Safet Sušić - Pape

<3 LiMes <3
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 21 okt 2014, 10:27

Da, najgore od svege što se nakon jednog gola zaboravlja na sve što je uradila ova budaletina, kako ciljano uništava reprezentaciju i tjera igrače. Hajmo sad svi skandirati ovoj budali "Safete, majstore", pa mi smo veće budale, niko da pokrene nešto, neke proteste pred savezom da se ovo mučko đubre više makne. Kao što sam ranije i rekao, BH Fanatikosi su od mene zaradili ogroman minus, bar ova grupa koja je bila protiv Belgije. Skandirati ovom čovjeku ravno je samoubistvu. :thumbdown:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 okt 2014, 10:33

<3 LiMes <3 je napisao/la:Da, najgore od svege što se nakon jednog gola zaboravlja na sve što je uradila ova budaletina, kako ciljano uništava reprezentaciju i tjera igrače. Hajmo sad svi skandirati ovoj budali "Safete, majstore", pa mi smo veće budale, niko da pokrene nešto, neke proteste pred savezom da se ovo mučko đubre više makne. Kao što sam ranije i rekao, BH Fanatikosi su od mene zaradili ogroman minus, bar ova grupa koja je bila protiv Belgije. Skandirati ovom čovjeku ravno je samoubistvu. :thumbdown:
BH Fanaticosi su obični uhljupi potplaćeni (bar onaj liderski dio). Normalna osoba koja voli ovu reprezentaciju, a oni se kao kunu u nju, ne može skandirati ovom meĐedu. Jednostavno zdrava logika ti to ne dozvoljava. One polupismene, krezube kreauture i razumijem, ti niti su kada novine pročitali, niti znaju računar upaliti. Al' kad jedna organizovana navijačka skupina to radi, znaš da tu nisu čista posla.

P.S.
PANJINO ODLAZI!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 okt 2014, 10:36

Jao teletine i izjave..... Da bog da nam sjedio na klupi dozivotno...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2014, 10:38

Postoji li veci kompliment od onoga kada Safet Susic, provaljeni lazov, neznalica i covjek bez obraza kaze: Ne cijenim te kao covjeka!

Mislim da ne postoji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 okt 2014, 10:51

ovo je trebao izjaviti davno, pa da postedi i nas i Zukanovica! mada ova zadnja izjava dokazuje samo jedno, da je safet lazov, laze nas vec nekoliko mjeseci kada je u pitanju Zukanovic, i da problem 'vize' nije slucajan, nego je to neko namjerno odradio da se Ervin elimisie sa spiska, mada bi on bio eliminisan i da je cutao, a uostalom, iz tog razloga je i pozvan Hadzic kao 24. igrac..
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 21 okt 2014, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 21 okt 2014, 10:51

Odlazi Safete, dok nije kasno...
Čelik Zenica 1945

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 21 okt 2014, 10:56

Šta reći za Papeta,čoek je

slika

Proizvodnja 1991,a nama treba procesor iz 2014. :urnebes:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 okt 2014, 10:58

Strah me Boga da ti ovako lajem pa cu editovati moronu jedan
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 21 okt 2014, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 okt 2014, 11:02

"To je priča stara nekoliko godina. Prije nego što je zaigrao za reprezentaciju on je pričao istu tu priču, kako nije u reprezentaciji samo zato što mu nije menadžer Sead Sušić,"

"Nakon toga me zvao i izvinjavao se i kleo kako on to nije rekao, a sada je opet izvukao tu priču koja apsolutno nije tačna," kaže Sušić.

"On nije tu samo iz dva razloga. Prvi je taj što ga ne cijenim kao igrača, a drugi što ga ne cijenim kao čovjeka i on je to više puta dokazao," rekao nam je Sušić.
Sta je sad ovo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 okt 2014, 11:03

