Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mrAdislic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la mrAdislic » 28 feb 2021, 04:59

Ma hr liga je jedna od boljih odskocnih liga za mlade igrace, ali svatko tko ostane u njoj, a posebno da nije u Dinamu nije kvalitet velik i to je to.
Lovric ako ne iskoristi sada priliku kad je u boljoj formi da ode nema njega nigdje kao sto ce i biti.

Prije se mozda treba napasti Balic i vidit na cemu stojimo s njim dok nije odigrao zvanicnu jer su tu negdje obojica. Bar se za Balica govorilo da ga hoce Sauthempton, a mozda i ima vecu zelju da igra za nas od ovog gdje selektor dosao direktno a on kaze kako razmislja jos jbt.

To su sve neki u pet deka igraci, treba ih kontaktirati viditi, ali tebi ako je svejedno i nemas bas zelju prijatno, odabirati momke kojima ce biti neka cast. Pa neka i padnemo u sesti sesir.

Ma gledacemo Dulju kritikivat ga psovat mu majku, ali opet covjek ima neki ponos kad obuce dres i znam da me predstavlja neko tko i navija za tu repku.

Bar ubacuj neku djecu iz lige kojima je stalo pa neka se poguraju malo, nego neke Simunovice, Vranjese, a i neke Becire Omeragice.

Treba svakome lektira da bude Al Jeezerin dokumentarac The Long Shot o nasoj kosarkaskoj repki iz 93.g pa da se vidi ta prava BiH, a ne vise ovo trovanje nekim ljudima kojima smo rezerva i sprdancija.
BašČelik!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 28 feb 2021, 09:56

Kao sto sam na prethodnoj strani rekao. Pojedinci se toliko ulizuju tom lovricu da ne vide koliko sami sebe ponizavaju. A lika BiH ne zanima nikako. Ali hebiga izgleda je to tako u BiH da se za sve ide moliti umjesto sam nesto stvoriti. Sadaka narod. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 feb 2021, 10:50

Maestro je napisao/la:
28 feb 2021, 09:56
Kao sto sam na prethodnoj strani rekao. Pojedinci se toliko ulizuju tom lovricu da ne vide koliko sami sebe ponizavaju. A lika BiH ne zanima nikako. Ali hebiga izgleda je to tako u BiH da se za sve ide moliti umjesto sam nesto stvoriti. Sadaka narod. :bih:
Jeste bas ce nasa liga nesto svoriti, nemamo vise od jednog preduslova za stvaranje kvalitetnog modernog igraca. Taj jedini uslov bi mogao biti talenat.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 28 feb 2021, 11:05

Sheyi je napisao/la:
28 feb 2021, 10:50
Maestro je napisao/la:
28 feb 2021, 09:56
Jeste bas ce nasa liga nesto svoriti, nemamo vise od jednog preduslova za stvaranje kvalitetnog modernog igraca. Taj jedini uslov bi mogao biti talenat.
Pa kazem sadaka narod. Sve smo sjebali i jedino sto jos radimo je ici sadaku traziti od drugi. Umjesto da se sve pokrene da sam nesto stvoris.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 feb 2021, 11:34

opet o Duljevicu talentu sa svoji 27-28 godina, u tim godinama vecina pocinje razmisljati sta ce poslje nogometa kod nas je jos uvijek talenat koji samo ceka pravu priliku i pravu ekipu, pravog trenera . lik je ispodprosjecan igrac za sve lige osim nase kuruz lige....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 28 feb 2021, 11:47

