DOMINACIJA - ko god kaže suprotno onda je ili lud ili glup
14 utakmica bez poraza (od 6.kola - H96

), 4 pobjede bez
Gotzea u nizu(SCF,HSV,TSG,FCN

), a od toga 3 u gostima.
Počelo je yebeno, najviše zbog neugodnih Hlousekovih kornera, ali na sreću bez posljedica.
Bender povrijeđen (nadam se ne ozbiljno), mi s 10 igrača stvaramo 100 % šansu nakon koje me
Lewat tjera da mu psujem od-do. Slijedi šansa
Kevina i njegov nevjerovatan promašaj te nakon toga Lewatow solidan šut izvan 16-erca te fina peta
Kosookog 
(šteta što ne uđe)
Drugo poluvrijeme - idealan pas
Leitnera, povratna lopta
Piszczeka i
Kehl u stilu rasnog napadača - BvB vodi 1-0. Ljepota. Mogao sam trčat bos po ulici po snijegu od dragosti

. Lewat zayebo par dobrih pokušaja kontranapada gdje me u jednom trenutku natjerao da pljunem u pravcu Tv-a (sreća pa nisam dobacio

). Ulazak
Barriosa i ja ljubim taj isti tv od dragosti

. Onda odmah njegov sjajan potez do Kevina, ovaj do Kagawe koji šuta samo do Schaefera i onda LUCAAAAAAAAAS BARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOS
Šta reći? Radovao sam se ko malo dijete. Kao da sam ja dao gol jbt. Lewat već drugu tekmu bez učinka, vrijeme je da Barrios dobije šansu makar sad u DFB Cupu protiv Kiela u utorak.
Prvi smo trenutno. Prvi smo favoriti za titulu po BILD anketi (160 000 glasalo) s 42 % glasova, prvi favoriti za Latteka, Sammera, Heckinga, a i Low je rekao da smo u šampionskoj formi iz prošle sezone. A možemo vidjet i u našoj anketi na forumu da nas ima dosta koji misle BvB Deutscher Meister

.
Watzke,Zorc,Klopp mudro šute i prepuštaju drugima uloge favorita, bacamo im pijesak u oči i dok rekneš keks - BvB u maju alte-neue Deutscher Meister.
Hare_BvB je napisao/la: 12 meceva bez poraza
14 kolega, uključi se, nemoj brojat unazad prema nuli
Lucaaaaaaaaaaaas Barrioooooooooooooooos!!!!
Tu sam @Dame tu sam druže

, sa zakašnjenjem pišem, ali uvijek uz BvB gdje god da sam
NUR DER BVB 
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!