FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ima li neko kakav audio stream, radio neki? hvala.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
poslao si mi ono sranje od linka, koji neradi.Alen Škoro je napisao/la:ti rece pomociulaznica je napisao/la:daj mi link, pomocu ti ja posle.Alen Škoro je napisao/la:ne znam kako je vama,ali meni nevjerovatno stopa sports-x, moze li mi neko pomoci molim vas..
Kakav seljacki prijenos ko da je rat, sramota stvarno.
- Alen Škoro
- Kontakt:
- harison_ford
- Kontakt:
Ma VHS snimak iz 1980-tih godinaMakeTZ je napisao/la:Kakav seljacki prijenos ko da je rat, sramota stvarno.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
1-0 
Pu..... Trebali bi proci al' se ovako ofiran gol nije smio primiti jednostavno....
Je l' ono fakat pise Sokolac na onom transu.... Ako pise ne mogu da vjerujem koji jadovi.....
Je l' ono fakat pise Sokolac na onom transu.... Ako pise ne mogu da vjerujem koji jadovi.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima li neko link za tekmu?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
http://www.sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;zeljocity je napisao/la:Ima li neko link za tekmu?
sramota ako ne prodjete... Ovo je utakmica za play-off (veliki znacaj), a vi gubite od Crnogorsku ekipu... Bas bezveze
Ovaj BHT jos uvjek u svakom pogledu ostao u 80-tim a pricaju o nekoj digitalizaciji
Pola svjeta isfuralo i HD vrte 3D kvalitet slike, a oni jos na analogiji.
Uz sve to se cuje crnogorski komentator u pozadini
Pola svjeta isfuralo i HD vrte 3D kvalitet slike, a oni jos na analogiji.
Uz sve to se cuje crnogorski komentator u pozadini
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Hvala drug.valterboy je napisao/la:http://www.sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;zeljocity je napisao/la:Ima li neko link za tekmu?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pa pta je ovo...Sarajevo trenutno nula bodova..ništa...ne mogu da shvatim da im čovjek 50 metara od goila uzme loptu i još jedan dođe a naših nigdje ni na vidiku koja je to formacija golman i 10 napadača....e hebem ti život...kakav mi gol primamo
Sta se desava ovo sa odbranommm ,slabo skroz za sada
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Daj ne seri ni ti ni ostali ManijaciMrAmani96 je napisao/la:sramota ako ne prodjete... Ovo je utakmica za play-off (veliki znacaj), a vi gubite od Crnogorsku ekipu... Bas bezveze
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
šta Suljić stalno dribla kojeg đavola, što se ne oslobodi lopte kako B o g zapovjea
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.