Safet Sušić - Pape

mirzatele
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mirzatele » 20 okt 2014, 23:46

Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović
Kakva yebena pljuska, Zukane :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 23:47

Za debile a i normalnu raju, historijat:

- Zukanovic razvaljuje u Belgiji, igra na poziciji gdje nam treba igrac, daje i golove -
- Poziva nema, Susici nemaju koristi od njega, smetace im za Hadzica
- Pritisak javnosti na Safeta, novinari se interesuju
- Napokon poziv
- Ispunio ocekivanja
- Prilaze mu Susici sa prijedlogom zastupanja, Zukan odbija
- Susici: e neces sine tako
- Susici pozivaju 24 igraca (znaju da ce jedan otpasti), Zukanova papirologija slucajno nije potpuna
- Safet: nema veze, doce on u Brazil (laz)
- Zukan: Nije do mene, neko Savezu je kriv (istina)
- Safet: uvrijedio je Savez, nema Brazila, sreca pa sam bio pametan i pozvao Hadzica
- Zukan i dalje bez poziva uz opravdanja na nivou retardiranog krastavca

IZDRZI, ZUKA!!!
:bih:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 20 okt 2014, 23:49

KK_Bosna je napisao/la:3. Uvrede na račun Bosne i Hercegovine i njenih simbola
U ovoj našoj jadnoj državi, reprezentacija je jedan od rijetkih simbola do kojih mi je stalo.
FK Željezničar 1921

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 20 okt 2014, 23:51

RobertoBaggio je napisao/la:
U ovoj našoj jadnoj državi, reprezentacija je jedan od rijetkih simbola do kojih mi je stalo.
Niti je službeno simbol, niti je vrijeđao reprezentaciju. Vrijeđao je, sasvim opravdano, potpunog idiota koji sjedi na klupi reprezentacije.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 okt 2014, 23:52

The_Target je napisao/la:plata je tu bit ce srnecih od bascarsije do pariza :lol:
u čemu je fora sa srnećim, nema tvog posta da to ne spomeneš :D

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 20 okt 2014, 23:52

Eto uvrijedio si državu, idi u banoviće :mrgreen:

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 20 okt 2014, 23:53

KK_Bosna je napisao/la:
arius je napisao/la:sto je najsmjesnije istu poziciju je igrao zukanovic u utakmici protiv grcke gdje je imao vranjesa i spahu kao stopere a mujdzu i lulica kao bocne ....i u ovoj utakmici kijeva i rome zuka je po potrebi bio lijevi bek ili treci stoper....da ne kazem da je u ekipi kijeva drugu najvecu ocjenu dobio upravo zukanovic
bravo! ekipa protiv grcke:

-------------dzeko-ibisevic

lulic----------misimovic----medunjanin

---------------zahirovic

zukanovic-spahic-vranjes-mujdza

----------------begovic

http://www.flashscore.com/match/8YYZy1sU/#lineups;1

s tim da se mujdza ubacivao gore, a lulic i vracao nazad kad je zuka ulazio na mjesto stopera

zato smo i dobili sto se idiotu slozio sastav jer nije imao pjanica i salihovica koji su bili povrijedjeni a nije znao sta sa njima ,a nije ni znao da je istrcao 3-5-2....isto se desilo baki u danskoj da ne elaboriram sad , ranije sam...

ne laze on da misli da kijevo nece nikad igrati kao mi , samo ne zna . pa dovoljna je izjava da barselona igra bez zadnjeg veznog da se vidi poznavanje taktika i formacija pavijana. jos kad nadodas izjavu da je i kao igrac mrzio taktike u fudbalu i da ekipa koja zna da igra dobije utakmicu u odnosu na onu koja trci dobijes njegov mentalni sklop a i koeficijent inteligencije...usput dobijes i odgovor na pitanje zasto jugoslavija nije nikad pobjedjivala njemacku

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2014, 23:53

Ima li neko link za danasnju izvaju kretena u vezi Zukanovica? Nisam mogao pratit kad je se desavalo, a sad ne mozes nac. Hvala.

SUSICU IZDAJNICE, MARS IZ SVETINJE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 23:54

Zato i vrijedjamo nitkova i kriminalca koji je unistava!
Vrati glavu teletu ! :stop:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 20 okt 2014, 23:54

Amarkony je napisao/la:Al' je i ovaj Zukanovic umisljen lik. 100% covjek siguran da je klasa za sve ostale igrace, pa svaki normalan trener bi ga odmah otpisao radi ovog buntovnickog karaktera. Ovako optuziti covjeka povodom obicne prepostavke. :roll: Pa covjece, hajd da je cijela repka sastavljena od igraca Safetovog brata. Nego od 23 imena koliko je islo u Brazil, trojica momaka bilo iz te agencije. Od ta tri momka Tino Sven Susic ima 22 godine i prekucava HNL (9 tekmi, 3 gola, 4 asista), Hadzic odigrao maestralno na stoperu protiv 5. reprezetacije svijeta neki dan. Vrsajevic - ako neko nadje desnog beka za lijeka neka kaze. A svih ostalih 20 igraca su izborili mjesto u repku mimo te agencije, sto je velika vecina igraca i umisljeni mladic sebi daje za pravo da kaze da je on otpisan zbog nje. Nema veze sa logikom. Evo i kad nekad Safet ode iz repke ja sumnjam da bi ga, poslije ovoga, bilo koji ozbiljan trener pozvao znajuci da ima "bombu" u ekipi.

