Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zato sto mu je svaki nastup u repci do sad bio poput amatera. Moze on igrati koliko hoce u Belgiji, on se u repci ne zna spojiti sa loptom.
Ali treba i dalje dobiti poziv ako bude igrao, boljih igraca nemamo na tok poziciji.
Ali treba i dalje dobiti poziv ako bude igrao, boljih igraca nemamo na tok poziciji.
Dino Peric, stoper Dinama, rodom iz Hercegovine, ima pravo nastupa za BiH. Bio odlican do ozljede, sad trenutno ispao iz prvih 11 ali ne sumnjam da ce se vratiti na staru razinu.
Na neki nacin nam niko nije kriv, kad sami nismo u stanju da produciramo kvalitetno krilo poslije Beslije, a koliko je godina proslo, i onda normalno u takvim okolnostima se moze 100 imena proturati koji nemaju kapacitet da igraju neku ulogu za druge reprezentacije. Isto tako tesko da neki igraci mogu da pokazu svoj puni potencijal kad nemamo kontinuitet, svaka 3 mjeseca novi igraci, pa kad se to misli uigrati, a ima stvarno vise takvih primjera.
Odigrao protiv Lihtenstajna poluvrijeme i protiv S.Irske produzetke, ukupno u dvije utakmice 75 minuta...premalo za bilo kakav sud.Goalgetter je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:07Zato sto mu je svaki nastup u repci do sad bio poput amatera. Moze on igrati koliko hoce u Belgiji, on se u repci ne zna spojiti sa loptom.
Ne moze se ni reci da je dobio priliku.
Mnogo losiji su bili neki drugi igraci u svojih prvih 75 minuta u dresu reprezentacije nego Hotic.
Ne kazem da je igracina vec da ima mjesta medju 23, bar trenutno a pogotovo u oktobru, novembru.
Dati mu minute u najvaznijoj utakmici protiv S.Irske a potom ga totalno ignorisati - to znaci da je Bajevic s ekipom bio neznalica ma s koje strane posmatrao ovaj slucaj: dao mu priliku jer zna a potom iako zna vise ga ne zoves; ili dao si mu priliku u najvaznijoj utakmici iako ne zna. Kako god okrenes nije dobro.
Prevljak je za klasu bolji igrač od Hotića, to se vidjelo svaki puta kad je uspio uvezat pola godine bez povreda. Nažalost povrede i činjenica da je do 19. godine bio u igmanu iz Konjica, su ga usporile.
Ipak, i takav Hotić je među 2 najbolja krilna igrača koje trenutno imamo, ali nije bolji od Lovrića.
Još da spomenem, Višća bi u HNL zabijo 20+ golova po sezoni.
Ipak, i takav Hotić je među 2 najbolja krilna igrača koje trenutno imamo, ali nije bolji od Lovrića.
Još da spomenem, Višća bi u HNL zabijo 20+ golova po sezoni.
Da nema u Blazuju koji migrant da zna lopte? Reis i Bake mogu im preko reda drzavljanstvo srediti! 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
To je ono sto i ja pokusavam da objasnim. Kako npr taj Hotic moze da pokaze bilo sta kad uopste nema kontinuitet. Ne poznaje nikako igrace oko sebe, vidio ih par puta u zivotu, i imao 2-3 treninga sa njima. Normalno da djeluje kao da je zalutao. Sad se zove ovaj, sad onaj, ko da smo na trafici. Ranije isto sa Kovacevicem, Prosinecki ga out of nowehere zove da igra kljucne utakmice u kval kao igrac presmijesne Kielce, pa ga kasnije nigdje nema itd. Ranije je isto bio Danijel Milicevic koji je pokazao kvalitet u Belgiji, bude 1-2 utakmice ili koliko vec pa ga nigdje. Jednostavno nista ne stima, osnovne stvari ne stimaju, i onda mi nesto ocekujemo.
Ne bi bilo lose da spremimo invaziju na Gigovicev IG. Neka momak osjeti malo nasu podrsku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Ove priče oko Prevljaka također, igrač koji igra samo u šesnaestercu je NEOZBILJAN igrač, jest, majstor si u kaznenom ali ostali vidovi igre ne postoje.
Isto kao i za Demirovića, ja i ASD kada smo pričali da treba momak u cvajtu, svi se smijali, pa jel vi stvarno mislite da Ermedin nije nivo cvajte?
Kod nas nema ni K od komplet igrača, uvijek u nekom segmentu briljiraju a u ostalih 5 odroni, neće takvi igrači nigdje dospjeti.
Ove priče oko Prevljaka također, igrač koji igra samo u šesnaestercu je NEOZBILJAN igrač, jest, majstor si u kaznenom ali ostali vidovi igre ne postoje.
Isto kao i za Demirovića, ja i ASD kada smo pričali da treba momak u cvajtu, svi se smijali, pa jel vi stvarno mislite da Ermedin nije nivo cvajte?
