Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Vjerujte u Liverpool, mogu oni izvuc rezultat kad se ljudi najmanje nadaju.
PS: Evo NEvile potpiso novi jednogodisnji ugovor.
PS: Evo NEvile potpiso novi jednogodisnji ugovor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja ne samo da vjerujem u Liverpool, ja uopste ne sumnjam u njih...Cartman je napisao/la:Vjerujte u Liverpool, mogu oni izvuc rezultat kad se ljudi najmanje nadaju.
PS: Evo Nevile potpiso novi jednogodisnji ugovor.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovako je isto bilo pred utakmico protiv stoka, "Chelsea ce kiksat protiv Stoka bla bla bla bla" i nakraju Chelsea maskrirao Stoke ha-ya.
Samo se bojim da ce se Liverpool braniti kao Inter protiv Barce

Pa sta hoces da napisem, da ce Chelsea pobijediti obje lagano i da United nece osvojiti titulu, ti bi garant tako napisao u slicnoj situaciji... ne znam sta se cudis...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovako je isto bilo pred utakmico protiv stoka, "Chelsea ce kiksat protiv Stoka bla bla bla bla" i nakraju Chelsea maskrirao Stoke ha-ya.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Bilo je i protiv Tottenham, pa sta bi? Niko se na Anfieldu nije proseto do pobjede, pa necete ni vi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovako je isto bilo pred utakmico protiv stoka, "Chelsea ce kiksat protiv Stoka bla bla bla bla" i nakraju Chelsea maskrirao Stoke ha-ya.
Huh,nece ni protiv Sunderlanda biti lako,ali sutra do 18:00 navijam za L'pool 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

dresovi za sljedecu godinu. koji je ovo klinac. neuspjel pokusaj nekog retro dresa. iako moram priznat da me podsjecaju na one zlatne dane mancestera

Dres za domace utakmice je prejak.
Ovaj drugi za gostovanja je los skroz. Ali valjda cu se naviknuti kako vrijeme bude prolazilo. I ove sezone mi je bilo neobicno na pocetku.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
Meni se dres iz ove sezone pravo svidja. Nisam ga jos uspio nabaviti,al nadam se da cu uskoro. A ovi novi..nisu ni losi.Trasimaco je napisao/la:Dres za domace utakmice je prejak.Ovaj drugi za gostovanja je los skroz. Ali valjda cu se naviknuti kako vrijeme bude prolazilo. I ove sezone mi je bilo neobicno na pocetku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Po meni su grozni ti dresovi, pogotovo ovaj prvi, kakva je ovo crvena boja? Unitedova boja je puno tamnija. A i ovaj logo novog sponzora je katastrofa. Nadam se da ovo nisu novi dresovi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
svidja mi se sto podsjecaju <na stare dane, a i brate za ova godine, to je katastrofa
Dobri dresovi nema šta, pravi Junajtedovski 

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Evo da se ja javim.Posto je danas praznik,odlucio sam da nagradim najbrzeg forumasa,vatrenog navijaca Manchester Uniteda sa jednim veoma lijepi poklonom.Prvi forumas koji mi se javi na PP dobice taj poklon.
Uslovi koji treba da ispunjava forumas je taj da je navijac Manchester Uniteda i da ima prebivaliste u Bosni I Hercegovini.Veliki pozdrav za sve forumase i sretan vam svima 1.maj -praznik rada
Uslovi koji treba da ispunjava forumas je taj da je navijac Manchester Uniteda i da ima prebivaliste u Bosni I Hercegovini.Veliki pozdrav za sve forumase i sretan vam svima 1.maj -praznik rada
BosnaE
Sjajan intervju sa Evrom: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ds-newsxml
Evra je za mene najveći gospodin, igra u svetom, crvenom dresu u vrhunskoj formi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

evo i bolja slika. crvena fakat jeste presvijetla.
Moguce da je losa kamera ili radi svjetla, jer ta crvena boja je fakat katastrofa. Isto ko da je dres opran 100 puta. Nadam se da je malo tamnija boja ako ce vec bit ti dresovi. Evo neko je napravio sliku na photoshopu sa Rooneyem u novom dresu i tu mi izgleda dosta dobro dres, ali na ovim slikama mi se nimalo ne svidja nijedan ni drugi dres. Ovaj bijeli lici na bivse dresove Boltona

Šta su ovo dresovi iz 80-tih ? 

Gerrard je jednom rekao od malena vas uce da mrzite UNITED ... hvala degenu! Na godinu jaci ManUtd sigurno ce biti jer i ovo je bio maximum nakon odlaska Ronalda i Teveza... 2-3 dobra igraca dovesti!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Steven Gerrard and co have shown a lack of integrity and proffesionalism! not only that but have found themselves unable to compete with the big clubs! Your not proffesionals your yobs drunks wife beaters and that's the nicest scousers... A LIVERPOOL FAN WROTE THIS ON THEIR HOME PAGE
Je*bi ga, steta stvarno..
Je*bi ga, steta stvarno..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.