Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
šta čovjek da kaže na ovo
čestitke Plemićima svejedno 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Slavija I Zeljo odigraju 1:1
Olimpic pobijedi za opstanak nas i to je to
Olimpic pobijedi za opstanak nas i to je to
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nadam se pobjedi Olimpika, pa da ostane ovakvo stanje na tabeli 
Mia San Mia
pretpostavljam da su ovo njegova djeca, eto u cemu ce odrasti i sta covjek da u buducnosti ocekujeAerials je napisao/la:šta čovjek da kaže na ovo![]()
na mladima svijet ostaje
I ja udjem bezveze na fb stranicu, kad gledam milijardu takvih komentara. Jbt kome je do ovoga kad osvojiš titulu, to mi nije jasno. Mržnja od sreće veća. Svejedno čestitke.Chinaglia je napisao/la:pretpostavljam da su ovo njegova djeca, eto u cemu ce odrasti i sta covjek da u buducnosti ocekujeAerials je napisao/la:šta čovjek da kaže na ovo![]()
na mladima svijet ostaje
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Dječijih postova stvarno svugdje, Sarajevo izgubilo 4:0, opet vec bruka sto Zeljo nije uzeo Rudar, hmmm, ublazimo poraz tako.... Čestitke šampionu, sezona interesantna pravo, iduca, ako Bog da, mislim da ce bit jos interesantnija, jača, bolja, posjecenija. Zeljo, ne moze se reci sezona za zaborav nije toliko los bio, Evropa izmace, medjutim bilo je dobrih rezultata, utakmica i lijepog fudbala, kao recimo na Koševu, gdje je uzeo Torpedo, doduše, danas Sloboda ih uze 4:0, tako da to i nije senzacija ove sezone neka. Zeljo opet pokazao da ima ubjedljivo najbolje i najbrojnije navijače u drzavi, dominacija. Sretno ekipama koje idu u Evropu, da se ne obrukaju. Cestitao bi i Radniku iz Bijeljine, ekipa je hit ove sezone sto jest jest. Cestitke i pozdrav svim normalnim navijacima Tuzlanske Slobode na ubjedljivo najboljoj sezoni odkad postoji BHT Premijer Liga. Volio bi da Olimpic izbori opstanak. Velež katastrofalna sezona, da se sto prije vrati u ligu. Lijep pozdravčić 
Maksuz čestitke krmku. Nemoj previše večeras.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nacionalisti su to, sta ocekivati od njih...
To su Draganovi birači. Ništa novo. Ja im nikada neću čestitati kao neki. Ipak imam digniteta. Klub koji je igrao ligu poraženog režima iz II svj. rata bi po logici bio trajno zabranjen. Ako im se ne sviđa BiH eno im lijepe njihove pa nek se kofrče koliko hoće. Ovo je BOSNA gospodo.Aerials je napisao/la:šta čovjek da kaže na ovo
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 07 maj 2016, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ako Olimpik dobije a i Borac dobije znači Vitez i Slavija ispadaju?
Ispravite me ako griješim.
Ispravite me ako griješim.
"Volim te Zeljo"
Coca Cola se puni u Hadžićima a divovi
u "antifašističkoj" Tuzli

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
volimo i mi tebe alemec85, ovaj nerminec85......još više nego ti nasAlemC85 je napisao/la:To su Draganovi birači. Ništa novo. Ja im nikada neću čestitati kao neki. Ipak imam digniteta. Klub koji je igrao ligu poraženog režima iz II svj. rata bi po logici bio trajno zabranjen. Ako im se ne sviđa BiH eno im lijepe njihove pa nek se kofrče koliko hoće. Ovo je BOSNA gospodo.Aerials je napisao/la:šta čovjek da kaže na ovo
Vidim lijepite se na moje postove kao muha na g.o.v..no. Ništa neobično. Ipak ste vi do 92 bili Velež a danas ste Velež B. A da ne kažem kako pokušavate se logovati na naš forum. Hm, ipak volite Veleža nakon toliko godina.miki651 je napisao/la:volimo i mi tebe alene, ovaj nermine......još više nego ti nasAlemC85 je napisao/la:To su Draganovi birači. Ništa novo. Ja im nikada neću čestitati kao neki. Ipak imam digniteta. Klub koji je igrao ligu poraženog režima iz II svj. rata bi po logici bio trajno zabranjen. Ako im se ne sviđa BiH eno im lijepe njihove pa nek se kofrče koliko hoće. Ovo je BOSNA gospodo.Aerials je napisao/la:šta čovjek da kaže na ovo
dobro alemeC85 nećemo ti kvarit raspoloženje večeras.
Kao što rekoh OVO JE BOSNA! 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bravo, Tuzlaci! 
Čestitke Plemićima, sad je vrijeme za europski iskorak.
Čestitke Plemićima, sad je vrijeme za europski iskorak.
Hayley <3
Najgori su šupkolisci, moj Aleme, ali nek se uvlače pseudohrvatskom klubu. Često im pišu sportske pozdrave, a oni im kenjaju na Državu. Slijepi i pored očiju. Šteta je što Sloboda nije osvojila titulu.AlemC85 je napisao/la:Kao što rekoh OVO JE BOSNA!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Radnik posten u pm, cuvaju oni jedni drugih. Jos ce Sirokom dati to mogu garantovati.
@GKhan Borac ako pobjedi Viteza u BL a mi komsije na Kosevu onda ispadaju Vitez i Slavija, da.
Slaviji treba pobjeda u Lukavici i da mi i Borac ne pobjedimo.
Vitezu je dovoljno da pobjede ili remiziraju u BL-u da budu sigurni.
@GKhan Borac ako pobjedi Viteza u BL a mi komsije na Kosevu onda ispadaju Vitez i Slavija, da.
Slaviji treba pobjeda u Lukavici i da mi i Borac ne pobjedimo.
Vitezu je dovoljno da pobjede ili remiziraju u BL-u da budu sigurni.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znam drug moj. Za mene BOSNA nema alternativu. Ja im nikada neću čestitati, to je moj demokratsko pravo. Svaki napad na državu je napad na sve normalne ljude. I meni je žao što Sloboda nije uzela prvo mjesto jer su stvarno igrali super ovu sezonu. Budi pozdravljen.High je napisao/la:Najgori su šupkolisci, moj Aleme, ali nek se uvlače pseudohrvatskom klubu. Često im pišu sportske pozdrave, a oni im kenjaju na Državu. Slijepi i pored očiju. Šteta je što Sloboda nije osvojila titulu.AlemC85 je napisao/la:Kao što rekoh OVO JE BOSNA!
Bit ce zanimljivo zadnje kolo i borba ko ce ostati. Mislim da ce se glavice kupusa razbijat od zid po vitezu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.