pa dan te yebo gdje ces ovo napisat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
po tebi ispade da je Anel otišao u Brazil jer je odigrao maestralno neki dan protiv Belgije :lol: :lol: :lol: :lol:
oj Ademe pejgambere :facepalm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 okt 2014, 23:56

Sta kazete placeni novinari, jao na cemu su ostali :rol:
Drzi se Ervine ode ubleha za maximalno dvije utakmice, a onda ces dobiti poziv koji odavno zasluzio

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 okt 2014, 23:57

safet susic nije reprezentacija. da ne bude zabune, ni ervin zukanovic nije reprezentacija, isto ni edin dzeko, ni emir spahic, ni sergej barbarez... ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 20 okt 2014, 23:57

Kaunas je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:Al' je i ovaj Zukanovic umisljen lik. 100% covjek siguran da je klasa za sve ostale igrace, pa svaki normalan trener bi ga odmah otpisao radi ovog buntovnickog karaktera. Ovako optuziti covjeka povodom obicne prepostavke. :roll: Pa covjece, hajd da je cijela repka sastavljena od igraca Safetovog brata. Nego od 23 imena koliko je islo u Brazil, trojica momaka bilo iz te agencije. Od ta tri momka Tino Sven Susic ima 22 godine i prekucava HNL (9 tekmi, 3 gola, 4 asista), Hadzic odigrao maestralno na stoperu protiv 5. reprezetacije svijeta neki dan. Vrsajevic - ako neko nadje desnog beka za lijeka neka kaze. A svih ostalih 20 igraca su izborili mjesto u repku mimo te agencije, sto je velika vecina igraca i umisljeni mladic sebi daje za pravo da kaze da je on otpisan zbog nje. Nema veze sa logikom. Evo i kad nekad Safet ode iz repke ja sumnjam da bi ga, poslije ovoga, bilo koji ozbiljan trener pozvao znajuci da ima "bombu" u ekipi.

pa dan te yebo gdje ces ovo napisat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
po tebi ispade da je Anel otišao u Brazil jer je odigrao maestralno neki dan protiv Belgije :lol: :lol: :lol: :lol:
oj Ademe pejgambere :facepalm:
Iskreno, kad čitam postove tog momka, imam osjećaj da je kao beba puno padao na glavu, ili da su ga roditelji puno tukli po glavi.

Međutim, onda pomislim kako to ipak ne bi trebalo ostavljati ovako ozbiljne posljedice, tako da je razlog tako besmislenih komentara vjerovatno negdje drugo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 okt 2014, 00:01

Consigliere je napisao/la: - Zukanovic razvaljuje u Belgiji, igra na poziciji gdje nam treba igrac, daje i golove -
O Allahu dragi...Zuka debitovao za repku 2012 a Hadzic 2014... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 okt 2014, 00:03

MoR je napisao/la: Iskreno, kad čitam postove tog momka, imam osjećaj da je kao beba puno padao na glavu, ili da su ga roditelji puno tukli po glavi.

Međutim, onda pomislim kako to ipak ne bi trebalo ostavljati ovako ozbiljne posljedice, tako da je razlog tako besmislenih komentara vjerovatno negdje drugo.
Odbijam vjerovati da je toliko glup. Mislim da su i ovi sto brane Susica svjesni da je on tele najobicnije. Samo se prave ludi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 okt 2014, 00:04

Isplaniran je on davno, kao sto je uradjeno niz poteza da bi se Tino predstavio kao jako vazan igrac i neizostavan clan prvih 11. Postajes opasan troll druze,a nisi bio cini mi se.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 okt 2014, 00:06

ko je sljedeći Safete? :hmmmmm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 21 okt 2014, 00:07

vjerujte da safet nije nimalo naivan kako mi mislimo, zna on unaprijed kako će kome put izgraditi u repci.. al nadamo se da neće imati prilike! pa koliko se pricalo o rin tin tinu kao nekom talentu koji je odbio belgijance :lol: :lol: :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 okt 2014, 00:08

Juventinisimo je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: - Zukanovic razvaljuje u Belgiji, igra na poziciji gdje nam treba igrac, daje i golove -
O Allahu dragi...Zuka debitovao za repku 2012 a Hadzic 2014... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Debitov'o bi on 2012 da Zuka nije igrao dobro pa ga Pape morao pozvati
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 21 okt 2014, 00:14

hogarstrasni je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:MOze li mi neko reci gdje je izjava selektora kako ne racuna na ZUkanovica za Izrael na koju se on poziva u svom saopstenju ??
Nema te izjave!
Susic se, po prvi put , ocitao o igri Zukanovica rekao da je lose reagovao u duelu sa Ljajicem, a Zukanovic da vise ne racuna na Safeta :lol:
Moje misljenje je da je razlog tome , to sto je Susic, nitkov, djubre, kriminalac, grobar reprezentacije, smetljar....
Vjerovatno ima i onih koji ce tvrditi da je Susic vec bio napravio spisak na kom je Zukanovic, ali ga sada nece pozvati. Vidis, misljenja su cudo :mrgreen:
pa dajem glavu da je prva izjava susica "on je bio na mom spisku za sljedece utakmice ,ozbiljno sam na njega racunao al eto sam je sebi zatvorio vrata ovom izjavom" :urnebes: :rol:

je*o sve svoje ,glupan teski,tele retardirano
daboga izgubio sve utakmice koje bude vodio,je*o te i repka i sve ,znaci nema sanse da mogu zeljeti pobjedu ovog debila,je*o i evropsko i sve ,da je sse rijesit ovog debila debilskog ,boze mili pa imal ista normalno u ovoj nasoj bih :crazy: :oops: :roll: :puke: :puke: :puke:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.