Moderator/ica: GracanicaAA
Jedinstvo, mislis da bi na Tusnju bilo 8000 gledaoca da nije dolazilo Jedinstvo ?Gorki je napisao/la:Ne bi da ulazim u raspravu stobom jer vidim koji ti je cilj,samo ću ti reći da pogledaš malo sportske portale da vidiš koji stadion/ekipa je posjećeniji i od PL-kih stadiona,koja ekipa/klub puni druge stadione kada gostuje
Lijep pozdrav iz čaršije
Iceplayer je napisao/la: Jedinstvo, mislis da bi na Tusnju bilo 8000 gledaoca da nije dolazilo Jedinstvo ?
Malo si pretjerao decko.unavita je napisao/la:Protiv Zelje je bilo oko 7-8 hiljada, prije Plzena su ovdje odigrali prijateljsku.Mislim da je i zadnja protiv Radnickog isto bila oko 3,5 hiljade, pa Rudar, Bratstvo i Sloboda sve je tu negdje izmedju 3-4 hiljade i to je uglavnom konstanta kroz sezonu.Dok je na Tusnju jedna utakmica 900 druga 8000 i tako
Pa to ti kazem dosli su zbog Jedinstva...Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la: Jedinstvo, mislis da bi na Tusnju bilo 8000 gledaoca da nije dolazilo Jedinstvo ?
Da malo uključiš svoj mozak skontao bi zbog čega je bilo 8000+ gledalaca na Tušnju.Kao prvo igrala se utakmica sa prvoplasiranom ekipom,konačno je cijeli kanton stao uz Slobodu,tako da su navijači bili na Tušnju i iz Srebrenika,Mramora,Živinica,Gračanice,Kalesije itd.itd. ne znam ni ja odakle sve.Onda uradio se odličan marketing za utakmicu,također mogli ste i vi prisustvovati na stadionu bodriti svoj klub (iako je sekunda falila da ostanete ispred stadiona).
Eh sad shodno narednom protviniku zavisi koliko će gledalaca biti na domaćoj tekmi,jer neće niko putovati sat vremena (u jednom pravcu) da gleda neki gošk,podgrmeč,branitelj i sad da ne nabrajam.
Ako ti još nešto nije jasno javi se u inbox,rado ću te prosvjetlit
Iceplayer je napisao/la: Pa to ti kazem dosli su zbog Jedinstva...
Jes jes koliko je navijaca bilo utakmicu prije Jedinstva na Tusnju ?Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la: Pa to ti kazem dosli su zbog Jedinstva...zbog Slobode.
Zasto odmah slijedecu utakmicu poslije Jedinstva na Tusanj nije doslo toliko ljudi zbog SlobodeGorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la: Pa to ti kazem dosli su zbog Jedinstva...zbog Slobode.
Ja mislim da je tuzlanski . ba izbacivao da je bilo pod 3000 na ostalim utakmicamaIceplayer je napisao/la:Jes jes koliko je navijaca bilo utakmicu prije Jedinstva na Tusnju ?Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la: Pa to ti kazem dosli su zbog Jedinstva...zbog Slobode.
Eto vidis ni 50% vas nije bilo...ultrasstyle_tz je napisao/la:ako ljudi dolaze zbog Jedinstva i da gledaju Jedinstvo non stop, sto su onda vasi izgledali kao da su duha vidjeli kad su 9500 ljudi vidjeli..sjever zagrmi prvi put onaj celo Stjepanovic se okrenu u po trke na zagrijavanju..naucio cojk na to
..
ps na mladosti sigurno 3500, a na Gosku 3000+
Sve znate, da vas ljudi ne znaju rekli bi da su Tuzlaci najpametniji u ovoj jbnoj drzavi a ono ...ultrasstyle_tz je napisao/la:ma vidjeli ljudi da Jedinstvo ulazi u ligu, pa sta ce gledat namjestenu ligu
LloriS je napisao/la: Sve znate, da vas ljudi ne znaju rekli bi da su Tuzlaci najpametniji u ovoj jbnoj drzavi a ono ...![]()
zivis i umires sa tom utakmicom, nikad vam iz glave nece izaciGorki je napisao/la:LloriS je napisao/la: Sve znate, da vas ljudi ne znaju rekli bi da su Tuzlaci najpametniji u ovoj jbnoj drzavi a ono ...![]()
Da smo bili prošle sezone pametniji,sad bi vi bodrili Jedinstvo ali iz niže lige,ali ajde na greškama se uči.
pa zar ne ulazite 100%, jednom nogom vec u ligi zar neLloriS je napisao/la:Sve znate, da vas ljudi ne znaju rekli bi da su Tuzlaci najpametniji u ovoj jbnoj drzavi a ono ...ultrasstyle_tz je napisao/la:ma vidjeli ljudi da Jedinstvo ulazi u ligu, pa sta ce gledat namjestenu ligu![]()
Zasto su Fukare isle u Banovice gledati namjestenu utakmicu? Bezze pare trosiliultrasstyle_tz je napisao/la:ma vidjeli ljudi da Jedinstvo ulazi u ligu, pa sta ce gledat namjestenu ligu