Odlično izveden penal, pored toga imao je nekoliko prekrasnih poteza, ali on mora igrati bliže golu, jer momak posjeduje sve kvalitete da to igra, a u reprezentaciji igra previše defanzivno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Đesi Pole, otkud ti na forumu? Zar nisi sa rajom na pijanci?Pogba je napisao/la:Da na to dodamo i da je proglašen najboljim igračem svjetskog prvenstva, zlatna lopta.![]()
pa Ramazan je KemoCarli je napisao/la:Đesi Pole, otkud ti na forumu? Zar nisi sa rajom na pijanci?Pogba je napisao/la:Da na to dodamo i da je proglašen najboljim igračem svjetskog prvenstva, zlatna lopta.![]()
Ako ih upola bude zabijao kao na treningu, nabirikat ce 20jbmilan je napisao/la:![]()
![]()
Koji je kralj ovaj Pepe nije normalno majke mi
![]()
A Leon zabija iz svake situacije
Dadnemo im Matrija i Quagliu a oni nama Michua i 5 milionaPogba je napisao/la:Eto nam Michua, šuška se.![]()
Fin igrač pravo, ali mislim da su ovo novinarske patke, Swansea pravi dobar tim i sigurno ga ne bi pustili ispod 15 miliona. Bilo bi idealno da se što prije riješimo Matria i Quaglie i dovedemo nekog korisnijeg napadača.
Njegova cijena bi sigurno bila veća od 15 miliona, a davati tolike pare na rezervu je smiješno. Bolje ostaviti Matrija/Q koji zabijaju taman dovoljno za jednu rezervu.Pogba je napisao/la:Eto nam Michua, šuška se.![]()
Fin igrač pravo, ali mislim da su ovo novinarske patke, Swansea pravi dobar tim i sigurno ga ne bi pustili ispod 15 miliona. Bilo bi idealno da se što prije riješimo Matria i Quaglie i dovedemo nekog korisnijeg napadača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.