Borusia M.
Imam osjecaj da bi ga to preporodilo

Najvise bi volio da se vrati u Njemacku, eto spominje se Borusia M.
Imam osjecaj da bi ga to preporodilo

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Da dodamo u rekorde i to da će kad se definitivno oprosti biti igrač koji se najviše puta opraštao od reprezentacije 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ako mislis na ono oprastanje kada je Kodro bio selektor u potpunosti ga razumjem. Kada su Spahic i kompanija odbijali da igraju za reprezentaciju iz dobro poznatih razloga, on je igrao za reprezentaciju i sa limitiranim igracima rizikovao da se povrijedi u nebitnim utakmicama, jer je plasman na EP za nas bio misaona imenica i time mozda upropasti svoju klupsku karijeru i onda dodje vrhunski strucnjak Meho Kodro i oduzme mu kapitensku traku.Dylan Dog je napisao/la:Da dodamo u rekorde i to da će kad se definitivno oprosti biti igrač koji se najviše puta opraštao od reprezentacije
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- legenda reala
- Kontakt:
Učinjena mu je nepravda za oduzimanje trake, al haj.
Kad je Miske bio kapiten, kod intoniranja himne svi su ruke držali na srcu
Kad je Miske bio kapiten, kod intoniranja himne svi su ruke držali na srcu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- crvenocrni
- Kontakt:
Daleko...gringobih je napisao/la:Bez konkurencije poslije rata...anonymousHD je napisao/la:Najbolji igrač BIH svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.