Njemacka peta liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Prevedi nam ovo živ bio translate me ubi.
IlProfessore je napisao/la:Pratim gotovo sve utakmice ovog SP-a i skoro na svakoj (možda bez ovog skoro) čujem neku pjesmu sa tribina, možda se čak spominje i dinero (novac koliko znam) nebitno ko s kim igra.. pa da to nisu prozivke na račun Diega ili je nešto drugo u pitanju.. nadam se da je to još neko čuo osim mene, da ne živim u tripu ovih par dana
Preminuo Ciro Esposito, bio je ranjen prije kupa Italije u Rimu, navijac Napolija.....terabajt je napisao/la: Prevedi nam ovo živ bio translate me ubi.
Hvala buraz.MrWhite je napisao/la:Preminuo Ciro Esposito, bio je ranjen prije kupa Italije u Rimu, navijac Napolija.....terabajt je napisao/la: Prevedi nam ovo živ bio translate me ubi.
Navijač Napoli-a je preminuo 50 dana nakon finala kupa između Napoli-a i Fiorentine. U pucnjavi je teško povrijeđen i eto, izgubio je u svojoj borbi za život. Metak je pogodio njegova pluća, došao je i do kičme. Uz to je imao i sedam operacija ali doktori ga nisu mogli spasiti.terabajt je napisao/la:Prevedi nam ovo živ bio translate me ubi.
Englezi su izmislili fudbal, oni ga ucinili jos boljim, i ako treba priznati da im je ovaj spanski rodjen za navijanja, ne znam sta da otpjevaju zvuci extra...terabajt je napisao/la:Očevi navijanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.