Taman kad pomislim da su Safetove izjave dotakle dno dna, on ucini zadnje napore i ubjedi me u suprotno. Mene zanima samo jedna jedina stvar- da li taj covjek ukljuci i jednu jedinu vijugu u onoj tzv. telecoj glavi prije nego li otvori usta i da izjavu? Pa njegove izjave nemaju apsolutno nikakve veze sa zdravim razumom, a druge stvari da ne nabrajam. Pa jel on uopste zna kakve gluposti nam svakodnevno servira? Ovo sto on izjavljuje moze povjerovati djete do nekih 4-5 godina starosti ili neko kome je mozak jednostavno ispran. Da nije komicno, bilo bi zalosno na koliko smo niske grane spali kao drzava i kao reprezentacija. Il poveo nas, il stado ovaca na isto se svodi. Kad nemamo karakter i nismo znali dubre otjerati na vrijeme, sad lijepo mozemo uzivati u onome sto smo sami sebi pripremili. Safete, gadis mi se vise. Idiiiii :cry: :cry: :cry:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 okt 2014, 11:05

Elegant je napisao/la:
"To je priča stara nekoliko godina. Prije nego što je zaigrao za reprezentaciju on je pričao istu tu priču, kako nije u reprezentaciji samo zato što mu nije menadžer Sead Sušić,"

"Nakon toga me zvao i izvinjavao se i kleo kako on to nije rekao, a sada je opet izvukao tu priču koja apsolutno nije tačna," kaže Sušić.

"On nije tu samo iz dva razloga. Prvi je taj što ga ne cijenim kao igrača, a drugi što ga ne cijenim kao čovjeka i on je to više puta dokazao," rekao nam je Sušić.
Sta je sad ovo ?
ja se ne sjecam da je tada bilo tih prica, zna li neko nesto vise o tome?
Volim te Bosno!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 okt 2014, 11:06

I mene je iznanedio da je ovako ostro reagirao..... Dakle, tu nema nista drugo nego da su ga rijeci Zukanovica pogodile, to jest da su istina...

Ovom izjavom je Pape samo dokazao zasto ga nije poveo u Brazil, to jest pokazao da on nije covjek a ne Zukanovic...

Susic tone sve dublje i dublje i pitanje je vremena kad ce glupi bosanski narod prestati da mu skandira i da ce poceti da mu skida glavu.... Proce jos vremena ali dan se priblizava... :beba:
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 21 okt 2014, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 21 okt 2014, 11:07

Zovite Hedonju,Džeko je kriv što Zuke nema :rol: Zna Hedonja sve... nije do Sušića :tralala:

Što ovako brzinski ne reaguje da pohvali potencijalne igrače,i da ode s nekim popričat :D
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 21 okt 2014, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 okt 2014, 11:07

Zovem samo igrače koji imaju klub i igraju u prvih 11.

-Vranješ bez kluba na spisku. Zuka član Kijeva, nije na spisku, ne igra u prvih 11.

Zuka izborio prvih 11, jedan od najboljih u posljednje vrijeme u klubu.

-Zukanovića ne cijenim kao igrača.

Ništa više nije potrebno da se kaže. Lažov upravlja jednom od rijetkih dobrih stvari u ovoj državi.
FORZA MARŠAL !!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 21 okt 2014, 11:09

Sramota... Kakav primitivac nam vodi svetinju. FUJ!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 okt 2014, 11:10

Ultimativni lazov :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 21 okt 2014, 11:10

hodža je napisao/la:Zovem samo igrače koji imaju klub i igraju u prvih 11.

-Vranješ bez kluba na spisku. Zuka član Kijeva, nije na spisku, ne igra u prvih 11.

Zuka izborio prvih 11, jedan od najboljih u posljednje vrijeme u klubu.

-Zukanovića ne cijenim kao igrača.

Ništa više nije potrebno da se kaže. Lažov upravlja jednom od rijetkih dobrih stvari u ovoj državi.
To je to.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 okt 2014, 11:11

"Ma Sead niti je menadžer niti ima bilo kakvu agenciju. On je imao dvije operacije i nije menadžer čak ni svome sinu. Ne trebaju gubiti dušu oni koji mi prišivaju takve stvari, jer ja ne znam, odnosno nisam u kontaktu ni sa jednim menadžerom.
:cry: :cry: :cry:

slika
ODLAZI ĐUBRE JEDNO BEZOBRAZNO PREVARANTSKO
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 okt 2014, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 okt 2014, 11:11

Bice jos iznenađenja do Izraela.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 11:12

Eto prilike da se malo 'ogarce raduje. :mrgreen: :mrgreen: :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.