Meni je smiješno kako netko može Duljevića smatrati ozbiljnim igračem, taj sa svojih 27 godina ne može igrati duže od 45 minuta.
Ja ne kažem da on ne zna igrat, ali danas kad je u modernom nogometu fizička pripremljenost i moć ponavljanja broj jedan on nema šta tražit.
Može jedino ući kao džoker zadnjih 20 minuta, ja da sam trener više bi volio imati u ekipi jednog Lončara koji je manje talentiran ali zato trči 11+ km po utakmici.
Pogledajte intervju Romea Jozaka bivšeg šefa Dinamove škole nogometa, lijepo je rekao kad ideš u nogometni rat u njega ideš s Ademijem, ne sa Halilovićem i Ćorićem.
Inače Lovrić ima svu slobodu u Gorici, doslovno puca na gol u svakoj prilici, nešto slično kao Hajrović, a ni igra u obrani mu nije jača strana.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 feb 2021, 12:04

Duljevic je najbolje sto imamo u ovom momentu. Kad je bio u formi igrao je dobro protiv reprezentacija naseg ranga kao sto su Sjeverna Irska i Austrija. To sto ljudi traze hljeba nad pogacom...

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 28 feb 2021, 14:57

Ma Dulja i Visca bez nogu nego neki koji ce preko one stvari igrati za nas, jbt sadaka vise. Imamol ponos ikakav, nego se dodvoravamo nekim "talentima" da nam oni prave neki rezultat :crazy:

A najbolje bi bilo da gradimo formaciju bez krila od pjetlica do seniora, jer tesko je proizvest dobro krilo na nasim prostorima.
Jedino klasicno krilo da ima dobru klubsku karijeru je Perisic u citavoj bivsoj jugi jbt, ali zato veznih milion.
I na to se trebamo bazirati.
BašČelik!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 28 feb 2021, 16:13

Kristijan Lovric zabio za Goricu :kafa:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 28 feb 2021, 16:53

Duljevic asistencija za 1-1 protiv Nantes u vaznjoj utakmice.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 feb 2021, 16:56

Prvi golman Gorice je danas na klupi jer se očekuje da već sutra potpiše za Ludogorets u transferu od milion eura.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 feb 2021, 17:55

Vasilju danas "clean sheet" u pobjedi Zorye protiv lidera prvenstva Shakhtara u gostima, dobra je stvar što je postao manje više standardan tamo.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 feb 2021, 18:06

Vucevich je napisao/la:
28 feb 2021, 17:55
Vasilju danas "clean sheet" u pobjedi Zorye protiv lidera prvenstva Shakhtara u gostima, dobra je stvar što je postao manje više standardan tamo.
Definitivno zasluzio poziv.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 28 feb 2021, 18:17

Nikola Vasilj je trenutno drugi najbolji golman koji imamo uz Sehica i Hankica

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 28 feb 2021, 18:39

Drape je napisao/la:
28 feb 2021, 16:56
Prvi golman Gorice je danas na klupi jer se očekuje da već sutra potpiše za Ludogorets u transferu od milion eura.
Nije on prvi golman vec par mjeseci, otkad se i cekalo da ode u Bugarsku, eto izgleda da je napokon gotovo, mada ne znam cemu o tome na ovoj temi.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 28 feb 2021, 18:55

Pitagora je napisao/la:
28 feb 2021, 18:39
Drape je napisao/la:
28 feb 2021, 16:56
Nije on prvi golman vec par mjeseci, otkad se i cekalo da ode u Bugarsku, eto izgleda da je napokon gotovo, mada ne znam cemu o tome na ovoj temi.
Možda Petev planira čitavu Goricu prebaciti u BH reprezentaciju.
:kafa:

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 28 feb 2021, 19:33

Vasilj fantasticno branio protiv Shaktara i pobijedila Zorya.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 28 feb 2021, 23:16

Harise je napisao/la:
28 feb 2021, 16:53
Duljevic asistencija za 1-1 protiv Nantes u vaznjoj utakmice.
Vaznjoj... :urnebes:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 01 mar 2021, 18:11

Pidro najgori baš sad kad ga selektor gleda :nedam:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 01 mar 2021, 18:11

Koja panjina,za ovo novih 500k na trenfermaetu
Samo Sloboda | COYG

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.