Kod nas nema ni K od komplet igrača, uvijek u nekom segmentu briljiraju a u ostalih 5 odroni, neće takvi igrači nigdje dospjeti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije nego Hrvatska ce baš sada reagovati i njega pozvati u martu. Na kraju smo ovdje bez veze pisali o njemu pisali, jer smo ipak druga opcija za njega.Jusko00 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 02:47Harise priznaj da to pises samo iz razloga sto je Lovric šokacHarise je napisao/la: ↑24 feb 2021, 01:28Lovric je najbolji i pogotovo glavni igrac od Gorice u zadni godine i ja sam siguran da ce napraviti dobar transfer. U glavnom sam 100% siguran da ce ga Hrvati pozvati za mart da bi ga na kraju prodali. Bio bi stvarno glup da se odluci za BiH umjesto za Hvratsku. Mozda sad nema mijesto u ekipi, ali izgleda ce se poslje 2-3 godine drugacje.Ti bi radije umjesto ovog iz Gorice u reprezentaciji volio vidjeti Husu Balica iako je Lovric za klasu bolji igrac
Demirovic igra u 1. Bundesligi zato sto ima kvalitet da tu i igra. Igra poprilicno redovno u prvoj sezoni u Freiburgu. Sve u svemu sasvim ok. Da mi imamo 3-4 Demirovica na razlicitim pozicijama koji sa 23 godine igraju u 1. Bundesligi, onda bi vidio da imamo reprezentaciju koja obecava. Nazalost to nemamo, i ne znam sto onda nazor hocete da degradirate njegov uspjeh.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:56Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Some new names we could expect on the squad selection for March 8th:
Aleksandar Jovicic
Kristijan Lovric
Armin Gigovic
Jusuf Gazibegovic
Nikola Vasilj
Srdan Grahovac
It is stated Petev favorite vacation spot is Vienna, maybe we will see him try to get Balić.
Aleksandar Jovicic
Kristijan Lovric
Armin Gigovic
Jusuf Gazibegovic
Nikola Vasilj
Srdan Grahovac
It is stated Petev favorite vacation spot is Vienna, maybe we will see him try to get Balić.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
I dalje na tu temu gluposti valjas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:56Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Znam. Ne tvrdim da ce to neku veliku razliku donijeti u vezi izbora, ali vrijedi svakako probati.
Za vas da je Ronaldo Bosanac i Hercegovac našli bi ste mu mahanu neku i rekli, ejs nije on za toga, kakav on role moj, bolji Bajrin mali iz Leotara. De ne serite, ko da vi znate za kojeg je on nivoa. Za nivoa je onog na kojem se super pokazuje, a u Freiburgu u BUNDESLIGI, mamlazi jedni, se ERMEDIN DEMIROVIĆ odlično pokazuje.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sad će njemu 23 u martu, koliko on može napredovati evo ti mi kaži?Maestro je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:03I dalje na tu temu gluposti valjas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:56Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Ja sam ga uvijek prizivao u reprezentaciji, nadam se da će igrati, ali daj malo realne fudbalske kritike.
Gledao sam 50 njegovih utakmica što u Španiji, Francuskoj i Švicarskoj. On ima elementarne probleme u igri za nešto više.
Nije on 1.90+ kao Džeko i Lewandowski koji vremenom mogu poraditi na tehnici.
Džeko i Lewandowski su imali skromne učinke u prvoj sezoni, ali Ermedin bez skok igre, tehnike i brzine za svoje konstitucije će imati ograničen prostor za napredak.
Možete pričati koliko hoćete ali on je TRENUTNO kvalitetom dobar cvajtaš, ne znam čemu huja na takvo mišljenje.
⚜️~⚜️~⚜️
To sto ti pises je netacno, znaci netacno i to je fakta. Jer igra u 1 Bundesligi i nije tu tek tako zalutao nego se izborio za to mjesto, isao kao jako mlad igrac po drugoj francuskoj i spanskoj ligi pa preko svicarske dosao do 1. Bundeslige i to u 22. gosdini. To se na kraju krajeva zove kvalitet. Tvoj problem ili bilo koga drugog je kad se pocne da ga poredi sa svijetskim igracima, samo da bi ga degradili ili da se prezentira kao neki ekspert u fudbalu. Ali cinjenica je ta da ima kvalitet jer nije zalutao u 1 Bundesligu. Mogu ti ja napisati nekoliko nasih igraca koji su zalutali u Bundesligu tipa Jelic, Grujic, Zahirovic itd. Demirovic ipak pokazuje odredjeni kvalitet.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 15:21Sad će njemu 23 u martu, koliko on može napredovati evo ti mi kaži?Maestro je napisao/la: ↑24 feb 2021, 14:03I dalje na tu temu gluposti valjas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:56Zamisli pričati kako je Hotić odron igrač a vamo govoriti kako je Gojak dobar. Hotić je Messi za Gojaka i slične.
Ja sam ga uvijek prizivao u reprezentaciji, nadam se da će igrati, ali daj malo realne fudbalske kritike.
Gledao sam 50 njegovih utakmica što u Španiji, Francuskoj i Švicarskoj. On ima elementarne probleme u igri za nešto više.
Nije on 1.90+ kao Džeko i Lewandowski koji vremenom mogu poraditi na tehnici.
Džeko i Lewandowski su imali skromne učinke u prvoj sezoni, ali Ermedin bez skok igre, tehnike i brzine za svoje konstitucije će imati ograničen prostor za napredak.
Možete pričati koliko hoćete ali on je TRENUTNO kvalitetom dobar cvajtaš, ne znam čemu huja na takvo mišljenje.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 24 feb 2021, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, FerdinandF, Goalgetter, Proximic i 26 gostiju.