Aleme izdržiAlemC85 je napisao/la:Znam drug moj. Za mene BOSNA nema alternativu. Ja im nikada neću čestitati, to je moj demokratsko pravo. Svaki napad na državu je napad na sve normalne ljude. I meni je žao što Sloboda nije uzela prvo mjesto jer su stvarno igrali super ovu sezonu. Budi pozdravljen.High je napisao/la:Najgori su šupkolisci, moj Aleme, ali nek se uvlače pseudohrvatskom klubu. Često im pišu sportske pozdrave, a oni im kenjaju na Državu. Slijepi i pored očiju. Šteta je što Sloboda nije osvojila titulu.AlemC85 je napisao/la:Kao što rekoh OVO JE BOSNA!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Al sto Hus jede ove ,,trenere''za uzinu,i slaze ih na kamaru,respect gospon Musemic

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ljudi, ne valja generalizovati...

Aferim! 
da je barem više ovakvih.
da je barem više ovakvih.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Prošle godine borba za titulu, ove za Evropu, sljedeće, a kone? 
Šalim se, pod hitno vam treba jedan igrač tipa Stojčev da bi to izgledalo na nešto, između ostalog, a nas neću komentarisati..
Treba mnogo stvari da bismo opet bili na nivou, a ne da se dešavaju kola kao danas.
Šalim se, pod hitno vam treba jedan igrač tipa Stojčev da bi to izgledalo na nešto, između ostalog, a nas neću komentarisati..
Treba mnogo stvari da bismo opet bili na nivou, a ne da se dešavaju kola kao danas.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
AlemC85 je napisao/la:Znam drug moj. Za mene BOSNA nema alternativu. Ja im nikada neću čestitati, to je moj demokratsko pravo. Svaki napad na državu je napad na sve normalne ljude. I meni je žao što Sloboda nije uzela prvo mjesto jer su stvarno igrali super ovu sezonu. Budi pozdravljen.High je napisao/la:Najgori su šupkolisci, moj Aleme, ali nek se uvlače pseudohrvatskom klubu. Često im pišu sportske pozdrave, a oni im kenjaju na Državu. Slijepi i pored očiju. Šteta je što Sloboda nije osvojila titulu.AlemC85 je napisao/la:Kao što rekoh OVO JE BOSNA!
Mia San Mia
Nije sto ne mogu komšije nego iz nekog ugla osobe koja prati fudbal skoro 50 godina. Najbolja ekipa u ligi ce zavrsiti kao druga. Steta zbog toga jer su igrali najljepsi fudbal ove sezone i sto ne uzese bod protiv Drine da potvrde ove moje konstatacije u majstorici zadnje kolo
Radnik danas pustio dva gola Borcu zbog mini tabele(ako se zavrsi sa istim brojem bodova),sada Borac ima bolju gol razliku od Viteza.Sta ces moze se raditi sta ko zamisli.Mokroguz je napisao/la:Radnik posten u pm, cuvaju oni jedni drugih. Jos ce Sirokom dati to mogu garantovati.
@GKhan Borac ako pobjedi Viteza u BL a mi komsije na Kosevu onda ispadaju Vitez i Slavija, da.
Slaviji treba pobjeda u Lukavici i da mi i Borac ne pobjedimo.
Vitezu je dovoljno da pobjede ili remiziraju u BL-u da budu sigurni.
Ma vi uzmete sljedeći vikend i boli vas brigalupus je napisao/la:Radnik danas pustio dva gola Borcu zbog mini tabele(ako se zavrsi sa istim brojem bodova),sada Borac ima bolju gol razliku od Viteza.Sta ces moze se raditi sta ko zamisli.Mokroguz je napisao/la:Radnik posten u pm, cuvaju oni jedni drugih. Jos ce Sirokom dati to mogu garantovati.
@GKhan Borac ako pobjedi Viteza u BL a mi komsije na Kosevu onda ispadaju Vitez i Slavija, da.
Slaviji treba pobjeda u Lukavici i da mi i Borac ne pobjedimo.
Vitezu je dovoljno da pobjede ili remiziraju u BL-u da budu sigurni.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
brato, malo ko u Tuzli zali za titulom, u pravom smislu te rijeci, nama je veliki uspjeh plasman u evropu, iako to nije bio cilj pred pocetak sezone, a kamo li da se borimo za dvostruku krunu! sezona je vec sada uspjesna, jos ako osvojimo Kup, top! a sto se titule tice, sve u svoje vrijeme ..Cocaine je napisao/la:Nije sto ne mogu komšije nego iz nekog ugla osobe koja prati fudbal skoro 50 godina. Najbolja ekipa u ligi ce zavrsiti kao druga. Steta zbog toga jer su igrali najljepsi fudbal ove sezone i sto ne uzese bod protiv Drine da potvrde ove moje konstatacije u majstorici zadnje kolo
Slazem se ali se Zrinjski pokazao najzrelijom ekipom.Cocaine je napisao/la:Nije sto ne mogu komšije nego iz nekog ugla osobe koja prati fudbal skoro 50 godina. Najbolja ekipa u ligi ce zavrsiti kao druga. Steta zbog toga jer su igrali najljepsi fudbal ove sezone i sto ne uzese bod protiv Drine da potvrde ove moje konstatacije u majstorici zadnje kolo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne znam sta ste ocekivali od Radnika, da ostavi zadnji atom snage u potpuno nevaznoj utakmici i da u srijedu umorni udju u historijsku utakmicu za njih?
Nad tobom sunce najljepše sja
Hvala svima koji su čestitali jedinom i četverostrukom mostarskom šampionu na još jednoj titulu

Za ovog živčanog dečka zvanog Alem poruka da je ovo tek početak jedne priče, nagledati ćeš nas se ti još :* :* :*
p.s. lagano se počmi kupit s pdf-a "Premijer liga BiH" na odgovarajući pdf
:*
Za ovog živčanog dečka zvanog Alem poruka da je ovo tek početak jedne priče, nagledati ćeš nas se ti još :* :* :*
p.s. lagano se počmi kupit s pdf-a "Premijer liga BiH" na odgovarajući pdf
Najzrelija i najkonstantnija.Sabinho je napisao/la:Slazem se ali se Zrinjski pokazao najzrelijom ekipom.Cocaine je napisao/la:Nije sto ne mogu komšije nego iz nekog ugla osobe koja prati fudbal skoro 50 godina. Najbolja ekipa u ligi ce zavrsiti kao druga. Steta zbog toga jer su igrali najljepsi fudbal ove sezone i sto ne uzese bod protiv Drine da potvrde ove moje konstatacije u majstorici zadnje kolo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zrinjski na vrijeme ispade iz kupa i od tada su najkonstantnija ekipa lige. Imaju najjacu odbranu lige sto je kljucno kod nas, sa dobrom odbranom sve ide mnogo lakse. Bolje imati dobru odbranu nego dobar napad.
ZZ
espresso je napisao/la:Hvala svima koji su čestitali jedinom i četverostrukom mostarskom šampionu na još jednoj titulu![]()
![]()
p.s. lagano se počmi kupit s pdf-a "Premijer liga BiH" na odgovarajući pdf:*
Šampioni imaju pravo na grešku

Za mene BOSNA nema alternativu. Svaki napad na državu je napad
Za nekog je napad i kad se izostavi HERCEGOVINA.
Za nekog je napad i kad se izostavi HERCEGOVINA.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Eto ti Edise,prošlo kolo se izvukla živa glava,a već ovo ode guzic.a.Izgide brate ,tvoji te ubiše i izdadose.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šteta simeone ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.